אוקיי...
V Vivi Sparrow New member 5/12/03 #79 ../images/Emo5.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo3.gif אוקיי...
G G@T New member 5/12/03 #89 אני יודעת...לא התכוונתי אלייך ../images/Emo12.gif . ועוד את מדברת איתי על חוש הומור ?!
P Piper SweetHeart New member 5/12/03 #49 אני דווקא מתה על זה! אבל יותר מתאים לו שיער שחור.. תודו שהוא יפה כאן!! תודווו!!
M moran14h New member 5/12/03 #51 מודה,הוא תמיד יפה ודווקא איך שהוא נראה עכשיו ממש ממש יפה. עכשיו הוא רק נראה קצת יותר בוגר..טוב יש לו 2 ילדים..
מודה,הוא תמיד יפה ודווקא איך שהוא נראה עכשיו ממש ממש יפה. עכשיו הוא רק נראה קצת יותר בוגר..טוב יש לו 2 ילדים..
P Piper SweetHeart New member 5/12/03 #93 ../images/Emo3.gif התכוונתי לזה שהוא מדהים עם הכובע והמשקפיים..
R Runaway Train New member 5/12/03 #53 מה רע?הכל יפה בו...אצלו..בלע זה דווקא יפההה...הוא לא חייב להתלבש כמו ההומואים בהוליווד...יש לו משהו מיוחד משלו:| אין כמו ג'וני והבגדים.. (למרות שיש את ג'וני בלי הבגדים)
מה רע?הכל יפה בו...אצלו..בלע זה דווקא יפההה...הוא לא חייב להתלבש כמו ההומואים בהוליווד...יש לו משהו מיוחד משלו:| אין כמו ג'וני והבגדים.. (למרות שיש את ג'וני בלי הבגדים)
מ מיצי007 New member 5/12/03 #58 טוב,לי נמאס אני לא מגיבה יותר להודעות רק שאני צריכה להגיד משהו כמנהלת אני אגיד משהו זהו
R Runaway Train New member 5/12/03 #65 לאאאאאאאאא מיצי עזבו אותה בשקט את יודעת איזה טיפוסים יש כאן רק אל תחשבי שאני חלק מהם,בקשה אני לא,מה קרה??
לאאאאאאאאא מיצי עזבו אותה בשקט את יודעת איזה טיפוסים יש כאן רק אל תחשבי שאני חלק מהם,בקשה אני לא,מה קרה??
נ ניקול (גין גריי) New member 5/12/03 #63 ../images/Emo45.gif כבר אמרתי שאני אוהבת את הסגנון שלו כי הוא נורא יחודי וצודקת למה שהוא יתלבש כמו כל ההומואים האלה בהוליווד? למה צריך להיות כמוהם? הם סתם קקות מזויפים אין כמו יוצאי דופן אהא!!! תמונה טובה, תמונה טובה מאוד *grabs*
../images/Emo45.gif כבר אמרתי שאני אוהבת את הסגנון שלו כי הוא נורא יחודי וצודקת למה שהוא יתלבש כמו כל ההומואים האלה בהוליווד? למה צריך להיות כמוהם? הם סתם קקות מזויפים אין כמו יוצאי דופן אהא!!! תמונה טובה, תמונה טובה מאוד *grabs*
R Runaway Train New member 5/12/03 #71 ההודעה הייתה מופנת לWALLFLOWER ולא למיצי YOU KNOW I LOVE YA GURL לא שתקפתי חלילה את WALL