שרשור כינויים!

BUSHMILLS 1

New member
פוטרו גבר גבר

הוא אחלה גבר.. יוצא לנו לפעמים לנסוע לכל מיני הופעות ביחד.. והוא היה שכן שלי עד ממש לא מזמן... אגב...אני תום..ויש לי בערך 2 מיליון כינויים..חחח 1. פעם הייתי מריפוזיטו..שזה אומר מתברג..כי מכל דבר יצאת לבורג 2..עד לא מזמן הייתי סאקו..שזה אומר יבש..(כי אני לא מזיע..) 3.אז נהייתי מאהשלנטה..שזה הכינוי שלי עכשיו.(נראה לי
) שזה אומר הילוך נמוך. כי באימונים אני מתאמן לאט ובהודה פתאום נכנס בי הAX'E..! חפרתי..:)

BUSHMILLS 1

New member
אגב..תיקון קטן**

מריפוזיטו..זה אומר גם מתברג וגם מתפרפר בעיקרון.כי מריפוזה זה פרפר או משהו כזה נראה לי..אבל הכוונה זה לתרגיל מריפוזה..שזה בורג

BUSHMILLS 1

New member
כן..שמתי לב..בגלל זה תיקנתי..

ובגלל זה אמרתי שהכוונה לתרגיל מריפוזה.. ולא לפירוש של זה.. אגב..אתה גשפז מהפורום ההוא של איזי של הקפואירה?.

Japoneza

New member
טוב שהוספת בערך../images/Emo3.gif

בכל מקרה..למה כ"כ הרבה כינויים?

BUSHMILLS 1

New member
כי עברתי 3 קבוצות

הייתי בCDO בהתחלה..אצל עידו פורטל.. ואחר כך אני ועוד חבר שלי עברנו לאבאדה מכל מיני סיבות... ושם המאמן ראה שאני לא מזיע...חחחח.. ואחרי זה הוא ראה שאני אוהב הכל באיזי.. אז הוא שינה לי שוב את הכינוי..אבל בעיקרון גם סאקו וגם מאהשלנטה תופסים..

Japoneza

New member
אה-הא!

הבנתי
מהאשלנטה ארוך מידי
בשבילי אתה סאקו מעכשיו!

BUSHMILLS 1

New member
הייתי אומר לך לקרוא לי

בקיצור של מהאשלנטה..מהאשה.. אבל זה נשמע רוסי מדי...חחח אז סאקו נשמע בסדר גמור...
אגב..איפה את מתאמנת?

Gaspaz

New member
אי אפשר לקרוא לך סאקו!

אם אתה לא יודע מי זה סאקו, אני מרחם על הנשמה במסכנה שלך
מדובר כמובן בלוחם האגדי קזושי סאקורבה, שעכשיו הוא אולי זקן ועושה סתם קרבות אבל בזמנו כשהגרייסים היו בלתי מנוצחים הוא ניצח שלושה!

BUSHMILLS 1

New member
אז הכינוי הרבה יותר מיוחד ממה

שחשבתי..!.. האמתי ששמעתי משהו על זה.. אבל לא הבנתי בדיוק את כל הרעיון של הלוחם הזה.. אגב.. למה קראו לו סאקו?.. ומי אלה בדיוק הגרייסים..?

lourinha

New member
מאוד לא יצירתי הכינוי שלי ../images/Emo68.gif

אני בלונדינית, וזה הכינוי שלי יצירתי Not

הראל CDO

New member
אנטנה

כינוי: אנטנה פירוש: אנטנה קיבלתי מהמורה שלי, כי הייתי כמו אנטנה... (מגלגל עיניים)

טפיוקה

New member
tapioca

נורא מסובך אה!?!? טפיוקה זה שורש שמכינים ממנו כל מיני ממתקים או דייסה (כמו פודינג). פורסלנה בחרה.. קומדיה אישר.. (היא חברה טובה, משמשת כאחותי הגדולה). זה כי אני מתוקה... או לפחות עשיתי רושם ראשוני של אחת כזאת
וכי הנמשים שלי הם כמו הקוקוס שמפזרים מעל הטפיוקה.

Japoneza

New member
אפשר להוסיף?

פעם, אני לא זוכרת מי אמר לי.. שאת גם דומה לטפיוקה מניו יורק

Kalimac

New member
אני מניח שאני עכשיו?

הכינוי הוא Gato Branco או 'חתול לבן'. ניתן לי ע"י המורה הראשון (וזה מצחיק שאני זוכר את התאריך כי זה היה יומולדת של חבר) ב-10.04.2000. למה? אני לא בדיוק יודע והוא אף פעם לא ממש טרח להסביר, אבל אנשים טוענים שזה מתאים. אולי כי אני יודע לפול ממש טוב מבלי להראות סימנים של חולשה או חוסר-יתרון, ואולי בגלל שיש לי חיוך "חתולי", ע"ע רק הקצוות של הפה מתעקלות קצת כלפי מעלה... מי שמכיר אותי יוכל להעיד יותר טוב
אולי אני פשוט adorable כמו חתול

ToryMaster

New member
הא

או שאולי זה כי אתה גמיש כזה, או כי אתה מתפנק כמו חתול
יכולות להיות הרבה סיבות

Kalimac

New member
אע

לא נראה לי שהוא ידע איך אני מתפנק, ברשותך
ולא הייתי כזה גמיש לפני 6 שנים.

למעלה