שרשור כנס מיתופיה.

dahoe

New member
שרשור כנס מיתופיה.

בתור השלישי שכותב עליו משהו, אני מרגיש את הזכות לפתוח שרשור חוויות. ספרו על ההרצאות, המפגשים, הסרט, הקהילה וגם על סתם דברים כלליים, לאו דווקא קשורים לקהילה!

Fairywitch

New member
אני עדיין באופוריה../images/Emo70.gif

לא הספקתי לראות כלום של "חומריו"
אודי עוד ינקום בי, אני יודעת, והאמת שבצדק. אני פשוט בתקופת אובססיית פוטר מטורפת... נהניתי מאוד להרצות, היה תענוג אמיתי, היה כייף לפגוש את כולם, גם אם המצאתי שעל האתיומטר היו כובע ועורב
אודי- מרוב מדבקות של קהילות לא ראו אותו בכלל (גם כך הוא קיסם קטן וחמדמד, והרגשות האמהיים שלי גורמים לי לרצות להאכיל אותו והרבה), סהר היא מוכשרת בצורה מפחידה, ופשוט מותק מותק
נוראל- אני אוהבת אותך
יעל זיו- נסגדת
וכל מי שלא הזכרתי בשם- את חלקכם בקושי הספקתי לראות אתמול או לפני, ואת האחרים אני זוכרת רק בכינוי ולא בשמות
מתנצלת
נהניתי איתכם, נהניתי בכנס, נהניתי (?) לבזבז 19 ש' על אייס בלנד משוקו טהור עם קצפת... להתראות באייקון

Sunflower Fairy

New member
רציתי לדבר איתך אחרי ההרצאה../images/Emo204.gif

אבל היו סביבך המוני מעריצים.
אז ברחתי. בכל אופן, רציתי להגיד שהיה נהדר. :)

Fairywitch

New member
יאיי, מעריצים../images/Emo9.gif

זה כזה כייף (חנה לאהוב צומי)
זהו, רציתי לשאול אם נהנית ואיך היה
אני כ"כ שמחה שבאת! נכון שלא היה הכרחי להכיר את באפי וכל מה שהזכרתי?

Sunflower Fairy

New member
בהחלט לא. ../images/Emo204.gif

אבל הבטחת לי להזכיר את חומריו. את חייבת לי השלמה של ההרצאה מתישהו

Fairywitch

New member
נכון! שכחתי להזכיר את הנבואה

בחומריו. אולי כי היא פחות התיישבה לי עם מה שרציתי להגיד...

barzik

New member
תודה רבה לכל חברי קהילת חומריו האפלים!!!

אהוד מירון הוא מנהל קהילה מופלא ואיש סגל מופלא עוד יותר. היה כיף מאד לשתף פעולה עם אודי (כרגיל) והוא תרם רבות רבות לכנס. אני מקווה שנהניתם כמוני!

JustRain

New member
היה מעולה!

שמחתי לפגוש את כולכם, גם אם התחפפתי מהמפגש כי מיהרתי להרצאה. הייתי בשתי ההרצאות על חומריו, שהיו מ ר ת ק ו ת. חברה שלי נכחה ב'חומר אפל וחומריו האפלים' למרות שלא קראה את הטרילוגיה. היא אמרה שהיה מעניין מאד למרות שהזכיר לה יותר מדי שיעור פיזיקה - לי זה לא הפריע
בכל מקרה, אני מנסה כבר זמן רב לשכנע אותה לקרוא את הטרילוגיה. אני מקווה שההרצאה עשתה זאת במקומי. מי זכה לבסוף בספר? מחכה בהתרגשות לשנה הבאה! או לפחות לעולמות...

JustRain

New member
איך שכחתי לציין את חומריו הבהירים?!

