שרשור יומי

Horse Wishper

New member
שרשור יומי../images/Emo70.gif

חח בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האמנתם
רציתי לעשות דיון, הפעם לשם שינוי על הרעים.... איזה רע אתם הכי אוהבים
קאנה, קאגורה, סשומארו, נאראקו, "קיקיו" *רעשן*רעשן* או אם יש עוד.... דרגו את זה....
5- מי שאתם הכי פחות אוהבים....(למה
)
4- מי שאתם הכי פחות אוהבים אחריו... (למה
)
3- באמצע (למה
)
2- מי אתם אוהבים מקום שני (למה
)
1- איזה רשע אתם הכי אוהבים... (ולמה
) מובן
5 זה הכי פחות ו-1 זה הכי הכי.....
תהנוווווווווווווווווווווווווו

Horse Wishper

New member
התחלתי:

5- "קיקיו" *רעשן*רעשן*- כי היא ביצ', היא סתם זונע ו... ו... הכל ידוע לשאר שונאי *מצה*מצה*.....
4- קאגורה- לא יודעת... היא יפה והכל אבל אני לא אוהבת איך שהיא מתנהגת כל כך... והיא גם לא הכי יפהההההההה..... *נסקלת באכזריות*
3- קאנה- היא ממש יפה וחמודה.... אבל עדיין לא מתקרבת למקומות הראשונים....
2- נאראקו עם הגב השקסי והפרצוף החתיך... אבל אני עדיין לא אוהבת איך שהוא מתנהג לכל החבר'ה... ושולח שדים אחרים לעשות את העבודה השחורה....
ובמקום הראשון ואני מודה שהגיע לו.....
1- סשומארוווווווווווווו
- כי הוא חתיך, הוא אדיש ושקסי, יש לו פרווה שקסית, יש לו בן לוויה שמזדנב אחריו ויש לו את הבת לוויה הכי יפה וחמודה שישששששששששששששששששששש
אההה סושי מושיייייייייייי

Horse Wishper

New member
שינוי ל"קאגורה"

קאגורה מקום 4 כי היא דיי מכוערת ואני לא אוהבת איך שהיא פוגעת ואת מצבי הרוח המוזרים שלהההההההההה

'ני רוצה *.*

1. נאראקו כי הוא יפה *.* ומקים ותמיםםם ורעעעעע עם כגב מגנייב 2.סאשי כי הוא בישי *.* 3.קאגורה כי היא אישה והיא יפפפההה 4.קאנה כי היא מגניבהההההה אבל אין לה שום כוחאחר חוץ לשאוב אנשים Oo 5. קיקיו כיהיא סתם שרמוטה מהרחוב~_~ אבל היא בסדר

אוווווווווווקייי *ימאי* ../images/Emo99.gif

קודם כל בוקר נפלא
עכשיו: 5 - קיקיו 4 - קאנה 3 - סשומארו 2 - *מקום שני - תופים בבבקשה*: נראקווווווווו
!!! כן, אני יודעת שזה היה צפוי שאצלי הוא יהיה הראשון ברשימה, אבל למעשה הוא יהיה מקום שני...כככייייי *זה מוביל אותי למקום ראשון* 1 - קאגורהההההההה
היא מדהימה, היא יפה, ואותה רואים יותר מאשר את נראקו. וזהו, אני אוהבת את קאגורה שלי
תאכלס, קאגורה ונראקו הן שתי הדמויות שאני הכי סוגדת להן ^_^

HAN2005

New member
שלי

1-סאשי-אני לא אוהב אותו אבל את כל השאר אני לא סובל. 2-קאגומה-כי היא חמודה. 3-שאנגו-כי היא חמודה חזקה ויש לה בומרנג. 4-אנשי הכפרים 5-קאדה-כי היא נדחפת.

loligoth

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo12.gif

זה על הדמויות הרעות... קאנה, קאגורה, סאשי, נאראקו וקיקיו

אוקי.....

