שרשור חיבה לנעמומה שלנו

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo46.gif זה לא כובע רומני מסריח!!!!

זה כובע חמודדדד!!!! למה את מדברת ככה?!? ג'וני מתלבש ונראה איך שבא לו ולדעתי ג'וני נראה ממש מתוק עם הכובע והשיער!!!! ולא משנה איזה צבע של שיער יש לו!!!!

../images/Emo45.gif

למי בכלל אכפת איך הוא מתלבש? זה לא משנה את מי שהוא ואת השחקן שהוא
והוא גם ככה נראה סקסי בכל אופן והזכרתי כבר שאני אוהבת את הסגנון לבוש הזה?
כמה קלאסה מצידו *מנידה בכובעו של ג'וני*

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נכון... זה לא משנה כלום... אבל למה להתחיל לומר משקפי דודה וכובע רומני מסריח?? זה מוגזם!! וזה יפה! אני אוהבת את סגנון הלבוש שלו!

חחחחח האמת

זה מצחיק שמיצי קראה להן משקפי דודה, מתה עלייך מיציל'ה ואתן חייבות להודות שהוא הבן אדם היחידי בעולם שנראה טוב עם המשקפיים האלה. כל אדם אחר שיסים אותן יראה כמו איזה מורה לביוכימיה. אבל עד לכובע!!!!! אם אתם מתעסקים עם הכובע של ג'וני יש לכם עסק עם כל הכובעים שלו ושלי ואיתי! Savvy? }-[

מיצי007

New member
מודה מודה,אבל זה עדיין משקפי דודה

מתה גם עלייך
סוף כל סוף מישהו הבין שזה ב-צ-ח-ו-ק!

Deppaholic

New member
חחחחחחחחחחח..נכון

אההההההה יש!!!!! בסניף ספרי פ"ת מחכה לי מגזין PEOPLE שמור רק בשבילי!!!... !!!

Deppaholic

New member
אוי אוי אוי מרְד

מחשב מסריח הוא לא שולח ת'תגובה לאן שהיא צריכה להיות

Deppaholic

New member
תודה...

כבר קנית אותו? הכל מסתדר לי בזמן האחרון (אגואיסטית שכמוני.. אם תבדקו בכל ההודעות ששלחתי יש שם הרבה מאוד אני..) אני אפילו הולכת לציר את ג'ק ספארו בחוג ציוורררררררר... אההההההההה יששש (פליז אלוהים שזה ייצא לי טוב)..

Deppaholic

New member
האמיתי שלקח לי כמה זמן למצוא אותו

(וגם העדרות קטנה מבצפר!) כי אין את זה בכל הסניפים של סטימצקי... אבל אחרי כמה שיחות טלפון שמצאתי...אם את מחפשת את יכולה ללכת לסיפרי קניון אבנת בפ"ת שם אני אקנה את שלי

מיצי007

New member
ויוי נא להירגע

את מכירה דבר כזה הנקרא חוש הומור? אני גם אוהבת את ג'וני בכל צורותיו... תירגעי ותנשמי עמוק לפני שתחנקי מעצבים

G@T

New member
עדייןןן ויוי צודקת../images/Emo11.gif

שלא תגיד כובע רומני מסריחחחח
יש'ך בעייה עם רומניםםם? LOL
*תוכן ההודעה רציני אבל שאף אחד לא יפגע יותר מידי*

מיצי007

New member
לא אין לי בעיות עם רומנים

א.אם היית קוראת היית יודעת שלא אני כתבתי כובע רומני מסריח...ולא מדברים על כך שרומנים מסריחים.... ב.ויוי לא צודקת,ויוי צריכה להירגע וגם את...חוש הומור אנשים חוש הומור

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי חוש הומור, אבל לדבר בצורה כזאת כלפי ג'וני זה כבר מוגזם.

מיצי007

New member
לא זה לא

מותר לי לדבר איך שבא לי ואין לך חוש הומור מצטערת להיות זאת שמבשרת לך את זה

למעלה