שרשור יומי. (תסקלו, תסקלו. יום יבוא ואתם תשרפ

עוריט

New member
פרק נחמד

היה פרק סיידר,אבל השתעממתי קשות,חוץ מהקטעים של רין "רין אל תזוזי" *קופאת במקום* *אחרי שעה* "את יכולה לזוז" "האי"*מתמתחת**נופלת* חיחי^^ היא כול כך חמודה! יאי נראה לי שאני מתחילה לאהוב את סשומארו יותר...הוא נראה כול כך יאמי:)בעע שקאגורה הזו לא תתקרב אליו!

sintesis

New member
תשובה

היא הביאה אוכל לסשומארו ואחרכך הוא מצא אותה מתה והחזיר אותה לחיים עם החרב שלו ומאז היא הלכה אחריו

sintesis

New member
מסכימה בקרש בהכל!

חוץ מזה שאני אהבתי אותו כבר מקודם

Fay Wood

New member
היה פרק כל כך יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מחפה על הפרק של אתמול... בכל מקרה מה היה הקטע של "הם כמו דוד וגולית"?!?!?!?!? ביפן מכירים את זה?!!? לא נראה לי.... היה פרק כל כך יפההה!!!!!!!!!!!!!! קגורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היא רוצה להיות חופשיה!!!!!!!!!!!!!!! מסכנההההה!!!!!!!!!!!! נאראקו בן זונה מסריח תשחרר אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומסכן אינויאשה.... החרב כבדה לו... ואיך שמירוקו וקגומה מתכננים מה לעשות לאינויאשה מאחורי הגב שלו... חחחח זה היה מצחיק!!! ברגע שאני אזכר בעוד דברים אני ארשום.. 0_0 אני סנילית.... :/

אאאאאאאאההההההה!!!!! ספרי לי ומהר

כל מה שהיה עם קאגורה
ועם נאראקו
): לא ראיתי את הפרק!!!! :(( עצוב ביותרררררר ::((

פולי3

New member
היה פרק ממש חמוד !

באקה אינויאשה ! הוא לא מבין
אבל הו ... קאגורה נהיית חמודה. אהבתי את המשפט האחרון. נאמ, הפרק היה קצת חסר עלילה, לפי הסוף נראה שמחר יהיה יותר מגניב.

פולי3

New member
זה מצחיק אותי מחדש שהיא אומרת לו

אווסארי ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

L 0 L

New member
פרק מעולה!

רין כול כך חמודה "אל תזוזי" "את יכולה לזוז" אךךך וסאשיי! כול כך יפה בישי! וקאגורה!

FireZeroX

New member
דייי די עם "סאשי הבישי" שלכןןן

אתן יודעות מה? גמאני אתחיל... אחחחח איך אני אוהב את קאגומה בבגדים האלה... שניה, אני אוהב אותה יותר מחץ לבגדים האלה ^^ אחחח סאנגו אחחח רין (כה אני פדופיל)... אל תגרמו לי להמשיך.

רין מותק!

"אל תזוזי" (קופאת) (אחרי שהוא דיבר עם קגורה) "את יכולה לזוז" והיא "האי!" מתמתחת ונופלת וג'אקן ככה "עם מדברים על בנות טיפשות" אהבתי איך שטוטוסאי "מרח" את אינויאשה לגבי הסיבה שהוא הופך לשד ואינו ככה למה יש לי הרגשה שעובדים עלי?" ואיך הם תכננו מאחורי הגב שלו.... אבל השאר היה משעמם אהבתי את המשפט של קגורה "יום יבוא ואני אהיה חופשיה!"

harar8

New member
פרק ממש יפה

סאשומרו כזה חמוד וגם אינויאשה והיה מתחיק מה שקאגומה ומירוקו תיכננו לעשות לאינויאשה מאחורי גבו

לי Li

New member
ססשומארו כל כך שולט! ../images/Emo99.gif

אהבתי איך שכולם תהו מי יהיה השד החזק (סאשי סאשי! ^_^) שיצליח להשתמש בחרב, ואיך שהוא מיגר את הרוע שבחרב... נמ, כן, הוא בהחלט חזק ^_^ בכלליות, היה פרק חמוד ביותר, אהבתי את הקטע עם רין וססשומארו עם ה"אל תזוזי" ואז אחרי איזה שנה "את יכולה לזוז" XDDD לא ציפיתי שבמשך כל הזמן הזה היא באמת לא תזוז 0.0" הדו שיח בין קאגומה למירוקו לאיך להשתלט על אינויאשה היה קורע ותוכנית החילוץ של אינויאשה הייתה גאונית ^_^

לי Li

New member
אה ושכחתי את הדו שיח

בין אינויאשה לטוטוסאי XDD טוטוסאי: "יש דרך שתוכל לשלוט בה על טסייאגה" אינויאשה: *בוהה בטוטוסאי* טוטוסאי: *בוהה באינויאשה* ~כעבור דקה~ אינויאשה: "אתה לא מתכוון להגיד לי להרים משקולות נכון? ^^" " טוטוסאי: *קול מוזר* ^^" אינויאשה: -.-" *מרביץ לטוטוסאי* טוטוסאי:
XDDD זה היה גאוני ^_______^

למעלה