שרשור יומי. (תסקלו, תסקלו. יום יבוא ואתם תשרפ

Stinki Winki

New member
פרק סביר..

היה טיפה משעמם... טוטוסאי קורעXDDDD הקטע עם האש היה ממש יפה, שרק שמעו אותם מדברים... למה תמיד מיוגה חוטף?!;_;

NarakuDaBoss

New member
פרק חביב, לא יותר

כמובן, כפי שכבר ציינו, הקטע הכי טוב היה עם רין המתוקה! ד"א, קאגורה היא מנייאקית! עכשיו היא רוצה לבגוד בנאראקו. לדעתי היא תפתה את סאשומארו להרוג את נאראקו. זה יהיה קרב דיי קטלני, אבל נראה לי שנאראקו יותר חזק כרגע.

MayaChan

New member
פרק יפה!!! ../images/Emo99.gif

אני אוהבת את אינויאשה בתור שד...זה היה כל כך יפה כשהראו שהעיניים שלו אדומות... רין מותק,אתם צודקים...ונראה לי שאני מתחילה לאהוב יותר את קאגורה...בגללה אני כל הזמן מסתובבת בבית עם מניפה ופותחת וסוגרת אותה...
פרק הבא עוד קאגורה!!! :)

HAN2005

New member
איזה פרק יפה

רין חמודההההההההה אינויאשה מגניב שהוא הופך לשד

sintesis

New member
מיסכן אינויאשה!

יש לו חברים כאלה מגעילים... נכון, הם ניסו להגן עליו, אבל זאת הדרך?? להסתיר ממנו דברים? האמת שאני שונאת שקרים לבנים אפילו יותר משקרים רגילים, וכל פעם שאני רואה שלדמות מסוימת עושים את זה, אני מרגישה שאני זה הדמות וזה מעצבן... בקיצור אינויאשה לא גדול כבר כדי לדאוג לעצמו? אם הוא יחליט להילחם בלי טסאיגה ולהפוך לשד אמיתי או מה שזה זה לא יהיה שאני כבא לא זוכרת מה הם אמרו ואחרכך יתמכר לזה.. בעיה שלו! והם יכולים גם להגיד לו, ומה האבא המעצבן הזה שלו מסתיר ממנו שטבאיגה נועדה גם שהשד שבתוכו בלה בלה בלה... וקגומה עם ה"שב!" שלה וכל השאר שמתפים איתה פעולה, ככה מתנהגים אל חברים? זה היה בסדר בהתחלה שהיא היתה צריכה להגן על עצמה ממנו, אבל עכשיו הם חברים (ידידים.. אותו דבר) אז הייתם עושים את זה לידידים שלכם? אני לא חושבת שבכלל הייתי מתידדת עם מישהו שיכול לעשות לי את זה.. כן מגילה, אני יודעת, ואם היה לכם כוח לקרוא הכל אתם גם בטח לא תסכימו איתי, אבל הייתי צריכה להוציא את העצבים שלי אל קגומה ומירוקו שהוא כבר לא מהדמויות האהובות עלי!

Buyo H

New member
אבא שלי לא הסתיר ממנו כלום

פשוט לא צא להם לדבר>_> וגם אני כבר לא כל כך אוהבת את מירוקו>< (אבל בלי קשר לפרק הזה
)

sintesis

New member
טוב, נכון, אבא שלו לא אשם

ולה את לא אוהבת את מירוקו? סתם, סקרנות..

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif אני אכתוב נגע..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בניסיון לשעשע כי לא אומרים לי מה לכתוב
נמממממממממ פספסתי את הפרק היום... הייתי בכנס עולמות בתלאביב
מחר המפגש

למעלה