שרשור יום שישי

בווקררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

אתמוללללל הייתי בסליחותתתתת באצטדיון בבאר שבע... היוו שששםם מליוןןן אנשיםםםםם הייהההההה יפפפפהההה מאווודדד קראנוו התפללנוו שרנווווווו והיהה גם אחר כך מצחיק
התחלנוו לשיר הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך ולרקודד ולהשתגעע כולם שםם ממששש
וואיי מה הלך ביציע של הבניםם איך הם השתוללו ורקדדווווו חחחחח
חברה שלי הפוסטמה כל הזמן צוחקת ומזה התעצבנתי עלייההה באמצע שכולם קוראים וזהה היא צוחקת ! היה חלק שצועקים ה' אלוהינו ומתכופפים וואז כזה קוראיםםםםם כמה משפטים ואז מנשקים תספר וועוצמיים עינייםם ומבקשים משאלהה... בייקשתיי על כולככככםםםםםםםםםם וגםם לחלקק בנפרד :) אבלל אני לא ייכולה לגלות מה ביקשתייי כיייי זהה אסור זה לא שווה זה לא יתגשם אחר כך
המנקה העירה אותי ב11:20 ואמרה לי זיוווו לאאא רווצהה לקום? ואני לאאאאאאא ואז אחר כך קמתי אז היא אומרת לי קמתתת... אז אמרתי להה כן, אולי הערת אותי חחחחחח
עוודד מעטט יש לי חזרותת כאילו ב1 וחצי עד 5.. כייי אני מופיעה בפסטיבל כרמיאל שלהריקודים מישהו בא
? עיינתתת ניראלי זה באזור שלך לא
? קייצררררררררררר חפפרתיי ביוששש

היללי 2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

איזה קררועעה אתת
מענין מה ביקשת על כולם

einatit4

New member
חחחחח זיוו שמחה שנהנת../images/Emo3.gif../images/Emo55.gif

בהצלחה בחזרהה.. ו..המממ זה בערך באיזור..50 דקות מפה
מתי זה? היום?
חחחח

בוקרררר../images/Emo204.gif

גרררררררררררררררררררררררררר לא הצלחתי לישוןןןן בגלל שכאב לי הלחי מהסינוסיטיזזז אני תכף אלך לרופאת שיניים..ואז לרופא משפחחהה שיביא לי מרשם אנטיביוטיקהההה סופ"ש אחלה לכולםםם:]... אני אכתוב כבר ביום ראשון חתימה טובה וצם קל וכל זה...:p בע"ה.

יעל 13

New member
צהריים...

התעוררתי ב9 וחצי לעזור לאמא שלי לסדר את הבית ואז הלכתי איתה לקניון בכפר סבא כי בימי שישי יש שם דוכנים כאלה...אחר כך חברות שלי באו לק ניון והסתובבנו וחזרתי לפני כמה זמן... היום אחותי עושה יומולדת...טוב שהיא נזכרה...לפני חודש וחצי היה לה
אתמול הביאו לנו לבצפר תופים אפריקאים
היה נחמד...לא התלהבתי מזה
חחחחחחחחח מקודם בקניון ישבתי עם חברות בארומה וראיתי את חברה שלי שהיא גם שכנה שלי...הקיצר היא נגעה לי בתספורת בשיער ואז צבטה לי את הלחי כזה אז פתאום איך שהיא צובטת ידיד שלי שעובד שם בא וצבט לי גם אז היא עושה פרצוף של "מי אתה? מה נסגר איתך?" חחחחחחחחח כמה צחקתיי
אני חולה...אני מצוננת קשות...יש לי דמעות בעיניים...כואב לי הגרון...כואבות לי האוזניים...כואב לי האף אפילו
הדס הדבקת אותי!!!!!!!
מיכל דברי איתי... הדסושקההההההההההההההההההההה אני אוהבת אותך.

יעל את נותנת לי לעשות הכל לבד!

