עכשיו איתן ודניאל אורבך טרקאי חחחח
א אורקאטי New member 15/9/11 #68 מספיק להיכנס מחדש לאינטרנט ואפשר להצביע שוב איני מבינה גדולה אבל זה לא אמור לחסום אותי בפני הצבעות חוזרות?
מספיק להיכנס מחדש לאינטרנט ואפשר להצביע שוב איני מבינה גדולה אבל זה לא אמור לחסום אותי בפני הצבעות חוזרות?
T thisisme4 New member 15/9/11 #175 תשובה בפנים לא יודעת אם זה חוקי לכתוב את זה כאן: מנתקים את המודם ומחברים - ככה יש I.P חדש והם לא יכולים לזהות מי את.
תשובה בפנים לא יודעת אם זה חוקי לכתוב את זה כאן: מנתקים את המודם ומחברים - ככה יש I.P חדש והם לא יכולים לזהות מי את.
M meytula New member 15/9/11 #69 איזה חמודים הםםםם../images/Emo99.gif איתן רוצה 5 ילדים שמשון ירדן ונדב התאומים סתיו היפה עידו הגברבר אריאלה הקטנטנה
איזה חמודים הםםםם../images/Emo99.gif איתן רוצה 5 ילדים שמשון ירדן ונדב התאומים סתיו היפה עידו הגברבר אריאלה הקטנטנה
G goodpink New member 15/9/11 #74 דניאל היתה חמודה שאמרה דייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
צ צליל לא מכוון1 New member 15/9/11 #76 זו הייתה הצהרת כוונות של דניאל, מדהימה../images/Emo23.gif ניתחה את כל מה שקרה בוילה עד הלום בצורה אינטלגנטית ורגישה.
זו הייתה הצהרת כוונות של דניאל, מדהימה../images/Emo23.gif ניתחה את כל מה שקרה בוילה עד הלום בצורה אינטלגנטית ורגישה.
M meytula New member 15/9/11 #75 לדניאל יש תוכניות אחרות עם הילדים../images/Emo6.gif איתמר הרגיש יונתן השובב רוני ושיר השובבות
T thisisme4 New member 15/9/11 #208 מביך היה לראות את שאר הזוגות חוץ מליהי ובן ודניאל ואיתן היה ממש מרגש.. ושימותו הציניקנים.
נ נסיכת הנילוס22 New member 15/9/11 #79 חחחחחחחחחחח המנחה הזה קורע אותי!! מה שאומרים לו באוזניה מבלבל אותו חחחחחח וכל שניה אומר "מכל מקום" איזה הזוי!!!
חחחחחחחחחחח המנחה הזה קורע אותי!! מה שאומרים לו באוזניה מבלבל אותו חחחחחח וכל שניה אומר "מכל מקום" איזה הזוי!!!
G goodpink New member 15/9/11 #84 מסכנה דניאל כאב לראות את הקטע שהיתה שמנה כולם היו רציניים רק אורטל רוקדת לה מהמוסיקה ושמחה חוסר טאקט לא מבינה את הרגישות בנושא
מסכנה דניאל כאב לראות את הקטע שהיתה שמנה כולם היו רציניים רק אורטל רוקדת לה מהמוסיקה ושמחה חוסר טאקט לא מבינה את הרגישות בנושא
M meytula New member 15/9/11 #85 הפקה דוחה דוחה פשוט דוחה מכל מה שיש להראות בחרו להראות דווקא את זה.איכס