שרשור כינויים!

שרשור כינויים! ../images/Emo151.gif

מה הכינוי שלך? מה הפירוש? ממי ולמה קיבלת אותו?

ואני ראשונה:

הכינוי: Tanajura הפירוש: זה סוג של נמלים בברזיל שיש להן תחת ע-נ-ק... אז בעצם קוראים לי תחת ענק
ממי ולמה: באחת הסדנאות הראשונות שלי הייתה קבוצה של ברזילאים מסאו פאולו שאחד מהם היה די דלוק עליי, והוא גם נתן לי את הכינוי. בתור ילדה בת 16 ששקלה משהו כמו 8 קילו יותר ממה שאני עכשיו, כמובן שנכנסתי לסרטים ונעלבתי קשות. עד סוף הסדנה כולם ניסו להסביר לי שזאת מחמאה גדולה כי ברזילאים חולים על תחת, ואני לא הסכמתי להאמין ולא דיברתי איתו יותר
בסוף השתכנעתי שזו באמת מחמאה (בעיקר כשראיתי עוד תגובות של ברזילאים לשם הזה
), והיום אני מאוד מרוצה ממנו. עם ברזילאים זה תמיד מצחיק, כי הם שומעים את הכינוי וישר מסתכלים לי על התחת או מסמנים לי להסתובב...

Gaspaz

New member
את לא שרה במקרה בדיסק

שאודי-סורפיסטה הוציא לפני משהו כמו 3 שנים נכון?

אבוי... כן

ביום של ההקלטות הייתי צרודה כמו שלא הייתי הרבה זמן, והנסיונות לחפות על זה גרמו לי להישמע קצת כמו ילד בגיל בר מצווה עם צינון קשה וסינוסים סתומים
הקטעים שלי יצאו מזעזעים (וקורעים מצחוק).

קוראים לי tanajura, לא ראית ../images/Emo163.gif

(וגם יהל) וכל עוד יש לי כוח דיקטטורי בפורום לא יועלו הקטעים הנ"ל
(תמיד יש לי את הסיבה הלגיטימית, שבאמת הייתי רוצה להעלות, באמת, באמת באמת, אבל זה עובר על זכויות יוצרים ופשוט אי אפשר, איזה באסה
)

הראל CDO

New member
אה, OK

אם זה בגלל הזכויות יוצרים אז אין בעיה, כי אודי לא מוכר יותר את הדיסקים, אז הוא אומר שאפשר גם לצרוב אותם...

Japoneza

New member
ואני שניה?

טוב..הכינוי שלי: Japoneza מה הפירוש? יפנית!
ממי ולמה קיבלתי אותו? מהמאמן שלי, פוטרו...אימון אחד, באחת מהפסקות השתיה, ישבתי מן ישיבה מזרחית, ושמתי את כפות היידים מוצמדות אחת אל השניה, מתחת לסנטר ( מסובך להסביר
).. וגם חייכתי, אז העיניים שלי נעשו קטנות כאלה, או כמו שפוטרו כינה את זה "עיניים של פס". הוא החליט שככה אני דומה ליפנית, אז הוא התסכל עליי ואמר "ג'פונזה!" ויש בזה משהו, כי הרבה אומרים שאני דומה למולאן

Japoneza

New member
../images/Emo45.gif|סגידה|../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

נכון שהוא מאמן כ"כ מעולה? ואחלה בנאדם??

למעלה