שרשור יצירות...!

nofarhyafa

New member
ממש יפה..

קראתי קצת, וממה שהספקתי לקרוא זה ממש יפה... זה כזה inspiring... (אם כתבתי לא נכון עמכם הסליחה) כשיהיה לי זמן אני אתעמק יותר... אהבתי ממש =]

R i s a

New member
המנ.

קראתי את "בית קברות" ואהבתי אותו, את הסגנון שלו - ומאוד.

R i s a

New member
שני קצרצרים וצילום. ../images/Emo98.gif

1.שם: Sophia Ann. עלים דקיקים משילים את עורם מעל פני צמרות העצים הקירחים שצבעם התקהה והפך אפרפר, הזמן מפעפע בהם בעת ששלל נרחב של גוונים כתמתמים מציף את מדרכות הסביב. נהגתי להיפגש איתה בכל ימי השנה, מלבד אלו הגשומים, בהם אולצתי להיוותר בביתי עם ספר עב כרס שציפה על השידה, להיקרא בין כותלי החדר. באותם הימים הותרתי לספסל הפינתי להיות בודד לחלוטין עם קרת החורף, ולה הותרתי לקרוא את מכתביי התשוקתיים שהותרתי לה רק לכל מקרה שיהיה, ולא אהיה שם על מנת לבדר אותה. מדי פעם נהגתי לשלוח ידי אל החלון ולחוש את אותן התחושות יחד איתה, הקרירות הנעימה והמראה של כף ידי בונה ציור מאודה על הזגוגית השקופה. אהבתי זגוגיות שקופות, ואהבתי אותה. אהבתי אותה כמעט בכל יום בו הייתי. מאז ומתמיד חיפשתי גורם קבוע אותו אוכל לאהוב, שיהיה היחיד והמיוחד. המנהג המגונה ממנו לעולם לא אחשוק להיפטר. בימים בהם שהתה בביתה נהגה לאסוף את שיערותיה בתוך פטרייה דייקנית שנמתחה אל קודקוד גולגולתה, לובשת סינרים באותו סגנון דונה ריד ובילתה את זמנה במלאכת הבית. מאז שהיכרתיה סיפרה לי על מנהגה המשונה להעמיד פני עקרת בית בשנות הארבעים לחייה, מנקה את ביתה ומבשלת עבור בעלה וילדיה המתבגרים, כפי שנהוג היה בשנות החמישים. הייתי חושק ממש ברגע זה לתעד אותה, כמו בובה, מביטה בי עם עיני הצבי הגדולות שלה כשישבנו ביחד עם אצבעותינו שזורות זו בזו במחוות יונים נאווה שכזו. היו לה אצבעות ארוכות ודקיקות, באותו הגודל המושלם בו חנויות תכשיטים היו מייצרות טבעותיהן. על תמונתה ניתן היה להדביק באופן מיידי שרשרת פנינים ושמלת נשף סגולה שתתעטר בה. היא הייתה בעלת גישה קלאסית, ללא ספק, כפי שנהוג להיות, לובשת כפפות קטנות ולבנות. לא היה ברצונה לעשות כל רעש, וניסיונה למלא את תפקידיה בחברה נחל להצלחה מרובה. בעת התבוננות מן הצד, ניתן היה אפילו לטעות במעט ולהאמין כי בבואתה המצומקת היא מושלמת למדי, כשעצמות לחייה עוצבו באותו הצורה המחוייכת, ושפתיה התעקלו כבאופן טבעי למחצית חיוך ומחצית עצבות, כפי שהיא יכולה להתאים עצמה לכל סיטואציה. ניתן היה להאמין כי נטמן בה סוג של אושר אמיתי, ואני כפתי שהזדחל בעקבותיה לכל כיוון, האמנתי למחזה הנעלה שלה. ואילו היא רק הייתה נותנת לי את הרמז הקלוש ביותר כי היא עומדת לעזוב אותי, לא הייתי נותן לה לטוות אותי בחוטיה הדקיקים והערמומיים, לא הייתי מעניק לה את הגיגיי נפשי ברצון רב כל-כך, כאילו שאני מבקש לכך. לא הייתי מעניק לה את שלושת המילים הניצחיות אשר תוכל ליצור לנצח עבורה, וכי אני לעולם לא אוכל להשיב אל גופי חזרה. אך במידה מסויימת אינני מאמין למילותיי יותר, מפני שגם אילו יכולתי לדעת כי זמנינו יחד הוא קצוב הייתי חופץ בכל התחושות אשר אפפו אותנו. הייתי חופץ באימרותיי הפואטיות ובביקור ביתי אצלה בסוף שבוע קריר, כשהיינו ביחד לבד והתעטפו בסמיכת פליז והיא חיממה עבורי שוקו חם שנעשה מכמות מדוייקת של סוכר ומפירוק קוביות שוקולד אמיתיות. היא הורידה מהמדף הגבוה שבארון צעיף משי דקיק שתחושתו הייתה עדינה מכל דבר העולה על הדעת, היא נעלה היטב את דלת חדרה שנפרס על כמות נכבדת של מטרים רבועים, לגמה מתוך כוס של שתייה חריפה, שאין אדם שהיה מאמין כי הייתה מסוגלת לבלוע, אילולא היה מודע לכל כולה. היא לבשה כותונת לילה שקופה אך לא בצורה חשפנית כלל, היא נעמדה על כיסא אותו גררה מחדר ההסבה, על מנת שיהיה גבוה מספיק, אך לא גבוה מדי. היא עטפה את גרונה היטב בקשר סיירים אותו ידעה כי יתקשו לפרום כשתמצא. הכסא הופל מעמדתו, וכוס וויסקי נופצה על הרצפה, מותירה אחריה שורה של זכוכיות. אף לא קול חניקה אחד, ממש כאילו יצאה מתוך סרט. אילו רק יכולתי לצייר אותה, ולתעד אותה, הייתי עושה זאת. ממש, עכשיו.

