שרשור כוכבימים!

shiratel

New member
הבגד של זוהר משה - "איפה הן הבחורות ההן

עם הקוקו והסרפן..." התאור - המשימה הזאת היתה ממש קשה אני חייבת לציין. חשבתי הרבה על הרעיון הזה. בכל אופן השימלה נעשתה בהשראת השיר שמצוטט בכותרת. מדובר בשימלת סרפן, שלא אמורה להיות "מיושנת" אלא תרגום מודרני, עם משבצות בתחתית וחלק עליון מיוחד (כמובן פתוח בהתאם למגבלות הסרפן). מתחתיה יש פשוט טי לבנה-אפרפרה. הגעגועים מתוארים בשיר- געגועים לבחורות ההן, הבחורות של פעם, בחורות שמסמלות את תקופת ארץ ישראל הישנה. מקווה שתאהבו

suflash

New member
רעיון יפה

לפי דעתי הרעיון ממש יפה... אבל בקשר לנעליים, אני לא חושבת שזה ממש מתאים לשימלה... כי מקדימה <לפי מה שאני הבנתי> זה שפיצי וזה לא מתאים לשמלה.. ואני באופן אישי לא אוהבת עקבים כאלה וזה גם ניראה מוזר ביחד... וגם הצבע לא מי יודע מה מתאים... אבל ממש אהבתי את הרעיון...:)

Effoliation

New member
לדעתי..../images/Emo210.gif

השילוב של הנעלים והשמלה מאוד יצירתי, ואני בכלל רואה שהנעליים אינן שפיץ.. אני מאוד אהבתי ומאוד בעד

תודה רבה לשניכם ../images/Emo23.gif!!!

ואכן הנעליים לא שפיציות (מצטערת אם זה נראה ככה בציור...) וגם לדעתי השילוב בין הכחול לאדום יוצר משהו קצת יותר מיוחד ולא רגיל.

shiratel

New member
../images/Emo41.gif הוא בדיוק ברוח של המשימה וגם עיצוב יפה../images/Emo13.gif

יכול להיות שיש סיבה מוצדקת ../images/Emo3.gif

וחוץ מזה אף אחד לא בחר בי ככה שאת יכולה בינתיים לשאוף ולנשוף אויר. הכל יהיה בסדר. לכי תדעי- אולי אני אפילו אעוף. ובינתיים, בואי לא נגזים בתגובות דרמטיות. יש דברים הרבה יותר נוראיים בחיים...

למעלה