מאיפה המדבקות?
E EnglandHooligan New member 19/8/05 #39 חחח גם ליח יש כזאת מדבקה על הגיטרה האקוסטית קנית את זה בתומר נכון?
R recoil New member 19/8/05 #41 הממ שם: נדב גיל: 17.5 עיר: עפולה על מה מנגן/ת? גיטרה חברה + דגם? יש כמה: esp flying v jackon rohads כמה זמן? 10 שנים
הממ שם: נדב גיל: 17.5 עיר: עפולה על מה מנגן/ת? גיטרה חברה + דגם? יש כמה: esp flying v jackon rohads כמה זמן? 10 שנים
® ®NuLy® New member 20/8/05 #43 ME../images/Emo3.gif שם: גל גיל: 15 עיר: ג'רוזלם מנגנת על: גיטרה חברה: legend (לא מוכר) מנגנת כבר 5 שנים אבל חשמלית התחלתי רק השנה והתמונה מפורסמת של צ'אזי שלי בקרוב אני יצלם גם את יוכבד הקלאסית שלי
ME../images/Emo3.gif שם: גל גיל: 15 עיר: ג'רוזלם מנגנת על: גיטרה חברה: legend (לא מוכר) מנגנת כבר 5 שנים אבל חשמלית התחלתי רק השנה והתמונה מפורסמת של צ'אזי שלי בקרוב אני יצלם גם את יוכבד הקלאסית שלי
W walk alone New member 20/8/05 #45 גללללללללללללל יא גיטרה גיטרה שקסית אבל אני לא ממש יודעת איך היא נשמעת כי זה באמת לא מוכר לי ושווה לך!! 5 שנים הלוואי עלי להתחיל מגיל 10
גללללללללללללל יא גיטרה גיטרה שקסית אבל אני לא ממש יודעת איך היא נשמעת כי זה באמת לא מוכר לי ושווה לך!! 5 שנים הלוואי עלי להתחיל מגיל 10
® ®NuLy® New member 20/8/05 #46 חחחח 10 וחצי יותר נכון.... אבל שנתיים למדתי רק מוזיקה קלאסית עד שנשבר לי ובגיל 12 רק ידעתי אקורדים. אבל אומרים שיש לי כישרון לקלאסי אבל זה משעמם
חחחח 10 וחצי יותר נכון.... אבל שנתיים למדתי רק מוזיקה קלאסית עד שנשבר לי ובגיל 12 רק ידעתי אקורדים. אבל אומרים שיש לי כישרון לקלאסי אבל זה משעמם
W walk alone New member 20/8/05 #47 אוי מוזיקה קלאסית זה מהמם!! וזה הדברים הקשים באמת לדעתי.. כאילו יש ויש אבל קלאסי זה באמת אתגר מבחינתי וזה גם יפה
אוי מוזיקה קלאסית זה מהמם!! וזה הדברים הקשים באמת לדעתי.. כאילו יש ויש אבל קלאסי זה באמת אתגר מבחינתי וזה גם יפה
° °•°Blue Angel°•° New member 20/8/05 #49 ... שם:תום גיל:14 עיר:תל אביב כלי:גיטרה חברה+דגם:אני לא סגורה על זה.. זמן:עוד חודש שנתיים
G greenday girl New member 20/8/05 #51 תגובה שם:כרמל גיל:11 עיר:ת"א על מה מנגן/ת?פסנתר חברה + דגם?לאדעת נראה לי hemilton כמה זמן?הרבה