R i s a

New member
2. למה כאן עכשיו בכלל; ילדה

אזהרה: טריגר (במידה ואת\ה לא יציב\ה נפשית) בוקר, שמש מפציעה מבין ענני הערפל אשר ירדו אל מקום מגוריי. קרניה בוקעות מבין העצים הסבוכים, ופתאום, אפילו קרחת היער לא נראית כל-כך רחוקה וקודרת. העיניים עודן מסרבות להיפקח, אף על פי שאני ערה לגמריי, ומסוגלת לחוש את החמימות מרצדת על פניי מכיוון החלון. עפעפיי ניתקים זה מזה בעדינות ועכשיו אני מוצאת עצמי בוהה בתקרה הלבונה, בעוד מרגישה את גופי פועל באופן אוטומטי ומתהלך לכיוון חדר האמבטיה. אני מעבירה מבט חטוף על הבחורה שמסתכלת עליי מתוך המראה, ואני לא מצליחה לפענח את הסיבה שהיא עוד כאן. שקיקים שחורים מעטרים את עיניה, והיא מנסה לגרום להם להיות סוג של מסתורין, אך למעשה היא פשוט שקופה מדי בשביל להוות אחד כזה. רק ממבט יחיד על פניה ניכר כי שינתה לא הייתה עמוקה כבר לילות ארוכים, וכי נדודי-שינה טורפים לאט לאט, ובחתיכות גדולות את הסתעפויות נפשה. בלי שום עזרה, כבר קשה לה להירדם, בהחלט. ניתן לחוש באווירת המיאוס שלה מהחיים, רק מנוכחותה בחדר. עכשיו אני כבר לא יודעת על מי אני מדברת, ספק עליה, ספק על עצמי. אני לא חובבת את תחושת האי-ידיעה, ועם זאת אני לא יודעת, לא מבינה מה עשיתי, אני מטיחה בעצמי מספר האשמות אשר נבלעות בקולי הצרוד, שכבר שכחתי כיצד נשמע בצלילותו. אני פותחת את הארונית, רק כדי להסתיר את המראה מפניי, לא יכולה להסתכל בבחורה הזו, כי היא כבר לא אני. למעשה, היא כן, אני פשוט לא רוצה להודות בכך. פתטית. מרססת על גופי כמה בשמים, רק כדי לנסות לטהר את האווירה, אומנם ברור לי שלעולם לא אוכל לפרק את המולקולות האלו לחלוטין, הלוא אני בסך הכל צל, צל קטן וחסר משמעות בעולם הגדול, לא יכולה לראות בעיניים את המציאות, עדיין יושבת בבועה שבה אני חשובה, המחשבות שלי יכולות לעשות שינוי, החיים בעלי משמעות... למעשה, מה יש לי בכלל? מה יש? אני פותחת את ברז האמבטיה, נותנת למים למלאות את החלל החסר, פושטת לאט לאט את שארי הבגדים שישנם על גופי. החיוטים של החולצה נפרמים בזה אחר זה, לאט לאט, אני מרגישה כיצד היא נופלת מגופי המצומק, פושטת את המכנסיים הקצרים שחושפים את רגליי, אותן אני שונאת לחשוף, בעיקר באשר הצלקות שנותרו מן התאונה ההיא, והידיים הצמוקות נשלחות לאחור, מורידות את הנותר, ונשארת לגמריי עירומה, נכנסת אל המים שמתקשה להחליט אם חמים מדי, או קרים. אני צוללת עם ראשי אל תוך המים, מרטיבה את כל חלקיי, הראש כל-כך כבד, ואין לי כוחות לאחוז בו מעל קו המים יותר. החמצן כבר לא מספק את הגוף, אך כבר אין בי כוח לחזור למעלה, תחושת זעקה עוברת בגוף, אך מבחוץ אני שותקת. הוא מתקרב, אני יכולה פשוט להרגיש בו, הוא מתדפק על הדלת, ואז פתאום, אני יכולה לחוש בשקט.

