שרשור יומי

מית צאן

New member
יווווווווווווווווו

הולך להיות היום פרק טוב

מירוקו הזה!!

סאנגו מאוהבת בו!! איזה אטום הוא!! פרק יפה.... אהבתי שאינויאשה וקאגומה ריכלו בצד ושיפו עושה כאילו הוא מבין... פרק מצחיק ויפה :)

ברפ

אני לא יצאתי היום
איזה פרק! אררג! אחד המצחיקים שיש! במיוחד הסוף XDDDDDD מירוקו היה ממש בסיידר, אבל החולשה שלו לנשים פשוט עיוותה הכול, למרות שליטוף ישבנה של סאנגו היה חמוד ^_^ גם אינו וקגו היו צמד חמד של ממש
איך הם הסתכלו מהצד, ואיך שקגומה ניסתה לאבחן מה בדיוק קורה בין סאנגו ומירוקו. אני ואחותי צחקנו פה אחד למראה הכאפה האדמומית הזאת

ארררג.....

שחכתי!!! נכון היא גם הרביצה לו הכלבה........ סאנגו!!!! XO!!! אני כועסת!!!!...................... ואני לא יצאתי למה באות עליי חברות שלי ואנחנו או נראה המטריקס. איזה חמודיייי קיאנו... עם שחור ורקע של אותיות ירוקות.. עם מבט קשוח משקפיים.. והרבה דברים שהוא חיסל כליל לידו...^_^ קיאנו!!... לא!!!!!!!!!! אני כועסת....... ארררגג... סאנגו.. אררררג....

לי Li

New member
וואי עדן ../images/Emo24.gif

בדיוק היום בצהריים אמרתי ליערה בצ'אט שאני כל כך מקווה שישימו תמונות תקריב של הפרק של מירוקו וסאנגו. שימי! שימי! ^___________^ ותודה

PakoLina

New member
או יה,או יה, הוא חתיך, וגם..../images/Emo187.gif

תפוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושלא תחשבו אחרת!! כי אני אגיב בדרכי הנבזית.
תשאלו את עמית (מית צאן) איך הגבתי לאיש אחד שאמר בצאט שמירוקו
הוא זבל ודפוק..
אזזז הפואנטה היא שמיריק שלי
תפוסס..! (ראו חתימה)

לי Li

New member
../images/Emo2.gif

את קוראת את מחשבותיי? כשהתמונה הזאת הופיעה בפרק חשבתי "וואי, אני חייבת להשיג את התמונה הזאת" והנה היא!

לי Li

New member
../images/Emo99.gif שקסייייי ../images/Emo99.gif

המבטים בפרק היום היו כ"כ מצחיקים XDDD אה, ועדיין לא הצלחתי לפענח מה בדיוק צבע העיינים שלו >_>;

למעלה