כחול עמוק לילוש! ^_^ תסכימי איתי שכחול זה נחמד?
ל לי Li New member 12/5/05 #39 לעיניים? כחול עמוק זה מהמם וכחול בתור צבע? גם כן XD כחול בפרשנויות סוטות יותר - לא
ס סנוביש מיאוו New member 12/5/05 #41 XDDDDDD העיניים שלו! הן אלה שצבועות בכחול עמוק הוא כזה חתיך! גם אחותי טוענת ^^ "איזה חתיך הוא" (ציטוט שלה).
XDDDDDD העיניים שלו! הן אלה שצבועות בכחול עמוק הוא כזה חתיך! גם אחותי טוענת ^^ "איזה חתיך הוא" (ציטוט שלה).
ל לי Li New member 12/5/05 #44 כן, הוא שקסי ^^ והוא, גם בנוגע לשאר גיבורי הסדרה, לא בישי. אז זה מייחד אותו ^_^ אם רק היו עושה לו שיער פזור במקום הקוקו המוזר הזה... ; ; אגב, העיניים שלו הן לא הדבר היחיד שצבוע אצלו בכחול עמוק, גם המוח שלו מלא בזה >_>;
כן, הוא שקסי ^^ והוא, גם בנוגע לשאר גיבורי הסדרה, לא בישי. אז זה מייחד אותו ^_^ אם רק היו עושה לו שיער פזור במקום הקוקו המוזר הזה... ; ; אגב, העיניים שלו הן לא הדבר היחיד שצבוע אצלו בכחול עמוק, גם המוח שלו מלא בזה >_>;
ס סנוביש מיאוו New member 12/5/05 #47 שיער פזור? מעניין איך הוא יראה עם שיער פזור ופרוע ^^ XD באמת המוח שלו מלא בגרבג' ><
ל לי Li New member 12/5/05 #48 מישהי נתנה קישור לפני קצת זמן לאתר עם פאנארטים של מירוקו וסאנגו, ציירו שם את מירוקו עם שיער פזור. הוא היה כ"כ שקסי אני אנסה לחפש את הקישור >_>;
מישהי נתנה קישור לפני קצת זמן לאתר עם פאנארטים של מירוקו וסאנגו, ציירו שם את מירוקו עם שיער פזור. הוא היה כ"כ שקסי אני אנסה לחפש את הקישור >_>;
ל לי Li New member 12/5/05 #69 בהחלט ../images/Emo99.gif אמרתי לכן, עם שיער פזור הוא כזה שולט ; ; אוף, למה עשו אותו עם קוקו בסדרה? ; ;
בהחלט ../images/Emo99.gif אמרתי לכן, עם שיער פזור הוא כזה שולט ; ; אוף, למה עשו אותו עם קוקו בסדרה? ; ;
ל לי Li New member 12/5/05 #70 ואם אני כבר בשוונג של תמונות שימו לב לזאת XDDDDDDDDDD אני אישית, נקעתי והנה עוד תמונה עם מירוקו בעל שיער פזור (למרות שפה הוא לא דומה לעצמו בגרוש >_>, והחליפה הזאת מתאימה לו והנה תמונה שכ"כ מתאימה לפרק שהיה היום XDDDDDDDD
ואם אני כבר בשוונג של תמונות שימו לב לזאת XDDDDDDDDDD אני אישית, נקעתי והנה עוד תמונה עם מירוקו בעל שיער פזור (למרות שפה הוא לא דומה לעצמו בגרוש >_>, והחליפה הזאת מתאימה לו והנה תמונה שכ"כ מתאימה לפרק שהיה היום XDDDDDDDD
ל לי Li New member 12/5/05 #72 ועוד אחד ../images/Emo99.gif פשוט הייתי חייבת. מצטערת ^^" רררררר שקסי ;; אני דורשת שיער פזור למירוקו!! ><
ועוד אחד ../images/Emo99.gif פשוט הייתי חייבת. מצטערת ^^" רררררר שקסי ;; אני דורשת שיער פזור למירוקו!! ><
Y Yoley New member 12/5/05 #51 גם אני תהיתי איך הוא יראה עם פזור.. אבל חלק, לא פרוע (פרוע יש מספיק בסדרות!)
ס סנוביש מיאוו New member 12/5/05 #54 XDD אני אנסה לצייר את מירוקו קירח, ואז פשוט אני יוסיף לו שיער פזור. הממפ, נראה לי זה יעבוד ^_-
ל לי Li New member 12/5/05 #65 דווקא אני חושבת שהסדרה הייתה צריכה להיות פרועה יותר (לא מבחינת שיער XD), אבל זה כבר עניין של טעם אישי ^^" וכעת הוכחה נוספת שהסדרה לא פרועה מספיק, היא שבכל הסדרה, סאנגו ומירוקו לא מתנשקים אפילו פעם אחת >_>; כאילו, באמת >< זה כזה לא אמין... =S
דווקא אני חושבת שהסדרה הייתה צריכה להיות פרועה יותר (לא מבחינת שיער XD), אבל זה כבר עניין של טעם אישי ^^" וכעת הוכחה נוספת שהסדרה לא פרועה מספיק, היא שבכל הסדרה, סאנגו ומירוקו לא מתנשקים אפילו פעם אחת >_>; כאילו, באמת >< זה כזה לא אמין... =S