שרשור יומי

אין מה לשים לב...

הוא _בכוונה_ עושה את זה. לשים לב אליו רק יעודד אותו.. אם הפקץ הזה יראה שמתעלמים ממנו, אז הוא ילך... ימאס לו בסוף. אם תמשיכו ככה, אתם סתם תבזבזו עליו דיו ווירטואלי.

לי Li

New member
הסיבה היחידה שאני שמה לב

זה כי ההודעה הזאת ממש הצחיקה אותי ^^"

GalaxyAngel

New member
^-^ אני!!!

5. "קיקיו" *רעשן*רעשן*, הזנותיות הורגת.. אלוהים.. אני כל כךךך שונאת אותה!!! >< 4. נאראקו.. אני לא מבינה למה אתם חושבים שהוא בישי.. "^^ **נסקלת וממשיכה בדבריה** אני פשוט כל כך שונאת אותו!! והוא רעעעעעעע!! והוא הרס למירוקו וסאנגו את החיים וזה מה שהכי חשוב.. והוא גרם לכל החרא בסדרה, אבל אני לא שונאת אותו כמו שאת קיקיו, בגלל שהוא גם הרס לקיקיו את החיים וכי הוא גרם לקאנה וקאגורה המושלמווווווות להווצר ^__^ 3. קאנה, כי... כי היא מגניבה כזו.. ולמדובבת שלה יש קול שולט, וכי היא אדישה כזווווו וחמודה ^^ 2. קאגורה- אלוהים העיניים שלה כאלה מושלמות!!!!!! והיא כזו מושלמת ויפה.... ו... ו.. ^-^ היא מתאימה לסשו (לפחות יותר מאשר ג'אקן מתאים לו "^^) 1 סשומארו!! הבישיות עולה על גדותיה! (ואני לא מתייחסת לכיעור שבסרטים, כי רומיקו לא מציירת אותם נראה לי, או שהיא סתם קשקשה על דף וזה מה שיצא) ואיך שהוא דואג לרין... והוא פשוט.. בישי ^-^

Yoley

New member
הדירוג שלי

5-קאגורה: היא יפה, אבל מעצבנת ולא חשובה כ"כ. 4- קאנה: חמודה אבל מעצבנת. 3- נאראקו: הסיבה היחידה שהוא לא היה ב-5 היא שהוא בישי חתיך הורס. 2- קיקיו: יפה, ונמאס לי שכולם שונאים אותה! מסכנה שלי. 1- סשומארו: הוא בכלל לא רע! הבישי המתוק של הסדרה.

nirnor

New member
חתיכת דפוק!!!../images/Emo46.gifחתיכת../images/Emo107.gif

קיוקו היא דפוקה!!! חרא של דמות. שתעזוב את השד שלי (אינו המאמי!) המנצח הוא סשאמורו!!! והמקום האחרון היא קיוקו!!! הכלבה הזאתי!!!!!!!! שתמות איתך כל עוד היא במקום השני שלך!! אז ביי אפס!!

mushone

New member
אוי ואבוי תגיד לי איך אתה מדבר?!../images/Emo46.gif

צריך לחסום אותך בחיי!

HAN2005

New member
אוקיייייי עד כאןןןןן אם מישהו פעם..

ביקר בפורום גרין דיי הוא יודע שכולם שם רבים עם כולם, בסוף גם כאן יהיה ככה. אז לא להמשיך את השרשור הזאת. נפתח את ההודעה הזאת (את המשחק) בשרשור חדש

Fay Wood

New member
ואני שקלתי ללכת לשם... תודה על

האזהרה... ואנשים די לריב!!! זה ממש מעצבן!!! טוב קלטנו, קיקיו זונה, אבל לכל אחד יש את הדעות שלו וכמה שאנחנו נגיד לו שזה לא נכון ואפילו נרד עליו בגלל זה- לא אומר בהכרח שהוא גם ישנה את דעתו! זה סתם יעצבן אותו ועוד אנשים אחרים אז אני מבקשת, בכללי, די לריב!! לכל אחד יש את הדעות שלו וכבר פתחה כאן שירשור ילדה נורא חכמה שאמרה לכם שזה מעצבן וממש לא נעים!! אז תפסיקו! ריבים לא יעזרו בכלום.. ואני מניחה שאנחנו לא רוצים להיות כמו פורום גרין די 0.0 למרות שאני אוהבת גרין דיי...
לא קשור *מרביצה לעצמי*

HAN2005

New member
חחח תגיבו בשרשור החדש של ההודעה

וגם אני דיי אוהב תשירים שלהם. *מרביץ לך* לא קשור

HAN2005

New member
יכול להיות שצריך להגביל את הגיל

חחח אהבתי תחתימה אני מכיר את השיר הזה.. אני המצאתי אותו. סתם סתם לא המצאתי אבל הייתי נוכח בהמצאה

