או שאפשר כאן.. המאמר הזה, שעוסק ברצח של ג'ון..
N nowhere woman New member 16/3/04 #9 נראה לי שאתה מדבר על איזשהו שיר של הרולינג סטונס(The Rolling Stones) תנסה בכיוון שלהם לדעתי... יש להם מספר שירים עם אנג'ל. בהצלחה
נראה לי שאתה מדבר על איזשהו שיר של הרולינג סטונס(The Rolling Stones) תנסה בכיוון שלהם לדעתי... יש להם מספר שירים עם אנג'ל. בהצלחה
A Another Girl New member 19/3/04 #54 שרשור "יש לי שאלה" ../images/Emo53.gif אבקש מכל מי שחדש ויש לו שאלה חד פעמית-לשרשר לכאן ולא לפתוח הודעה חדשה. (וזה גם לוותיקים,שיש להם שאלות קטנות כאלו...)
שרשור "יש לי שאלה" ../images/Emo53.gif אבקש מכל מי שחדש ויש לו שאלה חד פעמית-לשרשר לכאן ולא לפתוח הודעה חדשה. (וזה גם לוותיקים,שיש להם שאלות קטנות כאלו...)
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 19/3/04 #55 ../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif איך קרואים לשיר בסרט a hard days night, שהביטלס שרים ברכבת כשהם משחקים קלפים?
../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif איך קרואים לשיר בסרט a hard days night, שהביטלס שרים ברכבת כשהם משחקים קלפים?
א אטום גרעין New member 19/3/04 #58 האם היתה לביטלס הופעה כלשהי אחרי... האם היתה לביטלס הופעה כלשהי אחרי שהם התפרקו? אני מתכוון להופעה של כל הארבעה. אשמח אם תעזרו לי.
האם היתה לביטלס הופעה כלשהי אחרי... האם היתה לביטלס הופעה כלשהי אחרי שהם התפרקו? אני מתכוון להופעה של כל הארבעה. אשמח אם תעזרו לי.
A Another Girl New member 19/3/04 #59 הופעה משותפת בהרכב מלא? לא למעשה הביטלס הפסיקו להופיע כבר ב-1966, לאחר שמאסו ברעש מהקהל,בעקבותיו לא שמעו את עצמם אפילו, ובכלל העדיפו להתמקד בהקלטות ואלבומים.
הופעה משותפת בהרכב מלא? לא למעשה הביטלס הפסיקו להופיע כבר ב-1966, לאחר שמאסו ברעש מהקהל,בעקבותיו לא שמעו את עצמם אפילו, ובכלל העדיפו להתמקד בהקלטות ואלבומים.
A Another Girl New member 19/3/04 #70 אבל השאלה הייתה על אחרי הפירוק. נכון שההופעה על הגג הייתה היוצא מהכלל,אבל היא בכל זאת הייתה לפני הפירוק.
אבל השאלה הייתה על אחרי הפירוק. נכון שההופעה על הגג הייתה היוצא מהכלל,אבל היא בכל זאת הייתה לפני הפירוק.
Y Y. Welis New member 20/3/04 #79 פעם קראתי באיזו כתבה שקיימת הקלטה של לנון ומקארטני, שנערכה במפגש בינהם בתחילת שנות השבעים (אחרי הפירוק כמובן), אבל מעולם לא שמעתי פרטים מעבר לכך.
פעם קראתי באיזו כתבה שקיימת הקלטה של לנון ומקארטני, שנערכה במפגש בינהם בתחילת שנות השבעים (אחרי הפירוק כמובן), אבל מעולם לא שמעתי פרטים מעבר לכך.
V v i o L e T New member 19/3/04 #69 זה לא פורום בקשות אבל אם למישהו יש את התווים של yesterday הוא מוזמן לפרסם את זה פה בבקשה.......
R Reign Of Chaos New member 19/3/04 #71 שלום לכל החיפושיות! אני מחפש באופן מאוד דחוף אתר שבוא אפשר לשמוע את היפוך השירים שבהם יש רמזים למותו של פול מקרטני כגון "HA HA HA Paul is dead" "turn me on, dead man" "Paul is bloody" וכ'ד... תודה רבה!
שלום לכל החיפושיות! אני מחפש באופן מאוד דחוף אתר שבוא אפשר לשמוע את היפוך השירים שבהם יש רמזים למותו של פול מקרטני כגון "HA HA HA Paul is dead" "turn me on, dead man" "Paul is bloody" וכ'ד... תודה רבה!