שרשור יצירות...!

yaelhr

New member
../images/Emo168.gifואני מוסיפה גם כמה שירים ../images/Emo13.gif

אל תצחקו;( הם ממש ישנים.. לא יצא לי לכתוב הרבה בתקופה האחרונה.. -לא שומעים את השמיים מרוב רעש של אנשים ישנים. זמזום של עטים כותבים שטויות על דפים לבנים. כוס קפה אחת שמותירה אחריה עיניים פקוחות. ובזכותה מקום להזיה מתוקה נשיקות, נגיעות, אני ואתה. והבלוז מתנגן בהרמוניה מושלמת ומבטא מתקתק שעושה פרפרים. ושיר שעושה לי לבכות בכל פעם שהפסנתר מהדהד וקורע את האוויר. העיניים לא נעצמות מרוב קפאין, והיד מתרוצצת על דף מקומט. וכרגיל, במסווה של חוכמה, כותבת לאט. כוס יין אחת, תותיר אחריה עיניים סגורות. ובזכותה מקום לחלום מתוק, אתה ואני, נשיקות, נגיעות.- ............ עוד ילדה יפה נולדה. וההורים מאושרים. וכל שמץ של תקווה, מוקרן על ילדה יפה. ילדה יפה, ילדה מושלמת. ילדה שותקת, ילדה אוכלת. ומה לך, ילדה יפה לבכות? ילדה קטנה. ילדה מושלמת. ועוד לוליטה מרשימה, גדלה בבועת קטיפה. עייני שקד וגוף ארוך, ואהבה שמציפה אותה. ועוד אחת שכך הלכה. ילדה יפה, היי שקטה. רק עוד לוליטה מרשימה, היי שקטה ילדה יפה. וזו גדלה לנערה. אבל רק יופי בחיקה. ילדה שותה, ילדה בוכה. ועוד ילדה אחת הלכה. ילדה הולכת עם זרים. ילדה צריכה קצת אהבה. ילדה בולעת. שקרים. ילדה אחת כבר לא ילדה. ועוד לוליטה מרשימה, גדלה בבועת קטיפה. עייני שקד וגוף ארוך, ואהבה שמציפה אותה. ועוד אחת שכך הלכה. ילדה יפה, היי שקטה. רק עוד לוליטה מרשימה, היי שקטה ילדה יפה. והנה עוד ילדה גדולה. שצריכה כבר קצת עזרה לקום. ילדה שותה, ילדה בוכה, ילדה בולעת, בתשלום. ילדה אחת כבר לא ילדה. ילדה אחת כבר לא יפה. ....... ושיר אחרון קצר וחמוד. שום דבר עמוק במיוחד. סתם מבט אל העתיד שכזה. :) בדירה קטנה במרכז תל אביב שם נחיה ונגדל, נתבגר ונחיה. שם אני ואתה נהיה חברים נאכל ונלמד נתבגר ונחיה. בבית קפה במרכז תל אביב נשתה בכל יום הפוך בינוני נעביר שם לילות, נעביר שם ימים. בקפה קבוע, אתה ואני. בוא נבנה לנו בית בשכונה יפה בה הבניינים כבר נופלים מזמן נמלא אותה בריח של עוגת גבינה בוא נבנה לנו בית קטן. שיש גשום נלך יד ביד נחזור מאיזה סרט בינוני, תעצור לצלם עוד תמונה, עוד תמונה של שישי גשום בתל אביב.

nofarhyafa

New member
יעלו יא גאון

מדהימה אחת! חכיתי שתפרסמי שירים... השיר על הילדה יפה מדהים... אין עלייך =] אהבתי ממש