XDהתלבטתי בינו לבין:

'שלומית בנתה פצצה': שלומית בונה פצצה בוערת ושחורה שלומית בונה פצצה היוםםםםם היא לא תשכח לשים אבק שריפה ונפצים שלומית בונה פצצת אטוםםםםם יעופווו השכנים ישר לענניםםם שלומית בונה פצצצתתת אטוםםם!!! וגם: בשנה הבאה נשרוף את הביה"ס ונראה אותו עולה בלהבות..! בשנה הבאה נצא אל המרפסת ונזרוק משם את כלללל המורות!!! זה לא ענק? XDD

HAN2005

New member
ענקקקקקקק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתייי...

mushone

New member
גרסה אחרת ל"שנה הבאה":

"בשנה הבאה נשרוף את הבצפר ונראה ת'מורות נודדות בשנה הבאה, נשרוף גם את החדר ויהייה לנו כיף מאוד! אוד תראה עוד תראה כמה טוב יהייה בשנה בשנה הבאה... עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהייה בשנה בשנה הבאה..."

לי Li

New member
../images/Emo6.gif

לילד לא נמאס לעשות מעצמו צחוק. "קיוקו" "שתעזב את השד שלי" (האם אנו רואים פה נטיות הומוסקסואליות? 0.0) בטח מחר הוא יקפוץ מהחלון וינסה לעוף במחשבה שהוא איזה פוקימון מסויים -.-" --- ולשאר הפורום: זהו אינו ויכוח, אנחנו לא מתווכחים בינינו, זה רק ילד בן 9 שחושב שאכפת לנו מדעתו עלינו מאיזשהי סיבה לא ברורה. אל תקחו אותו יותר מידי ברצינות ^_^

keep smiling

New member
טוב, בואו נסכים על משו. ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

אנחנו בוגרים.... אנחנו שומרים על הכעס שלנו.... אנחנו נושמים עמוק.... שקט. אז יש לנו דעות שונות? בואו נראה מה אפשר לעשות. אפשרות 1-לרצוח אנשים. אפשרות 2- לצעוק כמו מטומטם ואז אני מניחה שלהחסם מהפורום. אפשרות 3- לסתום ת'פה ולשבת בשקט בצד. בואו ננחש מה אני מציאה לך ^.~ יומטוב לך. ואגב.... די לקלל >.>"

Horse Wishper

New member
אני מסכימה...

סך- הכל רציתי לפתוח דיון.... לא לפתוח ריבים מי אוהב כל דמות ואחרים צריכים לקלל אותו וכמעט להיחסם.... כל אחד והדעה שלו....

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| אז ככה :]

אפשר עוד רעים בסידרה חוץ מהחמישה האלו? 5- ג'ארומו הזה או איך שקראו לו XD הוא היה פשוט בישי, לדעתי XD~ 4- קאגורה =] יפה בטירוף. 3- נאראקווווו~! לשלטון~! אני אוהבת רעים עם עיניים אדומות *.* 2- קאנה בתי הקטנה והאהובה~! מתה עליה^___^ 1- האחד והיחיד [בעצם לא, כי אינו האחד והיחיד, והוא לא רע.] *תופים* סאשומארו סאמה! *כפיים* למה? די ברור, לא?

אין לי כוח לדרג, אבל...../images/Emo19.gif

אני ממשששש אוהבת את קאגורה. היא שולטת לגמרי - גם הדמות שלה מעוצבת מגניב ויש לה מתקפות שוות, היא גם מגניבה בפני עצמה - רוצה להיות חופשיה ובוגדת במי שיצר אותה. היא רעה, אבל יש לה איזשהו צד טוב. וסשומארו...פשוט שולט.
האדישות הזאת.
והפלאפי.
ורין וג'אקן שמזדנבים אחריו.^_^ הוא שולט.
חוץ מזה..קאנה די נחמדה גמכן. הילדה הקטנה והקריפית.
ויש רעות בהמשך שאהבתי - הכוהנת הרעה מפרקים 60-64 ואביהימה. והאקודושי, כמובן!^_^ והסוס הזה...איך קראו לו? את נארקו אני דווקא לא אוהבת כל כך. הוא פשוט דמות לגמרי שטוחה - הוא פשוט רשע ורוצה להשתלט על העולם.~_~

הדירוג שלי..

5- קאגורה- משום מה אני לא סובלת אותה.. יש לה קול מעצבן =/ 4- קיקיו- גם לה יש קול מעצבן, אבל אני אוהבת אותה יותר מאשר את קאגורה (אל תסקלו אותי ><) 3- קאנה- חמודה! היא מזכירה לי את סמארה מהצלצול.. 4- נאראקו- כי הוא בישי ^^ 5- סשומארו- כי הוא עוד יותר בישי ^________^ וזהו :)

למעלה