שרשור יומי.

מית צאן

New member
הממממממ

לא שמת לב שכבר פתחו
ממש מתחתייך... לאנורא

enjye

New member
עד לאן הדרדרנו! XD

לא נורא לא אכפת לי. חחח זה די משעשע באמת ^^

chuchi46

New member
כל כך מוקדם??????!!!!!!!!!!!!

לעזאזל!!! אמורים לפתוח משעה 7 בערב!!!!!!!!!!!! בפעם הבאה, אני מבקשת מהמנהלות למחוק את ההודעה אם פותחים מוקדם מידיי ושאר המשתמשים עוד לא התחילו להגיב. פפפפפפפווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתחחחחחחחחחחחחיייייייייייייםםםםםםםם בבבבבבבבבבבבבב7777777777777 מממממייייייננננננניייממממווווםםםםם!!!!!!!!!!!

פולי3

New member
או מיי גאד. עוד 100 לסוף.. ו..

קאגורה ! בחיי, אני פשוט מאוהבת בה. אינויאשה כ"כ כ"כ כ"כ חמוד כשוהא אנושי, גאד דמט !! אני מוכנה לעשות לו אלפי שלישיות>.> הוא כה אמיץ. וכלכך אהבתי את מה שהיה בסוף, חחחחח. ומחר זה צריך להיות משעשע .. חחח.

Buyo H

New member
טוב, השקיעו בפנים של קאגורה ושל

קוגה, אבל ממש ממש לא השקיעו בפקצה.. היא ממש ממש ממש מעוותת*.*" הו.. מסכנה קאגורה;;; בעע

Stinki Winki

New member
נכון../images/Emo122.gif

זה תמיד נראה כאילו הפרצוף של קגומה מתוח נורא עם סנטר עצוםOo

Kiku

New member
פרר נחמד

קאגורה ממש מסכנה...
ואינו חמוד! איך שהוא הלך לעזור לקוגה ואמר שהוא הולך רק בשביל הרסיסים... ואיך שבסוף הוא כעס עליהם... מנסה להסתיר את החלק הרגיש שבו... לא נחמד מצידו של סשומארו לענות ככה לקאגורה... ורין חמודה כמו תמיד! לא ידעתי שהאחים רעם עדיין קיימים... אינו לא הביס אותם במקרה?
מסכן שיפו... הוא כזה קטן וחמוד... הוא לא אמור להילחם בהם!

לי Li

New member
היה פרק ממש יפה =O

אני אישית מאוה אהבתי את הפרק הזה *.* סאשי היה כזה שולט עם מה שהוא אמר לקאגורה! ^.^ ייאי, הוא כזה דורש אניסה
ואיך שהיא התעצבנה בגללו XDDD מגיע לה
שהוא יעשה בשבילה את העבודה השחורה? מי היא חושבת שהוא? ><* סוף סוף מישהו שלא רוצה את רסיסי האבן ^_^ לה לה ^.^ סאשי שולט המ, כל החבורה הייתה נחמדה היום בעיקר, איפול הפאקצה (בעיקר כי היא לא דיברה הרבה XD). מירוקו וסאנגו חמודים כל כך ביחד ^_^ ואינו אמיץ ^.^ הדבר היחיד שהרס היה ששיפו הקריא את כתוביות הסיום ~_~ ארג, יש לו קול מעצבן >_> והפרק הבא נראה מוזר 0.0; האחים רעם לא אמורים להיות מתים? >_>

b t t y b o o p

New member
ולי יש תאוריה משלי.../images/Emo15.gif

קאגורה מאוהבת קשות בסאשי שלי. כן , כן. הרי היא חשבה עליו כשנארקו כמעט חנק אותה. בכל מקרה הפרק היה נחמד, וסאשי היה חתיך מתמיד. אני כבר לא יכולה לחכות לפרק של מחר הוא אמור להיות מצחיק בטירוף!

לי Li

New member
היא פשוט לקחה את הדברים שלו

ברצינות כי הוא הראשון שהתנגד לה (חוץ מאראקו) וזה כי הוא שולט *.* סאשי

Stinki Winki

New member
פרק יפה!

נארקו מגעיל ככה. פיכסה. אני ממש מרחמת על קאגורה... היא די מסכנה בעצם, לא? אז מה יקרה, היא תצטרף לאינויאשה? הוא ממש טיפש שהוא יצא בתור בן אדם. אידיוט. קגומה צ'אן חמודה. וגם סאנגו צ'אן השולטת!>< הפריוויו חמוד... חחח עלק "הם נורא אמיצים, הם חושבים שהם יוכלו להתמודד מולי"XD שיפו שולט!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif סיכומפרק ../images/Emo3.gif

היה נפלא
[כרגיל -__-"] קאנהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אנייייי אוהבתתתתתתת את קאנההההההההה
ואני אלך לצייר קאנה. באמת. "תפסיקו לרדת לי לחיים!" XDDDDDDDDDD אינו השקס
יהירתחת אבל בישי
בישיבישיבישיבישי
איך אני אוהבת שהוא רב עם שיפו XDDDDDDD בלעעעעעעעעעעעעכס. נאראקו היה מבחיל. היו לו קורים [?] על הפרצוף והוא היה... פרצוף. Oo בלעעעעעע. עעע.עעעעעע ועכשיו שמתי לב שבשיר פתיחה קגומה עושה לאינויאשה אוסווארי XD זה כזה טובבבבבבב XDDDD איך אני אוהבת שהיא עושה את זה D: ממ. סשו
אבל יש לו קול מעפן. :p רין ככ כוסיטטטטט וחמודהההההה פאקקקקק P:
וג'אקן סתם פוצ. אעאעאעאעאע קוגה: בלהלבהבה*כועס* אינויאשה: בלהבלהבלהבלהלבלהלל!!! *כועס
* ואז יש צילום של שני הראשים שלהם אחד מול השני. והם ככ חמודים כשהם רוצים להרביץ אחד לשני XD קגומה: "אנחנו לא אמורים לחפש את רסיסי האבן?" -___-" חוחו. פרק טוב. אעאע. שיפו הכוסיט. מחר פרק שיפוווווווווו
שאנגו תעשי לי גרביל, פאק!
הבומרנג שלה עושה לי את זה ;-P אני אשתוק עכשיו.
*בורחת*

יו

מסכנה קאגורה. היא כל כך בודדה. וזה יפה מה שרין אמרה לסמאשי. וג'אקן, אידיוט מפוטם. נראקו
איזה מניאק
XDDD הוא כזה מנוול, ואני כזה אוהבת אותו ^_____________^ גם כשהוא הזיע באופן מוזר, עדין רציתי להתנפל עליו. הוא כזה מושלם ^^ ומחר הולך להיות פרק כזה אידיוטי לפי מה שראיתי -_- שיפו-_______- קרצי ברץ! אע!

לי Li

New member
אני אוהבת את נאראקו

יותר כשהוא נראה תמים ^.^ למשל בתמונה הזאת
אר, בישי ^.^

לי Li

New member
נמ, התמונה הלא נכונה XDDDD

אופסי ^^" שניה, אני אחפש את התמונה המתאימה >_>

למעלה