אי אחריות מצדך
את אמרת שתתקשרי לוודא שמיכל אחות של אביחי תהיה שושבינה..הוא אמר שבכלל לא דיברת איתווו

צהריים!!../images/Emo41.gif

צהריים טובים..היה סבבה של יום צחקתי הרבה בלשון..חחחחח..ילד אחד התחיל לצרוח על המורה שהיא נתנה לו הרשמה על שהוא עשה אפצ'י בקולי קולות בכוונה והפריע לה כל הזמן...חחחחחחחחחח..אז הוא כל הזמן עושה לה בסדר אבל למה נתת הרשמה?מה עשיתי אפצ'י מה את רוצה?והיה מזה צחוקיםםם..=] קיבלתי 92 בבוחן המורה מזה אוהבת אותיי אני מתעלייהההה...=] שבת שלום לכולם!גמר חתימה טובה וצום קל! אוהבתותכם מלאאא..=] זיווש מתעלייך יפתיייי דבריתי נשמה שליי..=] -שירק'י-

איזה כייייף היה:]../images/Emo205.gif

בן דוד שלי כזה מושלם
כפרעליוווו:] לאכול אותווו... צילמתי מלא תמונות:p

חזרתי מההפנינגגג../images/Emo110.gif

הממ בהתחלה היה כזה שעה ומשו שיחתתת צוות.. כדי לסכם על התחנות וזה והתחלקנו. והיו 2 מדריכים ומדריכה שהיו איתנו בקייצת.. [פטרי.. ליאור יניב ואבי:p למרות שבעיקרון אבי וליאור היו איתנו
] הממממ ואז אני ועוד 2 חברות הכנו תשלטים של התחננוות ואז התחלנוו.. ואתם רואים היה מ=פ=ו=צ=ץ
[ציניות:p] חחחחחחחחחחחחחחח מממששש ככה.. ולאט לאט באוו עוד ועוד חניכיים.. זה היה הפנינג שהם יתרשממו מה יהיה בהמשך השנה ויבואו להרשם וכאלה. חחחח הקיצר היתה תחננתתת משחקי קלפיים.. אז כזה השתלבנו כולם עם כולם.. ויש חניכה אחת שאני מזה אוהבתת:p היא ממש מותק:) חמודה כזאתת.. חחח והיו עוד כמההה.. חחחח גם חמודייםםם.. והממ והיהה סביר.. ואז דיברנו עם פטרי [היא היתה בבצפר השני] והיא אמרה שהיאא הלכה באמצעע:p אבלל אמרו לי שגם אצלם לא היה כזה הרבהה..:p חחחחחחחחח אבל היה נחמד:) בואו נגיד שיותר טוב ממה שחשבתי.. חשבתי שאני הולכת להתבאס לאללה.. וברור שחשבתי כל הזמן על כמה היה כיף אם היינו בבצפר השננניי:p ועם החניכים שללנו:p אבל לא נורא היה סביר וזה אחלה:] שבתת שלום לכולם

צהרייייייםםםםםםםםם../images/Emo178.gif

איזה יום קרועהה
חברה שלי קארין וילדה מהשיכבה כרמל רבוו אז קארים הביאה היום לבצפרררר את כל שיכבה ז' וח' משתי חטיבות שיבריצו להה
(זה היה כזה מיותר
אבל לא משנה
) בקיצורר היה כזה מצחיקקקק
מתי שהיא יצאה מהבצפר(כרמל) אתם קולטים כל הילדים שבאוו הולכים אחריה בכוונהה אתם רואים איזה 50 ומשהו ילדים הולכים אחריה הבביתה חחח זה היה כזה מצחיקק לא הייתי יכולה להספידד
וכולם מתים מצחוק וקארין ביכלל

היללי 2

New member
צצההררייםם..../images/Emo23.gif

עזרתי לאמא שלליי
חחח אני הולכת לנוח ואח"כ השיר שלנוו... שבת שלוום

למעלה