שרשור יומי

NarakuDaBoss

New member
הדירוג שלי:

5.) קוגה- אני לא יודע אם אפשר לקרוא לאהבל הזה "רשע", אבל מה שבטוח, אני לא אוהב אותו. קודם-כול, הוא דאווינר רציני, יש לו אופי עצבני וחם (דבר שאני שונא) בניגוד לרעים כמו סאשומארו ונאראקו, הוא דלוק על קאגומה קשות וגרם לא פעם לסכסוכים בינה ובין אינויאשה, והרי כולנו יודעים שזוהי אהבת האמת! 4.) קאנה- בקשר לקאנה, זה לא שאני שונא אותה (כמו שאני שונא את קוגה), אני פשוט חושב שהיא דמות לא מעניינת. כן, אמנם זה נכון, היא מגניבה, חזקה, מפחידה והכול, אבל אחרי כמה פרקים זה כבר מתחיל לשעמם! אני מתכוון, מה אפשר לצפות מאחת שאפילו לא מדברת?! אצלי לפחות, המראה או המעשים לא מספיקים, אני אוהב את מה שהדמות אומרת, את האופי שלה. קאנה היא סתם עוד אחת שמצייתת לנאראקו, והיא אפילו לא מדברת! 3.) קאגורה- את קאגורה אני דווקא דיי אוהב, כי היא חזקה, עם סטייל ואפילו נראית טוב, הקטע היחיד שבו מצאתי בה פגם הוא כשהיא התחילה למרוד בנאראקו. מה הוא עשה לה?! למה היא שונאת אותו?! הוא היה אליה נחמד, הוא אף-פעם לא צעק עליה כשהיא נכשלה במשימות, הוא לא מקלל אותה או מרביץ לה (כמו שסאשומארו מרביץ לג'אקן), והכי חשוב- הוא יצר אותה!!!! ולא רק זה שהיא מתמרדת בו, היא אפילו מביאה את סאשומארו, שעסוק בעניינים חשובים הרבה יותר, ומשסה אותו בנאראקו (שלא אכפת לו בכלל מסאשומארו). אז כן, למרות שהיא ערמומית ומפתה כזאת, אני לא אוהב את כול הקטע של הבגידה באדון שלה. 4.) סאשומארו- אהה, הגענו לרע שהוא מקום שני אצלי. שתבינו, במקרה הזה אין הבדל כה גדול בין המקום הראשון והמקום השני, אני אוהב את נאראקו ואת סאשומארו כמעט באותה מידה. הנה, עובדה, אפילו הזמנתי את ה-Action Figure של סאשומארו, שתקשט לי יפה את החדר (צעצוע ממש אדיר, אני חייב לציין. למרות שאני כבר בן 14 אני עדיין מתלהב ממנו). בכול-אופן, אני לא חושב שצריך לציין למה אני אוהב את סאשומארו. פחות או יותר מאותן סיבות שכול המעריצים שלו אוהבים אותו (אבל לא מאותה סיבה שהמעריצות שלו אוהבות אותו ^^). הוא רגוע, חזק, כביכול "קר" (למרות שאחר-כך מתגלות בו תכונות מאוד אנושיות), מגניב וכו'. חוץ-מזה, בכול הבחנים של "Wich InuYasha Character are You?", תמיד יוצא לי סאשומארו, אז אני חייב לאהוב מישהו שעאלק דומה לי P:. 5.) נאראקו- ובמקום הראשון והבלתי-מעורער, הרשע הכי חזק, הכי מניפולטיבי וערמומי, הכי חכם, עם הכי הרבה רסיסי אבן ועם פיצול אישיות רציני, נמצא לו נאראקו! מאז שהייתי קטן אני אוהב את הרשעים בסרטים, בסדרות, בספרים ובמשחקי המחשב. ב"אלאדין" תמיד רציתי שג'אפר ישתלט על העולם ויירצח את אלאדין וחבורתו באכזריות, ב"מלך האריות" תמיד רציתי שסקאר יהפוך להיות המלך וכו'. ככול שהרשע יותר מנייאק וערמומי, אני יותר מעריץ ומעריך אותו. בשבילי, נאראקו הוא הרשע האולטימטיבי. לא רק שיש בו את כול המוטיבים של רשע קלאסי, הסדרה "אינויאשה" היא אחת מהסדרות היחידות בהן הרשע מוביל על הטובים! תחשבו על זה. כרגע, למי יש הכי הרבה רסיסי אבן? לנאראקו. למי יש הכי הרבה משרתים חזקים? לנאראקו. מי הכי חזק? נאראקו. אפילו תלבושת מגניבה של קוף לבן יש לו! כול אלה הופכים את נאראקו להיות מספר 1 בשבילי.

loligoth

New member
../images/Emo54.gif.

5- קאגורה קיטשית.. לא אוהבת אותה 4- קיקיו [פשוט זה המקום שנשאר o_O] 3- קאנה מתוקית קטנה... יש בה משהו מושך... 2- סאשומארו הוא כוסי
אדיש רגיש... במידה מסויימת... [כל הקטע שהוא עזר לרין] הוא מחביא את הרגשות שלו אבל הוא יודע גם לחשוף אותם... לא יודעת להסביר, הוא פשוט.. אמיתי... כמו שלפני כמה פרקים אינו' הפך לשד מלא אבל טוטוסאי[?] אמר לחבורה לקחת אותו ולהסתלק... אז סאשי אמר שלכמה רגעים הוא הרגיש פחד.. 1- מי אם לא נאראקו
הוא מושי-מושלם
הוא חכם מלך המלקודות והתכסיסים סקסי אדיש חזק... אני לעשות לו ילד, או שניים, או שלושה

Horse Wishper

New member
בבקשה תמשיכו לדרג../images/Emo70.gif

תתייחסו ברצינות לחידון הזה... זה החידון הראשון שאני עושה ובינתיים ענו יחסית מעט ילדים.... תודה מראש על התגובות... חחחחחחחח (דרך אגב- מישהו שכולנו אוהבים מוביל...)

המקורי I

New member
אני אכי אוהב את.........

1)קוגה כי הוא זאב, וזאב זה מאגניב, הוא רץ מהר וזה גם מאגניב והוא פשוט מאגניב, 2)הכי שונא את נראקו ואחריו את *רעשן*רעשן* (אני בקומונה אבל עדין שונא יותר את נאראקו, בעיקר בגלל הקול המפגר שלו, 3)את *רעשן*רעשן* כי כראתי ב קומונה והשתכנעתי (בגלל שהיא זונע וכו'), 4)סשומארו, כי הוא לא מאגניב אבל גם לא חרא קצת התבלבל לי הסדר אבל אתם תבינו

למעלה