אולי.. שש גפרורים ששוברים אותם לחצי?
T the freaky girl New member 13/6/04 #163 בוריס!!!!!!!!! ../images/Emo53.gif זקוקה לתשובה.. אבל עדיין מנסה..
T the freaky girl New member 13/6/04 #166 יש לי רעיון מקורי.. אפילו שהוא לא נכון.. \_/ X 2 הצורה המעוותת זה כאילו משולש.. סתם מנסה להיות יצירתית..
יש לי רעיון מקורי.. אפילו שהוא לא נכון.. \_/ X 2 הצורה המעוותת זה כאילו משולש.. סתם מנסה להיות יצירתית..
T the freaky girl New member 13/6/04 #167 מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! \_/ 4 דמיינו את זה.. לי זה יצא סופסוף!!!
T the freaky girl New member 14/6/04 #168 בוריייייייייס!!!! איפה אתה? למה אתה לא מגיב? זה נכון, נכון? איפה אתהההההה?
B bariska New member 14/6/04 #170 יאאאא../images/Emo13.gif האם אני שוב יכול לחזור לשלוח הודעות?????????
T the freaky girl New member 14/6/04 #172 אני יודעת!!! אי אפשר, בגלל שאי אפשר לחבר מס אי זוגי של מספרים אי זוגיים ושיתקבל מס' זוגי... פעם שברתי את הראש על זה, אבל אז אמא גילתה לי (היא אמרה לי חידה דומה כשהייתי קטנה..)
אני יודעת!!! אי אפשר, בגלל שאי אפשר לחבר מס אי זוגי של מספרים אי זוגיים ושיתקבל מס' זוגי... פעם שברתי את הראש על זה, אבל אז אמא גילתה לי (היא אמרה לי חידה דומה כשהייתי קטנה..)
B bariska New member 14/6/04 #177 ../images/Emo45.gifעוד חידה... עפו ציפורי דרור אחת לפנים ושתיים מאחור אחת מאחור ושתיים לפנים אחת בין שתיים ושלוש בשורה כמה ציפורים עפו? (היה הכי קרוב לציפור )
../images/Emo45.gifעוד חידה... עפו ציפורי דרור אחת לפנים ושתיים מאחור אחת מאחור ושתיים לפנים אחת בין שתיים ושלוש בשורה כמה ציפורים עפו? (היה הכי קרוב לציפור )