Michaln22

New member
אני רוצ&#

אני משרשרת שיר שכתבתי... השיר( אני לא יודעת איך מעלים קבצים אם אפשר בכלל...אז אני כותבת בהודעה עצמה): להישאר ילדה לנצח \ (אני כתבתי) להישאר ילדה לנצח כל בוקר מחדש כמו פעם כשהייתי בכיתה א' ילדה קטנה ותמימה שהייתי הולכת לבית הספר וחוזרת מאושרת היה לי קל מאוד בחיים ידעתי רק דברים טובים להישאר ילדה לנצח שעוד לא ידעה מה שלה מצפה אז עוד חשבתי שהעולם ורוד וטוב שהעולם יפה וכשעברו השנים נפקחו לרווחה עיני וכל הרוע בעולם הופיע מלפניי להישאר ילדה לנצח שלא יודעת הרבה ולא מבינה דבר על המוות ועל אבדה של אדם יקר ללבך להישאר ילדה לנצח להישאר ילדה לעולמים שמכירה רק את החצי המלא של הכוס רק את הסוכרייה שעל המקל ורק את השוקולד חלב להישאר ילדה לנצח... זהו רק אחד מתוך אוסף של שירים שכתבתי בעצמי. ( כל הזכויות של השיר שמורות לי=]) דרך אגב, אני בדיוק באמצע כתיבת סיפור, אולי כשאסיים אותו אז אשלח גם אותו=] למרות שנראה לי שהוא יהיה ארוך מדי.....

mor000

New member
יפה [=

אני לא יודעת אם הייתי רוצה להשאר כל החיים באותו גיל שהתמימות מציפה אותנו, בלי לדעת עולם, לדעת מציאות ולדעת אמת... אולי עכשיו נראה לנו כאילו אז היה הרבה יותר טוב, אבל בעצם אז תמיד חלמנו לגדול ולהתבגר. אני חושבת שכל היופי בחיים זו ההתבגרות ולכל תקופה יש את היתרונות והחסרונות שלה ויש לנצל את כולם.. להתקע במקום אחד בו נשאר נאיביים לעולמים זה די משעמם לא? תמיד כייף ונחמד לגלות עוד קצת דברים על עצמנו, על החיים שלנו ובכלל על העולם כולו.

hili האחת

New member
וואו, זה ממש יפה=)

אני מסכימה עם מור בקשר לעובדה שאני לא בטוחה שהייתי רוצה להשאר ילדה לנצח, אבל הכתיבה הייתה מאוד יפה, והשיר עצמו גם.

amit678

New member
השיר מדהים!! ../images/Emo13.gif

אם יש לך אוסף אז לנו יש למה לחכות...מקווה שתפרסמי עוד כמה

Michaln22

New member
חח תודה=]

חח תודה=] יש לכם הרבה למה לצפות...=)) אהה.. ובקשר לאלה שאמרו שזה שיר יפה אם כי אם לא מסכימים אם מה שאני אומרת בשיר- רציתי להגיד שכן גם אני קצת חושבת אחרת מאז שכתבתי אותו אבל שכתבתי אותו גם חשבתי על משהו מאוד עצוב שקרה לי שאני מאחלת שלא יקרה לאף אחד וגם על כל הדברים שעיצבנו והעציבו אותי באותו הרגע...

nofarhyafa

New member
שיר...

גם אני כותבת שירים... הם קצת קודרים ודכאוניים, אבל זה מה יש =] אז קבלו שיר אחד מם: האיש שמאחורי המילים אני האיש שמאחורי המילים בין הצלילים, בין השורות אני מתחבא בתוך הפחד בין חדרים, בין הקירות לובש בגדים יפים, כדי שתבינו אבל אחר לגמרי מבפנים, ואתם לא תבחינו אני האיש שמאחורי המילים, מסתכל מהצד מדבר על אחרים, אבל אני זה שלבד אתם חושבים שאתם מכירים, אבל עוד לא ראיתם כלום אנשים עם ראש פתוח בתוך עולם אטום חשבתם ששמעתם, מה שיש לי להגיד חשבתם שהבנתם את מה שמסתתר בפנים חשבתם שאני זה מה שעל הדף כתוב אבל אני זה לא אני, אני זה בעצם הוא אני האיש שמאחורי המילים אני האיש שמאחורי המילים, בין מנגינות, בין התווים זז בין רגשות, בין מכאובים, בין אהבות אתם כל כך מתלהבים כשאתם שומעים את השיר אבל אתם לא חושבים את מי הוא בעצם מזכיר... חשבתם ששמעתם, מה שיש לי להגיד חשבתם שהבנתם את מה שמסתתר בפנים חשבתם שאני זה מה שעל הדף כתוב אבל אני זה לא אני, אני זה בעצם הוא אני האיש שמאחורי המילים המילים שאתם שומעים, הם לא סתם מאחורי כל מילה נמצא בנאדם אתם בוחרים להתעלם ממני כל הזמן המילים הן בשבילכם רק עוד שיר מצוין חשבתם ששמעתם... אני האיש שמאחורי המילים, ושם אשאר עד שלא תראו לי שיש משהו אחר ששווה את זה

