קגומה כי בכל זאת "אוי 'הרס מעגל החיים' אתה אוהב אותי" "אני סשומארו, מאוהב? כמה משעמם"
מ מנמוסין New member 18/5/05 #61 קגומה כי בכל זאת "אוי 'הרס מעגל החיים' אתה אוהב אותי" "אני סשומארו, מאוהב? כמה משעמם"
C calimero and friends New member 18/5/05 #55 היום ראית אצל סבא שלי אילצתי את סבא שלי לראות,הוא התמכר XD
ל לבנדר_בראון New member 18/5/05 #56 מאגניב.^_^../images/Emo19.gif טסובאקי רולז!^_^ וקיקיו משכה לטסובאקי בשיער.XDXDXD זה היה כל כך משעשע. והיא קרציה, אוף. שתמות. שוב.
מאגניב.^_^../images/Emo19.gif טסובאקי רולז!^_^ וקיקיו משכה לטסובאקי בשיער.XDXDXD זה היה כל כך משעשע. והיא קרציה, אוף. שתמות. שוב.
ל לבנדר_בראון New member 18/5/05 #58 אה, ואברי הארט מדהים.../images/Emo19.gif שיר הסיום האהוב עלי. (אבל גם השישי נורא נחמד {איטזורה נה קיס}. אפילו שהוא קצת מציק באיזשהו שלב, מה שלא קורה עם אברי הארט.
אה, ואברי הארט מדהים.../images/Emo19.gif שיר הסיום האהוב עלי. (אבל גם השישי נורא נחמד {איטזורה נה קיס}. אפילו שהוא קצת מציק באיזשהו שלב, מה שלא קורה עם אברי הארט.
ל לי Li New member 18/5/05 #59 היה פרק חמוד מאוד לדעתי ^_^ הכוהנת האפלה מניאקית >< אינויאשה ומירוקו בישים דורשים אניסה *.* סאנגו נחמדה ^_^ קאגומה... =X בסדר אני מניחה קיקיו מעצבנת, אבל נסבלת. אה ושיפו, לא יודעת מה איתו >_> סתם מיותר =X
היה פרק חמוד מאוד לדעתי ^_^ הכוהנת האפלה מניאקית >< אינויאשה ומירוקו בישים דורשים אניסה *.* סאנגו נחמדה ^_^ קאגומה... =X בסדר אני מניחה קיקיו מעצבנת, אבל נסבלת. אה ושיפו, לא יודעת מה איתו >_> סתם מיותר =X
ל לי Li New member 18/5/05 #63 אה ו... שיר הסיום יפה *.* רק חבל שהתמקדו יותר באופניים של קאגומה מאשר במירוקו וסאנגו >_>; דווקא אהבתי את התמונות של שיר הסיום הקודם. אבל השיר הזה גם ממש יפה ^_^ מתי מחליפים שיר פתיחה? ^^
אה ו... שיר הסיום יפה *.* רק חבל שהתמקדו יותר באופניים של קאגומה מאשר במירוקו וסאנגו >_>; דווקא אהבתי את התמונות של שיר הסיום הקודם. אבל השיר הזה גם ממש יפה ^_^ מתי מחליפים שיר פתיחה? ^^
T The Snow fox New member 18/5/05 #72 מעכשיו../images/Emo63.gif לכל מי שקורא לקיקיו שחי בכינויי גנאי או מצנזר את השם שלה, או וואטאבר יזכה לסקילה קשה ממני! איך אפשר לא לאהוב את המשולמת הזו ?!
מעכשיו../images/Emo63.gif לכל מי שקורא לקיקיו שחי בכינויי גנאי או מצנזר את השם שלה, או וואטאבר יזכה לסקילה קשה ממני! איך אפשר לא לאהוב את המשולמת הזו ?!
H Hikaru no Yani New member 18/5/05 #73 על תהרגי אותי .... אבל מה מושלם בה??? היא רעה לא עכפת לה מאיש חוץ מאינו