שרשור יומי

Yoley

New member
איזה פרק יפה! ^_______^

מירוקו כזה 'שטוף זימה'!! (אבל חמוד
) מרוב שהוא נוגע בנשים, הוא כבר לא שם לב כשאחת מהן מתאהבת בו. XD איזה צחוקים שקאגומה ואינויאשה צפו בהם מהצד XDDD. חסרות לה הטלנובלות מהבית, אז היא מנתחת את הקשר בין סאנגו למירוקו במקום. XDDDDD איזה מעצבנים הם!! שוב פעם שכחו את הספוילר בסוף הפרק! >____<;;

לי Li

New member
איזה פרק שולט!! אבל ממש שולט!!

סאנגו/מירוקו זה שיפ שולט ^_^ הם כה חמודים ביחד ^_^ אהבתי את איך שהיא גאדה לו, ואיך שהיא התעצבנה כשהיא ראתה אותו עם הנסיכה XDDD סימני הכיווץ שהופיעו לה על הראש קרעו אותי. אינו וקגומה גם קרעו אותי, אהבתי את השיחה ההזויה שלהם על סאנגו ומירוקו ואיך שקאגומה ניסתה להסביר לאינו מה זאת "אווירה" XDDD בכלל, כל הפרק הזה היה שולט מההתחלה ועד הסוף! והסיום במיוחד, איך שאינו, קאגו ושיפו צפו בסאנגו ומירוקו XDDD זה היה חמוד ^.^ והקטע עם סאנגו ומירוקו היה חמוד גם כן (עד שהוא נגע לה בתחת זאת אומרת ~_~). הוא התקדם בקצב כזה טוב כשהוא אמר שאף פעם לא נגרם לו כזה אושר ממישהי שדאגה לו... ואז... הוא החזיק לה את היד ^.^ כל כך שמחתי בקטע הזה ^_______^ אבל לא הבנתי למה היא הסתובבה ><** ארג, היא הייתה צריכה להשאר עם הפנים אליו במקום להתנהג כמו קאגומה ולהחזיק את הפנים שלה בבלבול כמו פאקצה >< ואז הוא מישש לה את התחת, קיבל סטירה, סיפרו ידוע XDD אהבתי. בטח יש עוד קטעים יפים ששכחתי. אבל לא נורא
אה! ואהבתי את ההקדמה בהתחלה, לנאראקו יש באמת גב שקסי *.* ולא הזכיו בכלל את סאשי בהקדמה >< חוצפה!! >< ואם מדברים על חוצפה, ערוץ הילדים הטיפש שוב קטע את ההקדמה לפרק הבא >< אאארררגגגג >_>;

XDDDD

היא החזיקה את הפנים שלה בבלבול כי היא הסמיקה ^_^ זה היה כל כך חמוד! היא כל כך יפה :| אני סוגדת לה כמו שלא סגדתי לאף אחת אחרת חוץ מקאגורה :| חחח האווירה הזאת, גם אני כמו אינו לא מבינה על מה לעזאזל קגומה מדברת! ^^

לי Li

New member
LOL

קאגומה פאקצה, אל תקשיבי למה שהיא אומרת ^^" למרות שלשם שינוי היה היגיון במה שהיא אמרה, היא התכוונה לאווירה רומנטית אני מניחה, ולא לאווירה בה מירוקו רואה בחורה ועושה אחד משלושת הדברים הבאים: 1 - ממזמז לה את התחת 2 - שואל אותה האם היא תעשה לו ילד 3 - שואל אותה האם היא תעשה לו ילד וממזמז לה את התחת זה, יקירי הבנים, לא רומנטי >_>; אני מבינה למה היא הסמיקה אגב ^^" אבל התגובה שלה הייתה פאקצתית ומוזרה XDD oh well לא נורא, העיקר שהיה מצחיק ^^"

אבל קגומה חמודה ^^

אני אוהבת אותה למרות היותה פאקצה! שמת לב איך אינויאשה שיתף פעולה עם קגומה? טוב, בערך שיתף פעולה... אבל הוא פשוט הנהן לכל מה שהיא אמרה, שכב איתה על הדשא בעוד היא מפענחת מה הולך שם למטה במורד הגבעה. סה"כ - המצב שלהם דיי חמוד ^_________^

לי Li

New member
XD נכון

למרות שאני בעד שאינויאשה יזרוק אותה ויילך לעשות "מעשי זימה" (XD התירגומים האלה כ"כ קורעים אותי) עם סאשי ^_^

"מעשי זימה" יש לנו דיי ויותר

בפיקים נוטפי שונן איי אצל באקורה ^^ אני לא חובבת את השיפ הזה, פשוט לא מסתדר לי! :|

לי Li

New member
אינו/סאשי זה שיפ שולט =O

אבל באמת משהו לא מסתדר. אה! אני יודעת! שכחתי להוסיף משהו. הנה: אינו/אני/סאשי זה שיפ שולט ^_^ יא, עכשיו זה טוב

sintesis

New member
תגידו..

