שיר...
גם אני כותבת שירים... הם קצת קודרים ודכאוניים, אבל זה מה יש =] אז קבלו שיר אחד מם: האיש שמאחורי המילים אני האיש שמאחורי המילים בין הצלילים, בין השורות אני מתחבא בתוך הפחד בין חדרים, בין הקירות לובש בגדים יפים, כדי שתבינו אבל אחר לגמרי מבפנים, ואתם לא תבחינו אני האיש שמאחורי המילים, מסתכל מהצד מדבר על אחרים, אבל אני זה שלבד אתם חושבים שאתם מכירים, אבל עוד לא ראיתם כלום אנשים עם ראש פתוח בתוך עולם אטום חשבתם ששמעתם, מה שיש לי להגיד חשבתם שהבנתם את מה שמסתתר בפנים חשבתם שאני זה מה שעל הדף כתוב אבל אני זה לא אני, אני זה בעצם הוא אני האיש שמאחורי המילים אני האיש שמאחורי המילים, בין מנגינות, בין התווים זז בין רגשות, בין מכאובים, בין אהבות אתם כל כך מתלהבים כשאתם שומעים את השיר אבל אתם לא חושבים את מי הוא בעצם מזכיר... חשבתם ששמעתם, מה שיש לי להגיד חשבתם שהבנתם את מה שמסתתר בפנים חשבתם שאני זה מה שעל הדף כתוב אבל אני זה לא אני, אני זה בעצם הוא אני האיש שמאחורי המילים המילים שאתם שומעים, הם לא סתם מאחורי כל מילה נמצא בנאדם אתם בוחרים להתעלם ממני כל הזמן המילים הן בשבילכם רק עוד שיר מצוין חשבתם ששמעתם... אני האיש שמאחורי המילים, ושם אשאר עד שלא תראו לי שיש משהו אחר ששווה את זה