nofarhyafa

New member
שיר וסיפור...

עוד שיר וסיפור, שאמנם לא כתבתי אותם עכשיו אבל די מבטאים את מה שעובר עליי בימים האחרונים... השיר נקרא "שונאת", הוא די אישי, אבל אני בטוחה שכל אחד יוכל להתחבר לחלק ממנו... שונאת שונאת את איך שאני נראית שונאת איך שזה כל כך משפיע שונאת שאתם כל כך בטוחים שזה לא משנה וזה בכלל לא מפריע שונאת שבטוחים שאני מושלמת שונאת שאתם חושבים שהכל כל כך קל שונאת שאתם לא רואים את הדמעות האלה שאתם לא מבינים שזה לא ככה בכלל שונאת להרגיש לא נאהבת שונאת שאין לי על מי לסמוך שונאת שדווקא את אלה שאני אוהבת אני רק מרחיקה יותר רחוק שונאת ששונאים שאני צודקת שונאת שדווקא לא מסכימים שונאת שאת הטעויות הקטנות שלי אתם זוכרים לי לכל הימים שונאת את התחושה שאני לא שייכת שונאת את כמה שזה קשה |מודגש|שונאת שאלה שאמורים להיות חברים הם אלה שפוגעים בי הכי הרבה שונאת כל דמעה שיורדת מהעין שונאת את זה שאני לא יכולה לעצור שונאת את העובדה שאני מסתכלת קדימה והכל נראה רק יותר שחור שונאת.

nofarhyafa

New member
והסיפור... "סיפורו של בית"

אתה בונה בית. אתה מתחיל מכמה לבנים, חלקו קטנות, חלקן גדולות, ולאט לאט הבית נבנה ויש קירות. ואז אתה בונה תקרה. אתה מבטיח לשמור על הבית, ואתה יודע, שלא משנה מה יקרה, הבית ישמור עליך. כשיהיה קר ועצוב, או אם הכל טוב ושמח, אתה תמיד יכול לחזור אל הבית, החזק והיציב, עם התקרה הבטוחה. הוא תמיד שם בשבילך. ואז מתחילות רוחות. תחילה הבית עומד איתן, אך ככל שהרוחות מתחזקות, האבנים מתחילות לזוז ולהתרופף, עד שממשב רוח אחד (או אולי שניים) – התקרה קורסת. אבל אתה חושב "הקירות, הם עדיין עומדים", ואתה ממשיך לשוב כל פעם אל אותו הבית, אבל זה כבר לא אותו דבר. כשטוב ושמח, הרוח מקררת את שמחתך. כשקר ועצוב, ההריסות מסתירות את השמש. אתה מנסה להיאחז בקירות, אבל בלי לשים לב אתה רק שובר אותם. עד שיום אחד (ולא צריך אפילו רוח בשביל זה)- הקירות, הבית, קורס לגמרי. אתה נעמד שבור על ההריסות, שבבכי שלך הן לאט לאט נעלמות. לבסוף, אתה נשאר עם לבנה אחת קטנה. וכך אתה הולך – בודד, אך עם אותה לבנה, שהיא הדבר היחיד שנשאר לך מאותו בית חזק ויציב. עד שאתה מוצא מקום חדש. ועם אותה לבנה, אתה מתחיל לבנות בית.

למעלה