שרשור "יש לי שאלה"

eyalamado

New member
שאלה על שיר שאני מחפשששששש../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום לכולם וערב טוב, יש לביטלס שיר מאוד מאוד יפה שיר אהבה כזה שהוא ככה: I loveeee uuuuuuuu well well todo todo hoooooohoo well well todo todo משהו כזה חחח קצת קשה להסביר שלא זוכרים את המילים. אז מי שמכיר את השם של השיר אני מעונין לקבל אותו ותודה רבה לכלום.

puchit

New member
ממ....

מישהו יודע איפה יש אקורדים לשירים של הביטלס? תודה מראש.....

חייב את עזרתכם...מעריצים

האם קיים שיר של הביטלס בשם: Angel? אם לא של הביטלס אז בטח גם מלהקה ישנה באותה סגנון יש לכם מושג?

JAMES DEAN

New member
התערבות קטנה:

התערבתי עם חבר שלי שהשיר With A Little Help From My Friends שר אותו ראשון ג'ו קוקר ולא הביטלס, וחוץ מזה מי רשם אותו? ההתערבות היא ארוחת
מלאה.

f o x g i r l

New member
שאלה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אני מנגנת על פסנתר ומחפשת תווים לשירי הביטלס. אשמח אם תעזרו לי למצוא אתר עם התווים. אשמח למצוא את התווים לשיר אימג'ן.

HADASEXSIT

New member
חברי פורום יקרים כנסו דחוף../images/Emo36.gif

שלום לכולם במסגרת בגרות בשירה שאני עושה אני רוצה לבחור שיר של הביטלס ואני מבקשת את עזרתכם במציאת שיר מלודי ועדיף שהמילים יהיו כמה שפחות קיטשיות! אני עושה עליהם גם עבודת גמר אז אניאשמח לחומר כתוב! תודה ותציעו שיר :)

יש לכם את המילים של../images/Emo15.gif

ALL THE LONELY PEOPLE כי אני מחפשת אותם ואני לא מוצאת.... אז אם אפשר אני אשמח...

HADASEXSIT

New member
לאלה שהמליצו לי...

she's leaving today זה שיר טוב, אבל אני שומעת שם הרמוניה של לנון מקארטני וקולות רקע, אתם חושבים שאני אוכל לשיר את זה לבגרות? למרות שזה שיר מתאים. 2. HERE THERE AND EVERYWHERE זה שיר מהמם, למרות שלטעמי הוא שקט מידי מה אתם חושבים? זה ממש חשוב לי. ועוד משהו, מה היו ארבעת התקופות במוסיקה של הביטלס?

nowhere woman

New member
המקור של הביטלס..

שר אותו רינגו סטאר. לא ברור לי אם ג'ון או פול כתבו אותו, אבל אחד מהגאונים...

RealBlackShadow

New member
לא רוצה שקט - אפשר דברים אחרים. :)

אגב קשה לי למצוא דרך איך לשיר את she's leaving home בקול אחד... ולגבי שירים אחרים: strawberry fields forever כמו שאמרתי... hey jude let it be oh darling אגב אף אחד לא הזכיר עדיין את yesterday הענק שזמרים מקצועיים אוהבים לבצע... :)

HADASEXSIT

New member
חח:) כן אבלל..

HEY JUDE זה נחמד אני אשקול זאת יסטרדי זה גדול עלי לדעתי השיר כ"כ ענק ש.. אני מפחדת קצת

למעלה