המילה "שתיקה"
B bariska New member 12/6/04 #143 עוד אחת../images/Emo13.gif כמה פרשים ניתן לסדר על לוח שחמט מבלי שיאיימו זה על זה?
B Benjamin Turner New member 13/6/04 #152 צורה מס' 5 כי היא היחידה שאינה יוצאת דופן. הראשונה היא היחידה שממולאת בירוק, השניה היא היחידה שיש במרכזה עיגול אדום, השלישית היא היחידה שצורתה משולש והרביעית היא היחידה שממולאת בכחול. החמישית אינה יוצאת דופן באף מרכיב שלה.
צורה מס' 5 כי היא היחידה שאינה יוצאת דופן. הראשונה היא היחידה שממולאת בירוק, השניה היא היחידה שיש במרכזה עיגול אדום, השלישית היא היחידה שצורתה משולש והרביעית היא היחידה שממולאת בכחול. החמישית אינה יוצאת דופן באף מרכיב שלה.
B bariska New member 13/6/04 #154 6 גפרורים ו..4 משולשים... בנה ארבעה משולשים שווי צלעות באמצעות שישה גפרורים בלבד.
T the freaky girl New member 13/6/04 #156 זה אפשרי!!! היה לי משעמם בשיעור, אז ישבתי וניסיתי.. להלן הפתרון: _ _ עם מעט דימיון, אפשר לדמיין את הציור..
זה אפשרי!!! היה לי משעמם בשיעור, אז ישבתי וניסיתי.. להלן הפתרון: _ _ עם מעט דימיון, אפשר לדמיין את הציור..
T the freaky girl New member 13/6/04 #158 אוווףף, חייב להרוס את ניצוץ האושר שהיה בי? אוווף.. אני אנסה שוב..
SupermanZW Well-known member 13/6/04 #160 פעם שלישית גלידה יצאו לך משולשים שווי שוקיים שאינם שווי צלעות.