5. *מצה מצה* ויש בקומונה רשימה.....אבל בקצרה, יש לי משהו נגד גנבי נשמות 4. נאראקו כי הוא מנסה להרוג את אינו, ובפרקים המתקדמים הוא כבר לא בישי 3.קאגורה, מניפה שלה מגניפה, אבל את קאנה וסאשומארו אני אוהבת יותר 2. סאשומארו, כי הוא לא לגמרי רשע, ונלחם בנאראקו (אויובו של אויבי, חברי)והוא בישי.....ויש לו ג'אקן ורין ופלאפי 1. קאנה, מתה עליה! אוהבת דמויות ערפילות של ילדות בלבן! מדובבת מוכשרת!

chuchi46

New member
../images/Emo140.gifסשומארו השווה!!!!!

אין על סשומארו!!! למרות שהוא "רע" בסידרה (למרות שזה היה ממש חמוד איך שהוא הציל את רין) הוא בין הדמויות הכי שוות בה (אם לא הכי שווה)!!!! הוא יפה וחזק ופשוט מושלם!!! חוץ מזה, למי שלא שם לב, כמעט תמיד הוא במקום השני (אם לא בראשון) של הדמות האהובה!!! (הוא במקום הראשון בערך כמיספר הפעמים שקיקיו במקום הראשון בשאלת הדמות השנואה!!!!). אז זהו. אני אישית הכי אוהבת את אינויאשה וסאשומארו!!!!!

Fay Wood

New member
אני!!!!!

5- קיקיו- למרות שאני לא שונאת אותה -כי אי אפשר לשנוא אותה לפעמים!- יש פעמים שהיא פשוט בילתי נסבלת... 4- נאראקו- אוקי לא להרוג אותי!!! אפשר לומר שאני שונאת אותו, ובטח שאפשר לומר שהוא בן זונה ומניאק שהורס הכל תמיד- אבל הוא כל כך שקסיייי ואדייישששש... *מאוהבת בגב שלו
* 3- סשומארו- כן כן, אני מצטערת שהוא היגיע למקום הזה, למרות שהוא מגניב ואני חולה על האדישות שלו, הוא לא בדיוק מקום ראשון אצלי... *נסקלת* 2- קאנה!!!!!!!!- ולמה? כי היא מגניבה, יש לה כפכפים!!!!, יש לה מראה שיכולה לשאוב נשמות (גמני רוצה..), יש לה שיער לבן ובגדים לבנים (מה שלבדו כבר הופך אותה למגניבה...), היא קטנה ונמוכה!!!! והכי חשוב- היא כל כך אדישה!!!!!! היא תמיד תישאר עם אותו פרצוף לא משנה מה וזה כל כך גדוווולל!!!! חחחח 1- *תופיםם..* קאגורה!!!!!!!!!!!!!!!- כי יש לה עיניים כל כך יפות!!!
כי יש לה מניפה מאאגניבההה!!!!! |סגידע| יש לה את הנוצה החמודה הזאת, היא כוסעעעע!!!!!!!!!!! והכי הכי חשוב- היא רוצה להיות חופשיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נאראקו בן זונה מסריח תשחרר אותהההה!!!!!
עד כאן המגילה שלי... מקווה שלא תסקלו אותי אחרי שתקראו את זה..

לי Li

New member
תורי ../images/Emo13.gif

נתחיל בהכי קל והכי צפוי וידוע מראש 5 - ססשומארו ^_^ כי אין ספק שהוא צריך להיות במקום הראשון
הוא בישי שולט עם אופי קורע שאני אוהבת ואנחנו מתאימים
יש צורך לפרט עוד? 4 - הממ... מכאן הבחירה מתחילה להיות קשה, נראה לי שקאנה, כי המדובבת שלה כל כך טובה! היא מדובבת את הדמות בצורה הזויה ומתאימה לחלוטין 0.0 ויש לה מראה מדליקה ^_^ 3 - קאגורה, לדעתי היא לא ---כזאת--- יפה, חמודה כן, אבל יש יותר יפות ממנה בסדרה. בעיקרון, אם היא הייתה פחות רעה וזה אז היא הייתה לפני קאנה, אבל היא גרמה יותר מידי הרס ונהנתה מזה. מצד שני, היא רוצה לצאת נגד נאראקו, יש לה מניפה מדליקה והיא גם רואה שססשומארו שווה =O (יש לציין שאולי הייתי שמה את קאגורה לפני קאנה, פשוט לא ממש מכירים את קאנה ואולי בעתיד קאגורה תתגלה כיותר אהובה עלי) 2 - קיקיו - כי עכשיו היא מניאקית לחלוטין ואין צורך לפרט. אבל מצד שני, היא לא הייתה ככה לולא נאראקו ובחיים הקודמים שלה היא הייתה דווקא ממש נחמדה. 1 - נאראקו - כי למרות שהוא דמות מרכזית בסדרה ובלעדיו הסדרה הייתה הרבה יותר משעממת, הוא עדיין רשע מידי =O והוא סידר את ססשומארו (אני דורשת נקמה!!) ורוצה לרצוח את אינו ; ; זהו ^^

