שרשור חלומות

מית צאן

New member
שרשור חלומות../images/Emo70.gif

אוקי ככה, בשרשור הזה כולם יכתבו חלומות שהם חלמו על אינויאשה...
אפשר שני סוגים של חלומות:
א. חלום שחולמים כשישנים...
ב. חלום שאתם "חולמים" שזה יקרה כבר...
יאווו אני חלמתי בלילה חלום מזה מוזר... אני מובילה את אמא שלי ואחותי הקטנה לחדר מוזר ויש בו כמו מנורות לבה ע-נ-ק-י-ו-ת ובתוכם את כל הדמויות מאינויאשה, אני מסבירה על כל דמות ובסוף עוצרת אצל אינויאשה ואומרת כמה אני
אותו...
ואז קגומה ואינויאשה נלחמים נגד נאראקו, קאנה וקאגורה, וקגומה נלכדת בתוך בועה ע-נ-ק-י-ת של אור, ואינויאשה צועק לה: "תקווי
"(משו כזה) והיא אומרת בליבה: "הלוואי שזה ייגמר והחץ והקשת יהיו אצלי (כי הם נפלו לה) ואז הבועה נעלמת והם מנצחים ואז הם מתחבקים, וכשהם קולטים את זה הם מסמיקים.
אני בכללי עומדת בצד ומסבירה לאמא ולאחותי על הקרב, כאילו אני המספרת ובסוף אני חושבת לי מחשבות כמה אני
באינויאשה... מוזר לא

Naraku SeXy

New member
את לא רוצה לדעת על החלומות שלי

חלמתי שנאראקו אונס את קוהאקו ...ואני גם רוצה שזה יקרה... חלמתי שסאשי אונס את אינו ... חלמתי שקגומה מתה ... כמה חבל שזה רק חלום

sintesis

New member
חולנית קטנה..

אולי תשאילי לי כמה חלומות?? כי מה לעשות, גם אני חולנית.. ובקשר לחלומות שהיו לי, דווקה היום היה לי אחד, אבל אני לא זוכרת ממנו כלום, רק שאינויאשה וקאנה היו שם, ואולי גם דמויות אחרות, בל אין לי מושג מה קרה שם.. טוב.. מאוד מעניין..

Naraku SeXy

New member
XDD אני לא חולנית ..אני באיזון !

היו לי עוד חלומות ..אבל אני לא כל כך זוכרת..

b t t y b o o p

New member
או, זה לא חלום.../images/Emo15.gif

סאשי אנס את אינו שהם היו קטנים...בגלל זה אינו שונא אותו כל כך. מה, לא ידעת?!

Naraku SeXy

New member
נכון ... !

הוא כעס עליו בגלל שהוא בגד בו עם קיקיו .. מסכן אינו צ'אן ... וכרגע ראיתי את ספיישל אינויאשה !!! ארררר איזה יופי ....

PakoLina

New member
טוב..../images/Emo187.gif

טוב, לא עבר מספיק זמן מאז השרשור הקודם כדי שאני אוכל לחלום חלום על אינו שאני גם אזכור אותו
.. אזז.. אני אכתוב על מה שאני רוצה שיקרה^.^ טוב, מי שקצת מכיר אותי, בטח יודע.. (ראו חתימה!) אבל אינוואי: תמיד כשאני שופכת לפני חברותי שגם רואות אינויאשה את ריגשותי כלפיי מירוקו (מיריק)
המדהים, תמיד תמיד יש אחת שאומרת "לכו תמצאו לכם חדר.."..
טובבב.. אז.. זה החלום שלי

PakoLina

New member
נאמ. למי שלא ברור:../images/Emo187.gif

שאני אמצא לי חדר עם מירוקו
הייתי באקסטזה.. לא שמתי לב למה שאני כותבת -.-

מית צאן

New member
נעם

חלום מעוד מפתיע
משום מה...
חח חולנית שכמותך
אני הייתי רוצה חדר עם אינויאשה
גרררררררררררררררררררררררררררררררר

PakoLina

New member
^.^../images/Emo187.gif

אכן, אכן. ודרך אגב.. זה לא מעוד, זה מאוד. מצטערת, פשוט הייתי חייבת

Fay Wood

New member
טחח גמני רוצה חדר../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

עם... כולם
חחחח.... נעם!!! ראיתי אותך היום!!! ^_^ האישה באדום >.> חחחח **היום הראשון בלי ההורים שלי עבר בשלום... בערך...
אח שלי העיר אותי ב-1 בלילה ולא נרדם עד שכבר היה אור בחוץ!!! יעני 5 בבוקר... הוא נרדם, ואז התעורר, ועוד פעם ועוד פעם...
**

PakoLina

New member
אפרת,תגידי.. את עוקבת אחרי?!../images/Emo187.gif

כאילו.. היום ראיתי אותך פעמיים.. שהיית באותו.. פעם אחת שהייתי בדרכי לבית העינויים, ובפעם השניה באותו כשאספתי קרשים.. XP

זה לא קשור לאינויאשה אבל ה-ז-ו-י!!

חלמתי על גיטרה שהיא בתוך אמבטיית דם שאנחנו בתוך מכונית נוסעים בסאן פרנסיסקו ואז פראנסין (כן כן מארתור!) מתעללת במישהי לבנה (קאנה??) ואז אני אומרת לה להפסיק והכל קורה בתוך גינה של ילדה שאני ופראנסין ניצלנו... ואז היגרשתי רע עם עצמי... מאד הזוי... והאמבטיה של הדם עם הגיטרה זה מאחורי הכיסא של מחשב... ואהההה זה קשור לאינויאשה... ססאשומארו וג'אקן ורין היו אצלי כדי להעביר ת'זמן לפני שהם מחסלים את אינויאשה ורין ישבה על מדף שאין לנו בכלל במרפסת של הכניסה... עם הפנים החמודות שלה :)...

Yoley

New member
אף פעם עוד לא יצא לי לחלום על

אינויאשה... וגם על אף אנימה אחרת... אבל דווקא היה לי חלום בהקיץ (מהסוג השני שהזכרת). אני רק אגיד שיש בו את מירוקו... *.*

יא ^_^

היום בלילה חלמתי חלום על אינויאשה! יותר נכון על מירוקו
וקגומה >< ומוזר, אבל גם שיפו היה שם. חלמתי שבאו להציל אותי. אררג מירוקו היה כזה מוחשי, איך זה שלא נגעתי בו!?
(XDD אז מה!!!!)

נורל

New member
אוקיי אני לא חלמתי הייתי רוצה לחלום

על אינו אבל חלום יפה... יכול להיות שחלמתי ואני לא זוכרת. היה חלום על אנימה אחרת, אני בקושי זוכרת את החלומות שלי... אם אני זוכרת חלומות זה חלומות מפחידים שונאת את זה!

למעלה