שרשור יומי!!!!!

Kiku

New member
גם לי הוא הזכיר אותו!

אבל סשומארו באמת יותר נחמד...

../images/Emo107.gifנחמד?!

מה זה נחמד, אה..? קוצי מוצי מתוק וחביב >_> טוב, הוא כן קוצי מוצי [בצורה הכלבית שלו|סדגש], אבל -נחמד- הוא לא...

פרוצה! אררג, קיקיו!

מזה "תעשי בקגומה כרצונך, לא אכפת לי". בת אלף ביפים!!!!!!
פשוט מרושע מצידה לחשוב ככה, אבל מצד שני, הפלאשבקים שהיו בפרק איתה ועם אינו היו מדהימים!!!!! היא כזאת יפה ^^ הכלבה השתלטנית כזאת כלבה מתעלקת. שונאת אותה! שונאת! באקה טיפשה! >< ואינו, אררר..."בחיים אני לא אעזוב אותך וכדאי שתתחילי להתרגל לזה". כמה יפה מצידו
והיום היה נראקו, אפילו שהוא אמר משפט או שניים, האכזריות שלו כל כך מדהימה

מית צאן

New member
היי *תגובה*

שלא תעיזי לחשוב לקחת ממני את אינויאשה
הוא יקרע אותך עם טסאיגה ואני אקרע אותך במשיכות בשיערות...
*ראו חתימה*

Naraku SeXy

New member
אררר !!! טסובאקי כזאת כוסית !!

קיקיו וטסובאקי פשוט זוג מושלם .. וקיקיו כזאת מגניבה... וכוסית ! וגם טסובאקי ..שתיהן שוות בטירוף ! והיא הייתה ממש מצחיקה כשהיא אמרה "תעשי מה שאת רוצה עם קגומה ..אבל אל תגאי באינו.." ראיתם איך טסובאקי קינאה ?! מזכנה ..היא בגדה בה עם אינו ..אבל לא נורא .. וקיקיו ואינו כאזה זוג שווה ! קגומה תמותי !!!! ><

מית צאן

New member
נקודת מבט מעניינת...../images/Emo140.gif

תמיד אמרתי שלכולם יש דעות שונות...

ויכוח מגניב על סאשי וקאגומה.

פרק ממש מגניב!! מצדיק את השם שיצא לאנימה הזאת בארה"ב. אגב ארה"ב חברה שלי חזרה ממיאמי היום והיא קנתה לי מגזין אנימה וזה כזה יפההה!! ואני עומדת להיות גם מנויה אז היה שם אחש שכותב כזה: "אני רבתי עם ידידה שלי כי היא דלוקה על סשאמרו מאינוישה וזה לא הגיוני למה היא אוהבת אותו בגלל שהוא שם eye liner!! ואני אישית מאוהב בקאגומה למה אני אוהב אישה שיודעת להשתמש בחצים ולהרוג אותי במכה אחת.. והיא גם חמודה.. של מי הcrush היותר שפוי?" והכותבת כתבה: "טוב הcurshes של שניכם די בלתי שפויים. אבל אני אוהבת את קאגומה איך היא נלחמת באומץ וגבורה. אבל בחיים(!) על תמעיט בגמר עם eyeliner!! רק תשאל את ג'וני דאפ.. הוא בנה את כל הקרירה שלו על זה.:)" מה אתם חושבים מה יותר שפוי להתאהב בסאשי או בקאגומה?

קוראים לו Anime Insider.

יש לי את העיתון של חודש june!!.. איזו שולטת היא!! אני אוהבת אותך עדי!! (הילדה שקנתה לי את העיתון) היא קנתה לי גם מחזיק מפתחות וחבילת קלפים של full metal alchemist! איזו שולטתתתתתתת!!

חחח.. תיקון

פרק ממש מגניב!! מצדיק את השם שיצא לאנימה הזאת בארה"ב. אגב ארה"ב חברה שלי חזרה ממיאמי היום והיא קנתה לי מגזין אנימה וזה כזה יפההה!! ואני עומדת להיות גם מנויה אז בקיצור היה שם אחד שכותב כזה: "אני רבתי עם ידידה שלי כי היא דלוקה על סשאמרו מאינוישה וזה לא הגיוני למה היא אוהבת אותו בגלל שהוא שם eyeliner!! ואני אישית מאוהב בקאגומה למה אני אוהב אישה שיודעת להשתמש בחצים ולהרוג אותי במכה אחת.. והיא גם חמודה.. של מי הcrush היותר שפוי?" והכותבת הגיבה: "טוב הcurshes של שניכם די בלתי שפויים. אבל אני אוהבת את קאגומה איך היא נלחמת באומץ וגבורה. אבל בחיים(!) על תמעיט בגבר עם eyeliner!! רק תשאל את ג'וני דאפ.. הוא בנה את כל הקרירה שלו על זה.:)" מה אתם חושבים מה יותר שפוי להתאהב בסאשי או בקאגומה?

למעלה