שרשור חלומות

גמני חלמתי אחד.. והרי הוא

אני יודעת שזה לגמרי מטורף... אני לא יודעת מצאתי את עצמי מצויירת! וסאקורה וקגומה היו שם, וסאקורה הפעילה עליאת קלף הזמן, ונפלתי לבאר עם קגומה... ואז הייתי בתוך הגוף של קגומה... (מוזר ביותר) ונלחמנו עם נאראקו שציטט לי מתוך "הפנתר הוורוד משימה בין לאומית" ואז נפלתי וגילית שאני NH פיבוריט OC וכל הOC שלי איתי... ויואה (סגידעה לבישי שבו התאבתי לפני אינוי) נלחם נגד סאשומארו בריב למי מהם יש שיער יפה יותר...(לי זה לא משנה.. כל עוד זה ארוך, כסוף ובישי) הגעתי הבייתה, וכעונש שמנו את נאראקו לצפות ב"הופ" לנצח נצחים... סאשמארו אפה לי עוגה יחד עם טויה ויוקיטו... אינוי לימד את סאיורן להשתמש בחרב השלו... טומויו תקנה לסאנגו את חליפת הלוכדת, ואת מירוקו מישהו שם עם נעם (מצויירת) רק שהוא היה הרבה יותר קטן (משהו כמו חמישה סנטימטרים) וקירארה הייתה בחוץ עם קרו.... קגומה הייתה עסוקה בלנפנף את חברותיה הפקאצות הקרצייתיות ואני עינתי את "קיקיו" כאוות נפשי.... ואז התעוררתי(מבאס) ואם זה לא פריקי, תגידו לי מה כן!

פעם חלמתי ש...

פעם חלמתי ש...אינויאשה וקגומה הם חברים שלי ויש תחרות ציורים ארצית של אינויאשה אז אני ביקשתי מאינויאשה וקגומה להתנשק כדי שאני אוכל לצייר אותם והם התנשקו!(= ואני כל לילה חולמת על אינויאשה וקגומה ולפעמים יש לי סיוטים על "קיקיו"זה נהייה סיוט רק בגלל שקיקיו באה ואני בכיתי שחברה שלי ספרה שאחותה אמרה שקיקיו יותר יפה מקגומה): זה עצוב נכון וזה העליב אותי מאוד!!! ומי שאוהב את קיקיו מפגר!! ומי שאוהב את קגומה נחמד וטוב וחכם וקיקיו סטומה! אבל מה יש בשיער של "קיקיו" שחלק אומרים שהוא יותר יפה משל קגומה ויש כאלה שאומרים שהוא לא יותר יפה משל קגומה שהוא קצת פחות אבל לא הרבה ויש כאלה (אלה שצודקים) שאומרים ש"קיקיו"והשיער שלה מכוערים ושקגומה מאמי. אתם יודעים שבפרק 137 אינויאשה יגיד לקגומה שהוא אוהב אותה והיא תגיד לא שהיא אוהבת אותו ואז הם...יתחבקו נכון שציפיתם שהם יתנשקו איזה באסה שהם לא יתנשקו): אבל בסרט השני הם כן יתנשקו יש לי סרטון של הסרט השני מהקאזה אינויאשה יהייה שד מלא ויש מפלצת שתגיד לו מה לעשות(שולטת עליו) וקגומה תגיד לו משהו לא הבנתי זה ביפנית ואז הוא ינסה להשתלט על עצמו ולא יצליח ואז הוא יחזיק לקגומה בכתפיים וירד לה דם ואז קגומה תנשק אותו והוא יחזור להיות חצי שד בחזרה והוא יגיד קגומה וינשקנ אותה בחזרה ואז הם יפסיקו להתנשק והיא תגיד לו(הבנתי קצת היה תרגום באנגלית) אתה בסדר אכשיו והוא יחבק אותה ויאמר לה משהו. והכי כיף ש"קיקיו" לא מופיעה בסרטון!!!

מית צאן

New member
יופי של חלום../images/Emo70.gif

רק פעם הבאה תשרשרי את זה בשרשור חלומות... אומנות השרשור--------->

קוהרה

New member
חע...טוב זה קצת הזוי

טוב, חלמתי את זה רק אתמול... אז זה היה חלום חצי מצויר, חצי לא... אני הייתי מין נערה כזאת חמודה בסגנון של קגומה, והייתה לי מטפחת על הראש. אני הסתובבתי לי בנחת בין העצים, נלחמת לתומי בשדים, עד שפגשתי את אינויאשה והחבורה. התיידדתי איתם והתחלנו ביחד להסתובב ואני בערך זוכרת שאינויאשה תמיד הסתובב סביבי ושמעתי אותו אומר לקגומה שיש בי משהו חשוד.. ואז ערב אחד ממש לפני שעמדתי ללכת לישון הורדתי את המטפחת והיו לי אזניים שחורות כמו של אינו, ואני זוכרת שהוא ראה אותי ואז ברח ... ונראה לי שהיה קורא משו מעניין אילולא אימא..
.... אה, וגם איפשהו באמצע קיבלתי הודעת מסנג'ר (?!) ממעריצה זועמת שטוענת שאני חייבת להתרחק מאינויאשה...

למעלה