תרגישי טובבבב|]פרפר|
ט טל ועדי1 New member 29/9/06 #32 בוקר-טוב לכולם../images/Emo42.gif אבא שלנו חזר מגרמניה והביא לנו מתנות חח אז קמנו מוקדם. יום טובב
ט טל ועדי1 New member 29/9/06 #38 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif 2 בשמים של בריטני CURIOUS לכל אחת ופול דברים של DIDDL הדמויות המצויירות החמודות האלה שיש בצרפת וגרמניה. כמו אלה
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif 2 בשמים של בריטני CURIOUS לכל אחת ופול דברים של DIDDL הדמויות המצויירות החמודות האלה שיש בצרפת וגרמניה. כמו אלה
ש שיר חולה על אגמי New member 29/9/06 #34 בוקרררררררר../images/Emo42.gif איזה צחוקים היה פה אתמול בלילהה עמדתי למות יאאלה אני עפתי להצפרר יום סבבי לכולם
בוקרררררררר../images/Emo42.gif איזה צחוקים היה פה אתמול בלילהה עמדתי למות יאאלה אני עפתי להצפרר יום סבבי לכולם
E einatit4 New member 29/9/06 #43 חחחחח שיררר רק בגללך נזכרתי שהיום בכלל יש בית ספר.. כבר שכחתי אותו.. שמחה שנהנת וגמלך
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 29/9/06 #37 בווווקר../images/Emo110.gif קמתי ב8 במקום ב9 ואנלא נרדמת בחמישה ל10 אני יוצאתת. חח היום הפנינג.. מקווה שילך לנו טוב.. ושלא נתבאס יותר מדיי פטריייי תגידי לי אחכ איך היה אצלכם יומטווב.
בווווקר../images/Emo110.gif קמתי ב8 במקום ב9 ואנלא נרדמת בחמישה ל10 אני יוצאתת. חח היום הפנינג.. מקווה שילך לנו טוב.. ושלא נתבאס יותר מדיי פטריייי תגידי לי אחכ איך היה אצלכם יומטווב.
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 29/9/06 #67 נת ודס תודה../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif נכון קיצורים מהממים?
ה היללי 2 New member 29/9/06 #47 בוקר טווב../images/Emo23.gif אתמול הייתי בביבסיטרר איזה עצבים המחשב שלהם לא היתחבר לאינטרנט לכן לא היתי פה בערך מ7 וחצי..עד עכשיו יש לנו מעכשיו חופש עד אחרי סוכותתת איזהה כיףף יומטוב לכוולם ושבת שלום
בוקר טווב../images/Emo23.gif אתמול הייתי בביבסיטרר איזה עצבים המחשב שלהם לא היתחבר לאינטרנט לכן לא היתי פה בערך מ7 וחצי..עד עכשיו יש לנו מעכשיו חופש עד אחרי סוכותתת איזהה כיףף יומטוב לכוולם ושבת שלום
ה הדסי מתה על אגמי New member 29/9/06 #54 גמלנוווווווווווווו../images/Emo204.gif חופש שבועיים!!!!!!!! יאיייי תהני