שרשור טרום לילה

andy181

New member
זה לא כזה משנה, הם היו מקסימים :)

הם אולי לא יזכו במיליון, אבל זכו אחד בשני

meytula

New member
צודקת,המליון בכלל לא חשוב

פשוט לא נעים,גם מה שעשו לאורטל

להיפך

היא התעלמה מכל האישיו הזה סביב השומן, כי זה לא צריך להיות משהו שמגדיר את דניאל. היא כבר לא במקום הזה, אז אין מה להשפיל מבט.

goodpink

New member
ההתמודדות שלה זה בהומור...זה לא אומר שזה

במקום להראות את זה ולהביך אותה זה שהיא צוחקת על זה לא אומר שאחרים צריכים לצחוק את זה. הביאו קטע תראו את מצחיקה הילדה השמנה הזו. ההתמודדות שלה היא הומור האמת היא שרוב הבנות זה היה נוגע להם מאוד כואב אבל גם היא הורידה את המבט.

היא לא צחקה על זה

היא נהנתה מהמוזיקה. אני באמת לא מבינה מה הקטע הזה.. פה את ממש הופכת את הבלטות כדי למצוא משהו לא טוב להגיד עליה. ואני לא מבינה איך הגעת לזה. את לא מבינה שזו לא פעם ראשונה שהם שומעים את הסיפור הזה, הם כבר ראו אותה בת.ז כשמנה, זה לא משהו שהם רואים לראשונה, זה לא משהו שאמור להעציב אותה.

goodpink

New member
מי צחקה? על מה את מדברת? על דניאל אורטל

על מי בדיוק? לבהר יותר את הדברים אורטל במקום להיות רגישה בנושא שכולם היו רציינים הנהתה מהמוסיקה לא אמרתי שהיא צחקה על זה אלא חוסר רגישות וחוסר טאקט. זה במידה והתכוונת לאורטל. עכשיו בנוגע לדניאל זה לא נכון רק לקטע הזה זה נכון באופן כללי התמודדות שלה עם העובדה שהיתה שמנה זה בהומור זה לא נותן לגיטמציה לאחרים לצחוק על הילדה השמנה זה לא במקום זה לצחוק על ילדה שמנה נגיד לא היינו יודעים שזו דניאל אלא סתם ילדה שמנה זה בסדר לצחוק עליה? וכמעט כל מי שהיה בקהל לא צחק על זה כולם היו רציניים. הלא במקום היה מצד ההפקה. ודניאל אם לא שמת לב היתה מובכת מזה והשפילה מבט כמו שאמרתי התמודדות שלה זה הומור רוב הבנות זה היה ממש נוגע להם בנקודה מאוד כואבת והיו מגיבות ...

אנחנו מדברות על אורטל לא?

אני לא רואה בזה חוסר רגישות או חוסר טאקט. דניאל הייתה מובכת וצחקה ממבוכה, ברור לי. אבל כבר כולם ראו אותה שמנה בת.ז, לא מתרגשים מזה ולא מסתכלים עליה כאל הילדה השמנה. היא לא צחקה עליה שהיא הייתה שמנה. אני באמת לא מבינה איך את מפרשת את זה ככה.

goodpink

New member
ואיפה אמרתי שהיא צחקה על זה בדיוק? זה כן חוסר

רגישות וחוסר טאקט זה בסדר שדניאל מתמודדת עם זה עם הומור זה משהו אחר מהקהל כולם היו שם רציניים שראו את זה רק אורטל נהנתה מהמוסיקה כאילו מה? המוסיקה זה מה שאת לוקחת מהקטע הזה? חוסר טאקט וחוסר רגישות לראות דברים מעבר מראים לך נקודה מאוד חשובה בחיים של מישהו שאיתן בווילה תקופה ארוכה ואת בוחרת להנות מהמוסיקה. זה כמו שדניאל או כל אחד בקהל היה נהנה מהמוסיקה מקליפ של אגו.

כדאי שתחזרי לקרוא מה את כותבת

כי נראה לי את שוכחת מהר מה כתבת לפני שניה. ובואי נסגור את זה בזה שאנחנו לא מסכימות וזהו :)

goodpink

New member
קראתי ויש לי זכרון טוב תראי את הפוסט שנכתב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי לא היה כזה. פעם הבאה אפשר לבקש ביאור במקום לקבוע מסקנות שלא נכונות.

sunflower11

New member
אורטל רקדה כשהראו את הקליפ שדניאל השתתפה בו,

היא רזה שם כמו עכשיו.

sunflower11

New member
איך אתה יודע? לא ראו את הקטעים. אני זוכרת

שהמנחה אמר שעכשיו יראו קליפ שדניאל השתתפה בו, והיתה מוזיקה מזרחית ואורטל התנועעה לקצב המוזיקה.

goodpink

New member
כי הקטע הראשון היה שדניאל שמנה וזה הקטע שהיא

רקדה בו.

אל תתווכחי איתי היא רקדה בקליפ של פיני חדד

תפסיקי לחפש דרמות, ואת כן מעוותת חכי ביום ראשון בשידור ותראי.

למעלה