שרשור כוכבימים!

shiratel

New member
הודעה! ../images/Emo124.gif

בגלל ההארכה שניקולה 13 ביקשה, אז אפשר לתת כוכבים עד יום רביעי. שוב, אני מציעה שתכנסו גם ברביעי לראות אם הבגד שלה מצא חן בעיניכם ואם אתם נותנים לו כוכב. אם לא, פשוט תנו לאחד אחר שלא נתתם לו אז... שרשור השופטים יועבר ליום חמישי, אבקש לקבל הצבעות עד יום שבת וביום ראשון התוצאות יפורסמו ביחד עם המשימה הרביעית.

shiratel

New member
ביטול על ההודעה הקודמת! ../images/Emo124.gif

הכל כרגיל, עד יום רביעי בצהריים כוכבים, רביעי בצהריים שרשור שופטים, עד שישי ב21:00 לתת לי תוצאות ובשבת יוכרזו המנצח והמודחים. זה הכל.

../images/Emo210.gifהמשימה שלי

עיצבתי בגד לאישה שמתגעגת מאוד לתותים , ובמיוחד לתותים בשמנת . לכן החלטתי לעצב שימלה שמזכירה תותים בשמנת . בכל השימלה יש נקודות צהובות כמו בתותים . חלק עליון - בצבע אדום ( כמו תות ) . במותן יש בד ירוק שמלופף מסביב במותן ואחר כך סביב הצוואר . במקום שרשרת שמתי בבד הירוק תליון של תות שמוסיף הרבה לשימלה . חלק תחתון- בצבע לבן ( כמו שמנת ) . בחלק התחתון ישנו טול בצבע ירוק שמוסיף נפח ויופי לשימלה . ישנם גם נעליים תואמות שעיצבתי בצבעי השימלה . מקווה שאהבתם
נ.ב - יש עוד מספר דברים שלא ציינתי והם כתובים בסקיצה .

אני מצטערת שאני כותבת פה ביקורת פשוט לא היתה

הזדמנות לתת לה ביקורת קודם... הגיזרה מענינת, אבל הבגד מאוד קירקסי. כשחושבים על איך יראה הבגד הזה במציאות חושבים על בגד מאוד ילדותי שבחורה מבוגרת לא תילבש. בנוסף, הכל מאוד מתואם. התליון, לשימלה לנעליים, לעקב וכו' וכו' מה שמבליט את הילדותיות בבגד. ו שוב אני אגיד, הגיזרה מאוד מענינת ומקורית, אם הנושא היה אחר יכולת להוציא מזה משהו יותר מוצלח. אני חושבת שאת מאוד מוכשרת ושקצת ירדת במשימה הזאת. סורי על המגילה.

אני התכוונתי לנערה ומשומה יצא

לי אישה גם בסקיצה רציתי לרשום נערה אבל יצא לי אישה . ( נערה בין 15 -17 )

../images/Emo41.gifמאוד מזכיר לי עיצוב של ג'פרי

והנקודות מאוד אופנתיות,סליחה שכתבתי ביקורת אבל היתי חייבת

למעלה