לי Li

New member
פאק ><

התבלבלו לי המספרים הנה הסדר הנכון: 1 - ססשומארו ^_^ כי אין ספק שהוא צריך להיות במקום הראשון הוא בישי שולט עם אופי קורע שאני אוהבת ואנחנו מתאימים יש צורך לפרט עוד? 2 - הממ... מכאן הבחירה מתחילה להיות קשה, נראה לי שקאנה, כי המדובבת שלה כל כך טובה! היא מדובבת את הדמות בצורה הזויה ומתאימה לחלוטין 0.0 ויש לה מראה מדליקה ^_^ 3 - קאגורה, לדעתי היא לא ---כזאת--- יפה, חמודה כן, אבל יש יותר יפות ממנה בסדרה. בעיקרון, אם היא הייתה פחות רעה וזה אז היא הייתה לפני קאנה, אבל היא גרמה יותר מידי הרס ונהנתה מזה. מצד שני, היא רוצה לצאת נגד נאראקו, יש לה מניפה מדליקה והיא גם רואה שססשומארו שווה =O (יש לציין שאולי הייתי שמה את קאגורה לפני קאנה, פשוט לא ממש מכירים את קאנה ואולי בעתיד קאגורה תתגלה כיותר אהובה עלי) 4 - קיקיו - כי עכשיו היא מניאקית לחלוטין ואין צורך לפרט. אבל מצד שני, היא לא הייתה ככה לולא נאראקו ובחיים הקודמים שלה היא הייתה דווקא ממש נחמדה. 5- נאראקו - כי למרות שהוא דמות מרכזית בסדרה ובלעדיו הסדרה הייתה הרבה יותר משעממת, הוא עדיין רשע מידי =O והוא סידר את ססשומארו (אני דורשת נקמה!!) ורוצה לרצוח את אינו ; ;

nirnor

New member
חתיכת חרא!

איך את מעיזה לכתוב שאת רוצה לרצוח את אינו שלי????????????????? כתיכת חולרא תמותי אינשלה!! כלבה לא רוצה לראות את השם שלך בפורום יותר!!

Fay Wood

New member
אלוהים... אנשים אכפת לכם להרגע קצת?

זאת הדעה שלה, והדעה שלך זאת הדעה שלך עכשיו אני אודה לך מאוד אם תרגיע, כי, כמו שרשמתי למטה, זה לא יעזור לך במיוחד אם תקלל אותה ותרצה שהיא תמות... הדעה שלה לא ממש תשתנה בגלל שטויות כמו מה שרשמת... עכשיו אני די אודה לכם אם תתנו לשרשור הזה להיעלם בדף השני כי הוא הפך להיות שירשור לא נחמד במיוחד... (למרות שאני לא עוזרת ואני מקפיצה... אז אני שותקת וגם אתם >< אריגטו ^_^")

לי Li

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הטימטום שלך עובר כל גבולות. אכן, איומי הסרק המסכנים שלך בהחלט יהיו הדבר שיבריח אותי מהפורום לעד. כעת, כשאני אלך בסמטאות חשוכות אני אפחד ואסתכל טוב טוב לצדדים רק בגלל האיומים מילד בן 9 שלא יודע לקרוא. כי אם היית יודע לקרוא כמו שצריך היית רואה שכתבת שאני לא אוהבת את נאראקו כי הוא רוצה לרצוח את אינו. במילים אחרות וקצת יותר פשוטות (כדי שמוחך המסכן לא יתמוטט מעודף מחשבה וניסיון להבין את דברי) אמרתי שאני --לא-- רוצה שאינו ימות ואני --פחות-- מחבבת את נאראקו כי --הוא-- (הוא! לא אני!!) רוצה לרצוח את אינו. כעת, לאחר שעשית מעצבך צחוק לעיני כל הפורום. אני מקווה שאתה שמח. כי אני יודעת שאני שמחה

למעלה