שרשור כלים

walk alone

New member
שרשור כלים../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אני לא יודעת אם יש פה הרבה נגנים אבל עד שאני בפורום בא לי לעשות שרשור כלים אז.. שם: גיל: עיר: על מה מנגן/ת? חברה + דגם? כמה זמן? זהו

walk alone

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif../images/Emo23.gif../images/Emo8.gif

שם: שיר גיל: 14 עיר: כפר סבא על מה מנגן/ת? גיטרה קלאסית (בימים אלה מחפשת לי חשמלית ראשונה
) חברה + דגם? אדמירה מלגה
(אני יכולה להמשיך על הסמילים..) גיטרה שולטת!!! בכלל אדמירה שולטת בקלאסיות אבל אני חולה על המלגה!! פשוט מדהימה!! (חוץ מזה שהיא כוסית
) כמה זמן? שנתיים עוד מעט
שם: טימבר אין לי פה תמונה..

עונה ../images/Emo168.gif... יש לי כלי מיוחד.

שם: חן. |שעוןגיל: 11.
עיר: מודיעין.
על מה מנגנת? חלילית ופסנתר.
חברה + דגם? לא יודעת על מה את מדברת, פסנתר יש לחברים של המשפחה, והחלילית ישנה מאוד. היא הייתה של אימא שלי.
כמה זמן? חלילית-3 שנים, פסנתר- שנה.

GD ROCKS

New member
../images/Emo168.gifאני../images/Emo168.gif

שם: רותה גיל: 15 עיר: ב"ש על מה מנגן/ת? גיטרה חברה + דגם? אדמירה פלומה ואין לי מושג איזה דגם הוא.. כמה זמן? שנה

אני:)

שם:ליעוזגיל:13עיר:ראשוןעל מה מנגן/ת?גיטרהחברה דגם?גיבסון לס פול ועל אקוסטית סקוויר מאוד חמודהכמה זמן?שנה ומשהו

משום מה אין מרווחים

למרות שאני זוכר שכתבתי נורמלימוזר=\:תיקוןשם:ליעוזגיל:13עיר:ראשוןעל מה מנגן/ת?גיטרה חברה דגם?גיבסון לס פול ועל אקוסטית סקוויר מאוד חמודהכמה זמן?שנה ומשהו

BlueBeIl

New member
חח

אממ מה זה משנה השם גיל עיר? אני מעומר בכל מקרה אני מנגנת על PRS SE billy martin שנה וזהו הנה היא
ואגב, אם מישהו מעוניין לקנות אותה אני אשמח למכור

BlueBeIl

New member
כן../images/Emo99.gif

ואורי הביא לי אתר עם בסים ממש מגניבים:) חח ברור שלא נמאס

GD ROCKS

New member
חחחחחחחח

האמת אין לי כזה תקציב אבל בשביל הגיטרה הזאת לא כזה משנה לי. נו תני מחיר אני לא יודעת בכמה הייתי קונה אני לא יודעת כמה היה שווה

למעלה