Aranel Nenharma
Well-known member
ניק, מה היה הבעיה בהודעות האלו שערכת אותם וכתבת שם אותיות?!?
ניק, מה היה הבעיה בהודעות האלו שערכת אותם וכתבת שם אותיות?!?
אול היו הודעות שאתם מחקתם ובגללם אני לא יכלתי לראות את סוף השרשור.ניק, מה היה הבעיה בהודעות האלו שערכת אותם וכתבת שם אותיות?!?
כה כה כההההה חתיך אלוקיי והוא ליהוק מושלם בשישו ושימחו, הדמות סקסית והוא עושה אותה פי אלף יותר אפילו.אני אוהב להכניס חתיכים פחות ידועים.
אז הנה:
עילי צ'פמן
שחקן ישראלי בן 23 שמשחק בסדרה שישו ושמחו (שאתמול ראיתי את פרק סיום העונה שלה)
צפה בקובץ המצורף 55749
כה כה כההההה חתיך אלוקיי והוא ליהוק מושלם בשישו ושימחו, הדמות סקסית והוא עושה אותה פי אלף יותר אפילו.
תראה אותו במקיף מילאנו זאת סדרת נוער אז הוא לא חושף הרבה או בכלל, אבל הוא משחק בן זוג אוהב ותומך וזה גם ממש סקסי חחח
אצלי זה השילוב. כאילו פנים יפות בלבד לא תמיד יעשו לי את זה, אבל מכלול תכונות אהוב על פרצוף מכוער מידי או מבוגר מידי גם לא, אז אני אחבב ואעריך את הדמות אבל זה לא יהיה קראש.אתה לא טועה, אני מפתחת קראש על סמך האופי וההתנהגות, הדיבור וכולי, ולא על סמך המראה,
חחחח גוגל שניר. שם + המילה GIF.מאיפה את מוצאת גיפים? כך שגם אנחנו נשתתף ונוסיףיש אתר?
אה חח מילי כבר ענתה. כן צריך ללכת לתמונות.גוגל עושה עבודה מספיק טובה. אתה יכול לכתוב שם ולידו תציין gif. ותבחר בחיפוש תמונות ולא חיפוש כללי
ספרי לי על זה. כל סיכום חודש מחדש כשאני מגיעה להודעות זימה של דילן..
וגם עכשיו. הגבתי על כמה דברים מהמחשב במשרד אבל בשרשור הזה עברתי לנייד![]()
איזה תפוז הזויאול היו הודעות שאתם מחקתם ובגללם אני לא יכלתי לראות את סוף השרשור.
אז החזרתי אותן, מחקתי את התוכן ושמתי רק אות.
(האמת שאני לא יודע אם חייבים להכניס אות או שאפשר פשוט שההודעה תהיה ריקה)
מעכשיו במקום למחוק הודעות פשוט תערכו אותם ותמחקו את התוכן שלהם.
אני יודעת שאני מגיבה לעצמי אבל ברצינות זאת אני עם הגיף הזה כרגע:
אוקיי יש דברים שהם מחסום גם בשבילי, כמו זקן מידי, או גוף מאוד לא מושך.אבל מכלול תכונות אהוב על פרצוף מכוער מידי או מבוגר מידי גם לא
כנ"ל בדיוק.אני בחיים לא נכנסת לדברים אישים מהמחשב של העבודה. במשרד רק מהטלפון, וכשאני עובדת מהבית אז יש לי לפטופ של העבודה לעבודה ולידו הלפטופ האישי לשטויות.
אני יודעת שאני מגיבה לעצמי אבל ברצינות זאת אני עם הגיף הזה כרגע:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.