למרות שהמתנו עשרים דקות, זה היה שווה את זה ואת הריצה המטורפת לאחר מכן למונית ומשם לרכבת - צחקתי ללא הפסקה, אתם פשוט גאונים. אני מתנצלת שלא הספקתי למלא את טופס המשוב, כאמור מיהרתי מאד. נכון שלקחתם לעצמכם הרבה חופש לשינוי העלילה (סרפינה ורוטה? עזריאל ורוטה? מה?...) אבל זה היה פשוט גדול, כולכם. סהר הצליחה לגלם שתי דמויות בצורה אדירה פשוט, אני חייבת לציין. אחד-אחד, אתם ענקיים. אני דורשת להוסיף תרגום ולשלוח לפולמן.

Fairywitch

New member
פיזיקה../images/Emo6.gif

זאת בדיוק הסיבה שלא נכנסתי להרצאה. רק ראיתי את המילה "פיזיקה" בתכניה- והחלטתי לוותר. לא מערבבים פנטזיה עם פיזיקה

נועה ob1k4

New member
תודה ענקית- לכולם!

היה נפלא ! הגעתי להרצאה שלי עם המון פרפרים בבטן, וקשה לתאר כמה עזרו לי העידוד לפני, ועזרה מאד הנוכחות של מי שהכרתי והיה בפנים... במיוחד נתי, שהצליחה להיראות גם מתעניינת וגם מעודדת- כך שיכולתי להתרכז יותר בתוכן דברי ולא במחשבות של "אמל'ה! איך אודי הצליח להביא אותי למקום / מצב הזה?!?". בדרך כלל במיתופיה, באדיבות אגד, אני מרגישה כמו סינדרלה- כי האוטובוס האחרון מגיע לישוב שלי בערך ב24:00, ואם אני מפספסת אותו- אז רק טרמפים (שאני לא אוהבת, כי אני לא כל-כך סומכת על נהיגה של אנשים שאני לא מכירה). כך שאני יוצאת מת"א לא אחרי השעה 20:00. הפעם דאגתי שהבן שלי יהיה "נהג בוס", ויבוא לאסוף אותי כי לא רציתי להפסיד את "חומריו הבהירים". וצדקתי - יצא פשוט מצויין ! היה קשה לי לענות בטופס המשוב מה היה הכי מצחיק או איזו דמות הצטיינה יותר מאחרות- כולכם הייתם נהדרים !! ואם יוצא DVD אני מתחייבת לקנות יותר מאחד... גם שאר ההרצאות היו מצויינות, ובטיפים מהסדנה של יעל השתמשתי כבר בעבודה לאוניברסיטה שהתחלתי להכין, סוף סוף, אחרי ש"ירדה" ממני ההרצאה... בקיצור - מי שלא היה ממש ממש הפסיד! להתראות בסוכות- למי שמגיע לאייקון.

נועה, הרצאת מצויין!!!

לא רק נראיתי מתעניינת, ההרצאה מאוד עניינה אותי. זאת היתה הרצאה מעניינת, מרתקת, ומאלפת! מאוד נהנתי מכל ההרצאה, ואת יודעת להרצות חבל על הזמן! אני אשמח לעוד הרצאות בסגנון הזה (בעיקר ממך) בכנסים הבאים!!!

Fairywitch

New member
נועה../images/Emo2.gif רציתי רק להבהיר שלא התכוונתי לזלזל-

זאת אני שלא אוהבת פיזיקה, וזה לא קשור אלייך, זאת בעיה אצלי. לפי מה שכולם אומרים ממש הפסדתי