אתם חושבים שאם שאנגו לא הייתה עוצרת את הנשיקה של מירוקו והשדה באמצע היא היתה מצליחה לכשף אותו?

Yoley

New member
נראה לי...

נראה לי שהנסיכה התעצבנה בגלל שהוא נישק אותה עם עיניים עצומות, ואז היא לא יכלה לכשף אותו... XD

פרק מצויין!

עוד אחד מ"פרקי הסתם" המצויינים.... הרבה מירוקו... "הוא שוב עושה את זה?"" "נראה לי שכן" *סאנגו עם סימני כיווץ* חחחח "זה אחד מתפקידיו של הנזיר" *נשנש תחת הידוע* *אין תגובה* *סאנגו והמטיבה הכועסים* פחחחח "יש לי שאלה, האם תלדי את ילדי" פחחחז "את נשואה? *מבט מאוכזב*" פחח זב "אתה תמיד חושב מחשבות זימה!!!" פחחח זבל "בנות צריכות אווירה" "מה זה אווירה?" *שיפו חושב* "נמאם לי מהשיחה הזו" פחח מזבל "הושי סמה!" פחחח מש זבל "אני לא זקן!" "גם אני לא!" "גם אני לא זקן!" פחח משא זבל "היא לקחה אותי לארמון ו"בילינו" שם" *בולעת את הרוק* "ביליתם"?" "זה היה כייף!" *חושבת* כמו שאני מכירה את הנזיר שוטף הזימה הזה.... אסור לי לתת לזה לקרות" פחחח משאי זבל "אף פעם לא הייתה בחורה ששמחתי כל כך שדאגה לי.." "מבה את פינה הסמוקים* "אני... לא יודעת מה לומר.." *נישנוש התחת הידוע* *חושבת* הוא שוב שולח ידיים" *כאפה* מה?! חשבתי שהיא רוצה שאני אגע בה!!! "אולי תלמד, שכשמתייחסים לבחורה, מתייחסים לראש! לא לתחת!" פחחח משאית זבל!!!! (למי שרוצה לדעת מה עובר עליי, תקראו את השורה הקודמת)

De-Panther

New member
פרק חביב ביותר../images/Emo9.gif..../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אתם לא הולכים לכל הדברים של יום העצמאות?? אני מחכה שאבא שלי יתפנה ואז הוא לוקח אותי לרעננה... האח הגדול החליט שהשנה הוא נשאר בבית במקום לבוא איתי... ועוד ועוד אנשים מסתבר הולכים לרעננה... אז אני כבר מחכה שתיגמר ההופעה בישוב שלי

Fay Wood

New member
O.O הרגע ראיתי מוקלט

הפסדתי בגלל הטקס של יום העצמאות.... יוווווווווווווו איזה פרק מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!! מירוקו!!! חתיכת אידיוט מטומטם, אתה לא קולט שסאנגו אוהבת אותך?!?!? מה אתה נוגע לה בתחת?!?!!??! והכל ברוח טובה ^_^" חחח אהבתי שקגומה התוכחה עם אינויאשה על "האם מירוקו וסאנגו אוהבים אחד את השני?" וכל שנייה אינויאשה מעלה את נושא הליטוף תחת של מירוקו
חמוווווודדד.... סאנגו כזאת חמודה!!!!!!!! נווו שהיא ומירוקו יהיו כבר ביחד!!!!! (נעם לא לסקול אותי
איה!! אמרתי לא לסקול אותי!!!) מירוקו-סאמה כזה אידיוט חמוד וחתייךךך....
איזה יפה היה הסוף!! עד לקטע שבו מירוקו לא היה יכול להתאפק יותר... (הם קצת הגזימו עם ציור, לא?) קיצר פרק שווה...!!! ומתחיל ממש להמאס לי שלא שמים מה יהיה בפרק הבא...

למעלה