Aranel Nenharma
Well-known member
אנדרו גארפילד

נכון... בתקופה האחרונה הייתי הרבה יותר שקועה בספרים, ולפני זה הייתי הרבה זמן אובססיבית על המילטון (אפשר להגיד שהיה לי חצי-קראש על לין מנואל מירנדה, למרות שזה היה יותר על הכשרון שלו אבל גם קצת עליו בעקבות זה).* לונה, עברתי על שרשורי החודש האחרונים וראיתי שכבר זמן מה אין לך קראש![]()
* האם משעמם לי בעבודה, כן!
* האם אני מרגישה שעשיתי משהו פרודוקטיבי הבוקר, בהחלט כן!
* אם אתם לא מעלים תמונות תנו לפחות שמות, אני כבר אדאג לשאר
TBH - אני מרגיש כל כך פרודקטיבי היום
אני לא עובד הרבה שעות ואני לא עובד כל הימים בשבוע.* האם משעמם לי בעבודה, כן!
* אם אתם לא מעלים תמונות תנו לפחות שמות, אני כבר אדאג לשאר![]()
ראשית אפשר גם חתיכים מהמילטון.נכון... בתקופה האחרונה הייתי הרבה יותר שקועה בספרים, ולפני זה הייתי הרבה זמן אובססיבית על המילטון (אפשר להגיד שהיה לי חצי-קראש על לין מנואל מירנדה, למרות שזה היה יותר על הכשרון שלו אבל גם קצת עליו בעקבות זה).
אבל תמיד אפשר להינות מהקראשים הותיקים!
לא. גם חתיכות. (וגם חתיכים.ות לא בינאריים) (האמת שבאמת יש לי מישהו)אז רק שאלה...רק חתיכים?
בהחלט פרודקטיבי, גאד בלס יו* האם משעמם לי בעבודה, כן!
* לונה, עברתי על שרשורי החודש האחרונים וראיתי שכבר זמן מה אין לך קראש![]()
מחדלנכון... בתקופה האחרונה הייתי הרבה יותר שקועה בספרים
מותר גם חתיכות אם בא לך.אז רק שאלה...רק חתיכים?
אז רק שאלה...רק חתיכים?
לא. גם חתיכות. (וגם חתיכים.ות לא בינאריים) (האמת שבאמת יש לי מישהו)
אני אשנה את שם השרשור בהתאם.
*וזה לא רק בגללך. אף אחד לא ימנע מדילן לשים תמונות של דרו ברימור, אלישיה דבנאם-קארי
מותר גם חתיכות אם בא לך.
ברור שגם חתיכות. כולם.ן מוזמניםאז רק שאלה...רק חתיכים
אז אם אתה לא עובד כל יום למה אתה כל כך בפיגור בפורוםאני לא עובד הרבה שעות ואני לא עובד כל הימים בשבוע.
אבל כשאני עובד אין לי דבר כזה של שעמום. אני כל הזמן עסוק.
מהטלפון זה סיוט להגיב, אני מגיבה מהמחשב בעבודה. חחחח כל פעם יש לי פחד שמישהו יעבור ויראה את כל התמונות שחיפשתי הבוקראני גם שונא להגיב מהטלפון. ותכלס אני גם לא מחובר למשתמש שלי בטלפון.
אין לי חתיכים וקראשים בספרים, קודם כל אני לא קוראת ספרות רומנטית, וגם אם מישהו מתואר בספר כחתיך* אז לא יהיה לי קראש עליו, אני לא יכולה לפתח קראש על מישהו שלא ראיתי ולא שמעתי, ואיור זה לא מספיק לי בכלל, לא משנה כמה הוא יפה (אפילו תמונה אמיתית לא היתה מספיקה לי).ושנית בספרים רבים אפשר גם חתיכים מהספרים. אומנם זה עובד יותר טוב אם מוצאים מישהו שאייר את הדמות שלך יפה, אבל אם לא תספיק המילה שלך שהוא חתיך.
ממש אין לי סיבה טובה לזה. אני פשוט מאוד איטי בהכל.אז אם אתה לא עובד כל יום למה אתה כל כך בפיגור בפורום![]()
אין לי מחשב משלי בעבודה וכשאני משתמש במחשב אז הוא עם המסך כלפי כל שאר האנושות בחדר עם עוד אנשים.מהטלפון זה סיוט להגיב, אני מגיבה מהמחשב בעבודה. חחחח כל פעם יש לי פחד שמישהו יעבור ויראה את כל התמונות שחיפשתי הבוקר
דווקא חשבתי שאת תוכלי לפתח קראש על מישהו על סמך האופי וההתנהגות שלו.אין לי חתיכים וקראשים בספרים, קודם כל אני לא קוראת ספרות רומנטית, וגם אם מישהו מתואר בספר כחתיך* אז לא יהיה לי קראש עליו, אני לא יכולה לפתח קראש על מישהו שלא ראיתי ולא שמעתי, ואיור זה לא מספיק לי בכלל, לא משנה כמה הוא יפה (אפילו תמונה אמיתית לא היתה מספיקה לי).
כי צריך להבהיר שהיא חס וחלילה לא מדענית מכוערת*בספרים מהסוג שאני כן קוראת, זה כאמור נדיר מאוד שגבר יתואר כחתיך או יפה במיוחד, אבל אישה שהיא על תקן אחת הגיבורות הראשיות עדיין כן תתואר כמעט תמיד כיפהפיה. גם אם היא מדענית.![]()
אתה לא טועה, אני מפתחת קראש על סמך האופי וההתנהגות, הדיבור וכולי, ולא על סמך המראה, אבל אני עדיין חייבת לראות (ולשמוע!) אותו בשביל לפתח עליו קראש. אני לא יכולה רק מ"לדעת", לקרוא או לשמוע בצורה מתווכת כלשהי איך הוא מתנהג.דווקא חשבתי שאת תוכלי לפתח קראש על מישהו על סמך האופי וההתנהגות שלו.
מעלף!!יעל בלס הר סול שמה את כל חתיכי הפורום החשובים מלבד אחד, אז הנה טום הידלסטון
![]()
![]()
פעם יש לי פחד שמישהו יעבור ויראה את כל התמונות שחיפשתי הבוקר
אני שונאת את התיאורים האלה! גם בסרטים אז ככה.בספרים מהסוג שאני כן קוראת, זה כאמור נדיר מאוד שגבר יתואר כחתיך או יפה במיוחד, אבל אישה שהיא על תקן אחת הגיבורות הראשיות עדיין כן
אתה לא טועה, אני מפתחת קראש על סמך האופי וההתנהגות, הדיבור וכולי, ולא על סמך המראה, אבל אני עדיין חייבת לראות (ולשמוע!) אותו בשביל לפתח עליו קראש. אני לא יכולה רק מ"לדעת", לקרוא או לשמוע בצורה מתווכת כלשהי איך הוא מתנהג.
אני גם בחיים לא אדלק על מישהו רק בזכות מראה חיצוני, למעשה הרבה הקראשים שלי הם כאלו שבמבט ראשון בכלל נראו לי מכוערים, או לא מושכים.
גוגל עושה עבודה מספיק טובה. אתה יכול לכתוב שם ולידו תציין gif. ותבחר בחיפוש תמונות ולא חיפוש כללימאיפה את מוצאת גיפים? כך שגם אנחנו נשתתף ונוסיףיש אתר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.