שרשור חורים ותהיות
|מיוחדת|

ברינסלי

New member
לא ראיתי את התגובה של nitzan9...

ייתכן שבמרוצת הזמן צירי השער שוב החלידו, והוא חזר לחרוק?...

זהו שגם אני חשבתי על העניין של...

בדיקה ראשונית- אבל אם ברגע שהוא רואה שהשער לא חורק הוא מחליט "אוקיי-שער-לא-חרק-מה-לעשות-לא-הגעתי-הביתה-באסה-לי" והוא ממשיך לגלוש בהסתמך על הבדיקה הזאת- הבדיקה הזאת נראית לי די אחרונית... (כן- אני ממציא מילים!).

תקנו אותי אם אני טועה אבל...

הבעיה האמיתית שהיתה בעולם הבית שהמכשף שלח את החבורה אליו היתה שבמד הזמן היו להם רק שניות ספורות בעולם. ככה שיותר מדי זמן לבדוק אם העולם הוא אכן העולם שלהם, לא היה להם.

haunter

New member
זה גם מוזר ש

שהם אף פעם לא הגיעו לעולם זהה לעולם שלהם, כי אם הם מגיעים לעולמות בהם יש הבדלים קטנים לעומת עולם הבית, אמור להיות סיכוי גדול שהם יגיעו לעולם זהה, לא?

nitzan9

New member
היה את העולם בפרק עם הפסיכיאטר..

כשרמי דיבר עם הפסיכיאטר, העולם שהוא סיפר לו עליו היה ממש ממש דומה לעולם שלהם, חוץ משני דברים שהם שמו לב אליהם, הסופרבול וגשר הזהב.. ועולם ממש ממש מדויק אני חושב שהם אמרו שאי אפשר שיהיה.

haunter

New member
אה כן זה היה פרק יפה

בעצם זה הגיוני שאי אפשר, כי אם הם מגיעים לעולם זהה אז בעצם הם הגיעו הביתה, נראה לי

Hamall

New member
ולאיזה אחד לא היה גשר בשיניים...

סעמק...למה אני זוכר פרטים כאלה?! :\

DviRincewind

New member
קראתי על זה קצת...

באתרים שמסבירים את העקרונות המדעיים שמאחורי הגלישה. קודם כל, כמו שמד הזמן דואג שהם לא יגלשו לתוך מים או לתוך האדמה, הוא גם דואג לכך שהם לא יגלשו לתוך החלל (למקרה שאין כדור ארץ). העולמות הם דומים, מכיוון שכל היקומים המקבילים הקיימים מסודרים בצבירים. בכל צביר יש יקומים שנקודת ההתחלה שלהם היתה דומה, ולכן מצבם בהווה דומה (היתה דוגמה לזה באחד הפרקים השבוע). אפשר לראות את זה במיוחד, כשמסתכלים על העונות הראשונות לעומת האחרונות- העולמות בהם ביקרו הגולשים השתנו מאוד לאורך העונות.

למעלה