שרשור יומי.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif מסכימה עם ארבע השורות הראשונו

ת.
שיפו חמוד כל כך.
רעות

J e i n

New member
פרק יפה!!!

קאגורה מדהימה
הלוואי שיהיה משהו בין ססמאשי לקאגורה!!!! מחר יהיה פרק על שיפו המתוק...

Fay Wood

New member
קאגורה!!!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo168.gif

זאת רק אני או שבתחילת הפרק היא נראתה כמו קרפדה... >< דאאאם הציורים היום היו ממש גרועים!!!!
קוגה-קון נראה כמו איזה..... משהו נוראי ודוחה!! והוא לא כזה!! (מי שאומר שהוא כזה מקבל ממני כאפה >.>) סשומארו לא רוצה את רסיסי האבן O.O חמוווד!!!
אבל את קאגורה אתה כן רוצה!!! למה אתה לא יכול להיות קצת יותר נחמד?!?!? חמודה ריןןןן!!!! "לפני שפגשתי אותך הייתי לבד, ועכשיו נראה שקאגורה לבד" אני פשוט חולה עלייה!!!!!!!! נו, ראיתם כזאת חוכמה בגיל כזה?!
ג'אקן אידיוט >.>" אינויאשה!!! חתיכך אידיוט מטומטם!!!! למה אתה הולך לקאגורה כשאתה עדיין בן אנוש!!!! אתה גרמת לי לצעוק על הטלויזיה "לא!!!! אידיוט לאאא!!!!"!!!!
קוגה-קון אידיוט!!!! אבל עדיין חמוווווד!!!!
קאנה הלשינה על קאגורה!!!! בת אלף!!! למה???!?!? נאראקו נראה זוועה....!!! למה קאנה לממהה?!??!? היא אחותך דאמטט!!!! טחח הסוף היה קורע- אינויאשה כזה חמווד!!!!!! ^____^ אני ממש לא מצליחה להחליט איך אני אוהבתאותו יותר- כבן אנוש או כשד למחצה..?

Stinki Winki

New member
ברור שכבן אנוש.../images/Emo11.gif

. פחח גמני צעקתי על הטלויזיה כמה ש"אתה מטומטם!! אידיוטטט!!"

Fay Wood

New member
ועכשיו- WTF?!?!? ../images/Emo168.gif

היטן ומנטן עומדים לחזור לחיים?!?! WTF?!?!?!? איך?!?!? למה??!?! למה שיפו..??
היטן שולטט...
אבל בנקוטסו יותרר!!!!
מה האחים רעם קשורים?!!!? *מתפגרת מתסכול*

GalaxyAngel

New member
וואי......

אווווו אלוהים קאגורה חשבה על סשו!!!!!!!!!!!!!!!! וניסתה להכחיש ללא הצלחה..... אוי מתוקה קטנה....... מסכנה... עד שחשבתי שקאנה באמת חמודה ועם קצת אופי, הכלבה רק הובילה את אחותה היקרה למלכודת >_> וסשו לא רצה לעזור לקאגורה!!!!!!! ;-; למה, סשו? אולי אתה רוצה לעזור לה כשהיא תתחננן לעזרתך ותבטיח לך שהיא תינשא לך ותעשה לך ילד? יש לך כבר את רין, מה אכפת לך?! סלח לה ותקימו משפחה!! בכ"מ, קאגורה מאמצת לה הרגלי טמטום..... >< קאגורה: "יו" ג'אקן: ""יו" את בעצמך!!!" ((המשך מדומיין)) : סשו: ((בועט בג'אקן)) תן לה להגיד מה שהיא רוצה.. מה יש? קאגורה: תעזור לי ;-; סשו: בשמחה קאגורה: סשומארו..... סשומארו: קאגורה........ קאגורה: סשומארו..... סשומארו: קאגורה........ התלדי את ילדי? קאגורה: כן! *-* אווווווו....... *-* אבל יש לכם כבר את רין..... מקסימום הם יאמצו את שיפו..ממילא הוא לא עושה כלום בחיים שלו, אז מקסימום שישמש הילד-שק אגרוף של קאגורה וסאשי.. ורין כמובן ^.^ ואאה... מחר היטן ומאנטן חוזרים לחיים.. O.O הלוואי שיורה תחזור, ותעשה לסאשי צמה *-* אבל קאגורה לא מרשהההההההההההה כי רק לה ולרין מותר לשחק לסאשי בשיער!!!!!!!! והיא תהרוג את יורה וקאגורה סשי ורין יחיו בעושר ואושר (לגבי ג'אקן אני לא בטוחה.. במיוחד לא בקטע של האושר) שיפו כזה מפגר, הוא יוכל לנצח את הגופות של היטן ומאנטן, וגם זה בקושי >_>

GalaxyAngel

New member
אה????????

שדת השיער המעצבנת הזו... היא הייתה בפרקים הממש ראשונים, קצת לפני היטן ומאנטן נראה לי.. בקיצור, היא רצתה את השיער של אינו וגם את אבן ארבעת הנשמות כמובן, וחשבה שהיא ב-א-מ-ת יכולה להרוג את קאגומה ואינויאשה.. אבל היא כמעט הרגה אותם....... וקאגומה הצילה שם את המצב.. בכ"מ, הפרט היחיד שמעניין עכשיו זה שהיא אוהבת את השיער של אינו, אז אני כבר יודעת מה היא תגיד על של סאשו *-*

Yoley

New member
פרק סתמי...

(חוץ מהקטע עם סאשי
הייתי בטוחה שהוא יסכים... וגאקן דביל מצחיק. הוא המשיך ללכת וכמעט שכח את אה-און XD.) נראה לי שמחר לא יהיה פרק יפה
למה ששיפו ירצה להילחם נגד הרוחות של האחים רעם?? אני במקומו הייתי מתעלמת באלגנטיות... שיפו לא היה מצליח להילחם בחיידק-שד, אז אין לו סיכוי נגדם. (וחוץ מזה- חשבתם על זה? בפעם הקודמת שאינויאשה הרג את האחים רעם, היה לו ממש קשה והוא כמעט נהרג [ועוד עם העזרה של קאגומה] - ועכשיו אם הוא היה נלחם בהם הוא היה מחסל אותם עוד לפני שהוא הזיז את הציפורן... XDD

פרק יפה! קאגורה לשלטון!!

ונאראקו... איזה בישי!! שתמיד יצירו אותו ככה... הכי מתאים לו... אבל עם גוף... קוגה... איזה חמוד!

GalBatz

New member
קאגורה/סשומארו זה טוב.^_^

זה כזה ברור שיש לה משהו אליו, היא מדמיינת אותו כל הזמן. פרק חביב. לא זכרתי אותו יותר מדי.
מחר יש אחד ממש חמוד.^_^ הציורים בהתחלה היו ממש מעוותים (אינויאשה, סשומארו וקאגורה בעיקר) ולקראת הסוף זה השתפר. אבל זה מעצבן שהם לא משקיעים מספיק.-_-

למעלה