שרשור יומי!!!!!

שרשור יומי!!!!!

סופסוף הצלחתי! אני שוב על המפה! ניצנע משתגעת בשנית! (או בפעם המליון למי זה משנה) ולמי זה מזיז שעדיין מוקדם?!

מית צאן

New member
אוקי

ניסיתי להיות נחמדה כי פתחתי פעם אחת (בפוקס
) אבל זה ממש מוגזם
7
7 ורבע
זה דיי מוגזם לא
הלו
שפיות
אנושיות
(והכל מכוונה טובה לכולם...
)

NarakuDaBoss

New member
XD

לא נורא, לפתוח שרשורים יומיים זה בריא
. היום עומד להיות פרק מעניין, נראה לכם שקאגומה תצליח להשתחרר מהכישוף של המכשפה ההיא? ד"א חזרתי הרגע מטיול שנתי, זו הסיבה שלא כתבתי כאן במשך שלושה ימים.

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifברוך-הבא?!

אני פה כבר חודש וחצי! ודרך-אגב, הכישוף הזה הולך להסתבך למשהו הרבה יותר גדול, קראתי את זה.

Fay Wood

New member
חחחח צפייה נעימה!!!

סורי שלא רשמתי הרבה זמן... הייתי אצל סבא וסבתא שלי מאתמול הערב... תודה לאל מחר ההורים שלי חוזרים!!!!! אבל עכשיו הוסיפו לי גם את סבתא שלי כדי לשמור עליה!!!
אזז... צפייה נעימה... בתיקווה שאח שלי לא יחרפן לי ת'שכל...

פולי3

New member
היה פרק כה קסומי../images/Emo99.gif. החליפו סופ

סוף לאבריהארט ! עדיף על דרסט. בכל מקרה, היה פרק ממש ממש חמוד ויפה. מחר נשמע טרה מגניבי, אבל אני לא אראה. איזה חמודים קאגו ואינו. אלוהים, אלוהים אלוהים. הם כה מתוקים.

GalBatz

New member
משהו שעוד לא הצלחתי להבין -

הקללה שקיקיו החזירה לטסובאקי. מה היא עושה חוץ מלגרום למשבצות מסביב לעין של טסובאקי ולאפשר לה לאחסן בתוכה שדים?
ז"א, מה רק בזה? זה רק נותן לה יותר כוח.~_~ פרק מאגניב.
מחר יהיה אחד גמכן מאגניב, ומחרתיים 63~!

Stinki Winki

New member
איזה פרק נמרח0_0

ממש איטי ומעצבן>< לא הבנתי אם הכוהנת היא כמו נחש או שהיא התקמטה שוב
קיקיו מועילה סוף סוף
הפרק הבא נראה הזוי לחלוטיןOo כולם יגיעו להווה או משהו או שקגומה סתם הוזה? השיר סיום החדש בכלל לא יפה;; אוףףףףףף

GalaxyAngel

New member
איזה פרק יפה!!!

מרגע לרגע אני שונאת את קיקיו פחות ופחות.. OO אבל השנאה שלי חזרה לקדמותה אחרי ששמעתי שלא אכפת לה מקאגומה אלא רק מאינויאשה XD פרק כל כך יפההההההה ואיך אינויאשה חיבק את קאגומה ^-^ ובהתחלה כשטסובאקי אמרה "החץ של קאגומה החטיא" וקיקיו ירתה עליה שני חצים כבר חשבתי שזה בגלל שקיקיו לא מוכנה שיפגעו בכבוד של גלגול הנשמות שלה, אבל מסתבר שזה כרגיל בגלל אינויאשה.. >< למה קיקיו כבר הלכה? היא הייתה צריכה לבוא כשטסובאקי הוציאה את השד הזה ואז להרוג את טסובאקי..... ואז להרוג את עצמה ^-^

GalaxyAngel

New member
אה, וכמובן

איזה סיום מהמם!!!!!!!!! every heart RULZ.. נמנמנמ.. אני מחכה לסיום השביעייייייי ;__; ואגב, הפתיחה השלישית תהיה בפרק 70?

yaeluv

New member
תחליף ל-****

צנצנת - שומרת את הרע שלה בפנים עד הסוף, ואז אינויאשה יהרוג אותה כמו כל שד אחר!!! XD אינו הגן על קגומה בצורה ממיסה (לומדת על מססיסות במדעים) שהלב פשוט פורץ בקנאה - "למה לעזאזל אינו דמות מצוירת?? למה הוא לא שלי?!?!" אבל באותו זמן את חושבת "איזה זוג מדהייייייייייייים!!! שישארו יחד ושקיקיו לא תפריע !!" אווווווווף...גמאני רוצה אינו אמיתי ולא דמיוני או בובה....קיצר...המכשפה פשוט צנצנת!!

למעלה