nofarhyafa

New member
אה ועוד קטע יפה... של יום הזיכרון

עוד קטע שכתבתי ליום הזיכרון האחרון, שהקראתי בטקס של היישוב... אנחנו הנערים של חורף, שנת 2006 נוער חזק וטוב, נוער שלא חושש נולדנו לעולם של שלום, עולם בלי דאגות וגם, כך חשבנו, עולם בלי מלחמות אנחנו הנערים של חורף שנת 2006 השלום עוד לא הגיע, מלחמות דווקא יש וכך באותו יום קיצי, באמצע החופשה אותו סרט נוראי, פתאום- מלחמה אז הלכנו ועמדנו בחזית המערכה ואיבדנו אותם אחד אחד, ופתאום חסרים שלושה והדמעות זולגות, וממשיכים להילחם ולנו אומרים את הניצחון, תביאו רק אתם אנחנו הנערים של חורף שנת 2006 עמדנו בכל הדרישות, עשינו כמתבקש מנוער תמים וחזק, הפכנו בקיץ אחד לנוער לוחם כנראה שהבטחות, באמת קשה לקיים.

amit678

New member
זה ממש יפה....

ואו, כל אחד כותב כאן יותר טוב מהשני מה זה הכישרוניות הזאת??!!
ונופר-ממש אהבתי גם את השיר וגם את הקטע ליום הזיכרון...את כותבת מדהים!!

yaelhr

New member
נופצ.

את כבר יודעת שאני חושבת שזה מדהים :) שיר ממש ממש יפה.

mor000

New member
אני ממש נהנית מהשרשור הזה [=

אז אני לא ממש אוהבת לפרסם שירים שכתבתי, גם חשבתי לכתוב פה איזה מכתב ששלחתי לשרת החינוך בכבודה ובעצמה אבל אני אעשה את זה בשלב יותר מאוחר, בסופו של דבר בחלטתי פשוט לתת לכם קישור לבלוג שלי שהוא לא ממש בלוג שמכיל בתוכו את החיים שלי אלא יותר בלוג בו אני כותבת לעצמי מאמרים... אשמח לתגובות כמובן [= http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=morwriter

amit678

New member
ואו מור...

קראתי את רוב הרשומות עכשיו וממש התרשמתי מהן... הן באמת עמוקות וגורמות לך להסתכל על דברים אחרת ולי לפחות התעוררו בעקבות זה כל מיני שאלות... בייחוד אהבתי את "מה אני בתוך זה" אבל גם שאר הדברים שכתבת ממש יפים... וגמאני ממש נהנית מהשרשור הזה...כולם כ"כ מוכשרים... היה לי ברור שהכני"ם צריכים להיות מוכשרים כי אחרת הם לא היו כותבים לעיתון אבל יש כאלה שמתבררים כממש רבי כשרונות, שלא נדבר על זה שגם גולשים אחרים בפורום הזה ממש מוכשרים
לא התכוונתי לעשות את זה כי אני לא ממש אוהבת לפרסם שירים וסיפורים שאני כותבת, זה לא שאני כותבת למגירה או משהו כזה אבל רוב האנשים פה די זרים לי אבל בעקבות ההיענות הגדולה לשרשור הזה ייתכן שאני עוד אפרסם משהו

למעלה