שרשור חלומות

sintesis

New member
את יכולה להגיד לי איך משנים?

או שצריך לעשות משתמש חשד? תודה..

../images/Emo107.gifצריך משתמש חדש..

..ותוכלי לתת לי להציע לך שמות לניקים? *מלאת התלהבות*

../images/Emo107.gifיאאי! איזה כיף לי *_*

[את תמיד יכולה להפוך את אחד מהניקים מעברית לאנגלית.. אני לא כותבת אותם באנגלית בגלל שאני לא יודעת X_X] בצלצל כבוש גל ים כסוף ליאונרדו דה וינצ'י תפוח עץ סאברס קיילי מתילדה פלאפי דני דין אטילה אקילה פלין דנדי אוולין כלב בר כלב משוטט חתול כסוף פיירוול טינקר בל פינקי פיית לילה דג כסף עורב לבן פיל לבן דיאנה ריבת חלב קוקיז קולי חתול צלוי כלב כבוש הבזק חתול בחומץ ספונצ'ה שיפו צ'אן קגו סאמה מקראל קוקילידה גלידת תות שדה פקאן ברני [
] דג פילה טיץ' פיצה אקספרס צפרדעית הביצה פינקי שועל פנק קראקל טיגריס לבן סאלי זברת פסים חתלתול פרסי חתול סיאמי אוגר זהוב עץ טיק לילין ירח חיוור חתלתול פרא ערפילי אבלון עננה כסופה דג כבוש מיילין טאורה מיצי תולי שייני עלמת הפרפר דייגו חתול פחים חתול אשפתות דינגו עלה של סתיו היער האפל פנג הלבן [
] חתול סיבירי סרטן שלוק שווארמה סוס פרא [נסגד|מאוהב] טוי טוי פונגו סוס נקוד טוקאן סוס אפל עלמת מוות רן צ'אן פיקצ'ו קולין [ממדריך הטרמפיסט לגלקסייה, לא מהארי פוטר
] יוגי שלדג כלב רפאים דולפין כסוף אליס רוח הרפאים רוח בית הקברות כלב שחור טץ' חתול רפאים

sintesis

New member
תודה על הראיונות! ../images/Emo24.gif

מאיפה הם באים לך בכלל?

harar8

New member
חלמתי עכשיו חלום מה זה מוזר

חלמתי שאני פותחת ערוץ בטלוזיה (אני לא יודעת איזה ערוץ) ואז אני רואה שיש בערוץ משהו שנקרא "הקאזאנה של מירוקו" טוב אז אני רואה ואני שומעת שיר על הקאזנה של מירוקו בעברית ויש כאלה כתוביות ביפנית (הכתוביות שיש בשיר ההתחלה של הפרקים) כמובן ששחכתי איך נקרא השיר אחר כך אני נמצאת במקום אחר אבל זה כאילו הבית שלי ואז אמא שלי ודוד שלי מדברים איתי על מזגנים בתוך החדרים (לא יודעת איך זה קשור פתאום
) ואז מתחילים לצאת כל מיני דמויות אנימה (אני לא ממש זוכרת אילו דמויות אבל אני זוכרת שהיה שם אינויאשה ועוד איזה כמה דמויות מדרגדון בול זי) ואז אינויאשה מתחיל לדבר על משהו (שחכתי על מה) ואז אני מתחילה לחייך ולשמוח כשאני רואה את אינויאשה וכל המשפחה שלי מסתכלת עליו ומעריצה אותו. חלום מוזר נכון? ולדעתי גם מסובך מדי.

Hikaru no Yani

New member
אני מבינה את החלום....

את רוצה שהמשפחה שלך תוהב את מה שאת עושה לפי החלום

harar8

New member
כן, באמת נראה לי

המשפחה שלי בכלל לא יודעת מה זה אנימה אולי הם יודעים על זה קצת אבל הם חושבים שנה לילדים קטנים (אח שלי כל הזמן יורד עלי בגלל שאני רואה אנימות הוא חושב שזה לילדים קטנים)

Hikaru no Yani

New member
כן גם אחותי צוחקת אליי...

אני שונאת כשהיא עושה את זה אני מחטיפה לה מכות XD אבל לפעמים אימא שלי מעודדת אותי ואומרת שאני יכולה לעשות מה שאני רוצה כי זה החיים שלי

Yoley

New member
לגבי השיר...

אולי השיר על הקאזאנה של מירוקו הושפע מהשיר שפירסמו פה בפורום לא מזמן (שנקרא "הקאזאנה של מירוקו", עפ"י הבית של פיסטוק)... XD

special girl1

New member
זיכרון ארור ../images/Emo46.gif

נראה לי חלמתי 2 חלומות שקשורים לאינויאשה, רק שאני לא זוכרת מה היה בהם... אבל באחד מהם לא היו דמויות, זה היה חלום מפחיד, ברחתי עם עוד אנשים ומשום מה היה לי את טסאיגה
אני מקווה שזה היה ככה, כי אני ממש לא זוכרת.... אבל הייתי שמחה לחלום חלום על אינויאשה שאזכור אותו!! ומי שאמרה שהיא רוצה חדש עם אינו, אז אני גם מצטרפת אליה

למעלה