Fairywitch

New member
אה, דפנה היא עם הפיזיקה...../images/Emo163.gif

נדמה לי שאת הרצית לפני שהגעתי

האבק

New member
היה מדהים ../images/Emo13.gif

הכנס בשבילי התחיל ב-6 וחצי בבוקר, כשרן בר זיק בא לאסוף אותי ונסענו למתחם הכנס. נתקענו קצת בדרכים והגענו רק בשבע וחצי לכן ההקמה החלה קצת מאוחר אבל בעזרת המתנדבים הנפלאים שלנו הצלחנו לסדר הכל מהר מאד. הכנס היה פשוט מדהים! למי שלא יודע, אנחנו התחלנו לעבוד על מיתופיה מהרגע שסיימנו את עולמות ואני נהנתי לכל אורך הדרך, למרות שהיו פאשלות פה ושם ובהחלט היה לחץ מטורף (גם לעצב, גם לארגן תכנים, גם לפרסם, גם חומריו הבהירים ועוד...) אני מאד נהנתי. המרצ'נדייז שלנו נמכר טוב מאד (למרות שהגיע הזמן להתחיל לייצר משהו חדש... אשמח לשמוע הצעות!) ובהרצאות שלנו היו המון אנשים (45 + בכל הרצאה...). ההרצאה של נועה רייכמן הייתה פשוט מ-ע-ו-ל-ה. למדתי המון על פולמן והיהדות ובכלל החכמתי בנוגע לדברים שונים בנוגע לנצרות, יהדות והתנך. חוץ מזה היא מרצה מצויינת ואישה מדהימה ששמחה לעזור בכל דבר (היא אפילו הביאה לנו פיצה לפני 'חומריו הבהירים'!). ההרצאה של דפנה קירש הייתה מאד מיוחדת. לא הכרתי את דפנה לפני כן (היא פנתה אלינו) ולא ידעתי למה לצפות. בהתחלה ההרצאה באמת הזכירה שיעור פיסיקה מסובך אבל בסה"כ אני מאד נהנתי והיא הסבירה המון דברים שהרבה אנשים לא הבינו לגמרי. חוץ מזה היא הוכיחה את עצמה כמרצה מאד מוכשרת וגם משעשעת וגם למדתי דבר או שניים על פיסיקה. אז תודה לכן דפנה ונועה!
המפגש שלנו, למרות שהיה קצר מאד ואני פספסתי את סבב ההיכרויות היה מהנה. שמחתי לפגוש אנשים מכנסים קודמים (אדווה לדוגמא
) ושמחתי שוב לתת לכם ספר בחינם (תודה להוצאת זמורה ביתן-מודן שוב). יצא לדבר עם לא מעט אנשים מהפורום (וגם מחוץ לפורום) על האתר, על הפגישה עם פולמן, ובכלל סתם להגיד שלום. אני מקווה שבקרוב יהיה מפגש נורמלי יותר. שיא הכנס לדעתי היה הקרנת "חומריו הבהירים" ב-8 בערב. היה לנו לחץ מטורף עם זה ובעיות טכניות רבות ולכן העיכוב ב-15 דקות של ההקרנה. צר לנו מאד שכל האנשים (הרבים!) נאלצו לעמוד בתור הצפוף בחום הזה אבל אני חושב שבסופו של דבר זה השתלם (וגם היו שם מזגנים מעולים). אני הייתי מאד לחוץ לפני ההקרנה אבל היא עברה בסדר גמור חוץ מכמה פאקים קטנים בעריכה... סה"כ מאד נהנתי לראות את הסרט בשלמותו סוף סוף וצחקתי המון וגם שמעתי את הקהל צוחק לא מעט. קראתי חלק מהדפי משוב שנתנו לנו אחרי הסרט וסה"כ נראה כי כולם נהנו מאד. הדמויות האהובות ביותר הן לורד עזריאל (אור ענבר גור-אריה, בראנדון סטאק) וסרפינה פקלה/רוטה (סהר פרץ, ליידי סלמאקיה). זה גם הזמן להגיד כמה תודות למספר אנשים: רועי פיינשטין - רועי הוא הבמאי והעורך של הסרט. למרות שהיו בעיות עם העריכה כמה פעמים בסרט רועי עשה עבודה מדהימה בתנאים המזעזעים שהיו לו. אין לי מילים להביע את