שרשור כלים

tnx

New member
../images/Emo2.gif בטח שמעוניין!!!

דברי איתי.. אני מחפש מקומות לקנות את הגיטרה הזאת ופשוט לא מוצא!

אני../images/Emo168.gif../images/Emo99.gif

שם : ליזה/ליסהגיל 13 וחצי <קצת יותר>עיר : פ"ת מנגנת על: גיטרה קלאסית תחברה: מתחילה ב P או R לא הבנתי בדיוק... דגם C-10 זה מה שכתוב במודל... כמה זמן: התחלתי יום רביעי הזה :D ואני יודעת כבר כמה דברים =)

רונוש3

New member
הממ..

שם: רוני גיל: 14 וחצי כלי נגינה: 2 גיטרות אקוסטיות אחת Ovation Elite והשניה A&L

ADCMAN

New member
כעידלך,דע

שם: ראט סקאביס גיל: 9 וחצי עיר: עזה על מה מנגן/ת? על בס, גיטרה חברה + דגם? בס = פנדר 60 פרסישן. גיטרה קלאסית = ARAMBEL כמה זמן? 7 שנים

העהע אני. ../images/Emo168.gif

שם: מישל. גיל: 14. עיר: ת"א.
על מה מנגן/ת? אני וואנבי מנגנת.. שנה שעברה למדתי שנה, ואז נמאס לי מהמורה אז הפסקתי, ואממ.. עכשיו אני *לומדת* לבד מהספר. (חע) חברה + דגם? אינלי מושג איזה חברה או איזה דגם. אממ.. זו-גיטרת-לימוד-ראשונה-שקיבלתי-ליומולדת-מהורים-שלא-האמינו-לי-שאני-באמת-רוצה-לנגן XD כמה זמן? שנה[?] העע אני רוצה פנדר Toronado® GT HH.

EnglandHooligan

New member
טוב שלי!! 1

שם: תומר . גיל: 18 עוד מעט... עיר: תל אביב. מנגן על :גיטרה!! חברה : מנגן על washburn WI14 ' יש לי גם גיטרה אקוסטית של פאנדר . כמה זמן: כבר 5 שנים מנגן.

חסבי

New member
מחן פלך

שם: טל גיל: עוד פחות מחודש 18 עיר: רחובות על מה מנגן/ת? תופים, כל סוגי הגיטרות :p וסקסופון חברה + דגם? פוו גיטרה חשמלית:גיבסון לס פול ופנדר אמריקאית גיטרה קלאסית: Raimundo 125 גיטרה אקוסטית: Ovation גיטרה באס:CORT RB4 OPN ויש עוד אחת שאני לא אכתוב כי אחרי זה כולם קוראים לי טחון XS חחח סקסופון: (טנור) של פיס תופים: sonor forge 1003 ו-Tama Rockstar PRO שישה חלקים כמה זמן? על גיטרה- 10, תופים- 7, וסקסופון- 7 וחצי (בזכות סבתא שלי חח) ואמממ לכל המעוניינים לדעת לקח לי המון זמן להשיג את כל הכלים האלו, ולא אני לא עשיר או משו בסגנון הזה

גמאני אתחיל בקרוב קלאסית../images/Emo13.gif

בתקווה שהיא תהפוך לחשמלית כמה שיותר מהר

barboshkiss

New member
^_______^

שם: שחר גיל: 14 וחצי עיר: רחובות על מה מנגן/ת? חשמלית וקלאסית חברה + דגם? גיבסון לס פול, קלאסית אין לי מושג איזה סוג היא P: כמה זמן? שנה- שנה וחצי

walk alone

New member
אפשר הסתכל בתוך הגיטרה

רשום שם בד"כ את החברה ולפעמים גם את הדגם

לא עשינו את זה כבר?

שיהיה... שם: תומאס אנדרסון גיל: 16 עיר: סידני אוסטרליה על מה מנגן: גיטרה, בס, תופים, קלידים, קצת חליל, משולש. מנגן על כולם, אבל יש לי רק גיטרות.. חשמלית: Squire Bullet Strat בלאט.. אקוסטית: Honda בת 40 קלאסית: מונטנה ג'נרית כמה זמן: קלידים איזה 10-12 שנים, גיטרה שנה וחצי בערך, בס ותופים שנה, חליל חצי שנה, ומשולש 16

למעלה