תודתי אליו ואל ההשקעה העצומה שלו בסרט. לדעתי בשבוע וחצי האחרון רועי ישן משהו כמו 10 שעות... אז שוב - המון המון תודה! אור ענבר גור-אריה - אור הוא התסריטאי הגאון של חומריו הבהירים. תנסו לכתוב תסריט לספר ותראו עד כמה זה קשה. אני חושב שאנשים שיראו את הסרט שוב יבינו עד כמה התסריט גאוני למרות שהוא התרחק מהספר. אבל היי - לפחות אצלנו לגברת קולטר יש שיער שחור! מלבד היותו תסריטאי אור שימש גם כצלם, מפיק, וגם לפעמים במאי. הוא היה המנוע מאחורי הפרוייקט הזה וכמה פעמים היה על סף התמוטטות עצבים בגלל הפרוייקט הזה, אבל היה שווה את זה! ואני בטוח שהוא יגיד אותו דבר
אז תודה רבה אורקי! אלעד ואיתמר מירון - שני אחי הקטנים והתאומים. הם ילדים מוכשרים וחרוצים בטירוף והצילו אותנו לא פעם. הנחתנו עליהם את המטלה של כתיבת פסקול לסרט בתנאים-לא-תנאים והם עמדו בה בצורה מדהימה! לא ידוע כמה מכם שמו לב למוזיקת רקע שהיתה בסרט, אבל זה היה הכל הם (למעט הסצנה בה הייתה מנגינה משר הטבעות, והשירים). אז המון המון תודה לכם ועל העזרה הרבה שלכם!! יעל זיו - המפיקה בפועל של הסרט. למרות שלקראת הסוף היא התרחקה מהפרוייקט בגלל לחץ רב, היא עזרה לנו המון, אירחה אותנו כמה פעמים לצילומים, נתנה עצות וארגנה דברים טכניים רבים. תודה רבה!
נתנאלה דוידוביץ' - מלבד היותה מרצה מצויינת, היא גם שחקנית מעולה. היא עשתה את גברת קולטר בצורה משכנעת מאד וגם עזרה בביום הסרט השני. כמו כן היא עזרה להרבה מאד שחקנים מבחינת משחק, נתנה עצות (במיוחד סדנת ה"איך ליפול נכון" שהיא העבירה לסהר
) ועוד ועל כך תודתי נתונה לה! השחקנים - תודה רבה כמובן לכל השחקנים הנהדרים שלנו! נתנאלה, אור, סהר, נטלי, מאיה, חן, יעל, יעל ורועי. כמו כן, אני מאד שמח לומר כי הכנס היה הצלחה פיננסית גדולה מאד! תודה נוספת מגיעה לקהילת טולקין הישראלית שאירחה אותנו זו השנה השניה בכנס הזה ולא מפסיקה לעזור לנו לקהילות אחרות. כמו כן לברך את קהילת MSN על הצטרפותה לכנס ולאחל להם בהצלחה
תודה אחרונה - לכם! על שהגעתם
עד כאן
אודי

אני מסכימה בהחלט!

הכנס היה פשוט נהדר והמרצים מטעמינו היו פשוט מצויינים!!! היה כיף אמיתי לראות את האנשים במפגש ההיכרות (למרות שעדיין יש שמות שאני לא ממש זוכרת...) , ולשחק את המשחק המשעשע על המצפן הזהוב (המקורי...) האמת שמאוד חששתי מהסרט ולא ידעתי איך הוא ייצא, אבל הוא יצא מצויין! אני שמחה לראות שהנפילות של סהר היו אמינות. (עבדנו שעות על זה), ואין מה להגיד: כולם היו מצויינים. אני מאוד נהנתי, ומקווה לראות אתכם גם בכנסים הבאים!

chukaa

New member
וואי אתם לא יודעים מה עבר עלי

בשביל להגיע לשם (ועוד לא הגעתי בכלל, ללא הצלחה אה?)מירושלים היה איזה פקק ע-נ-ק (כן אני יודעת שזה לא תירוץ אבל זה מה שבאמת קרה!) ומזה נכנסתי לכזה דיקי שבחיים לא הייתי (אני חושבת..) ביקיצור איך שאני רואה פה היה ממש מדהים ואני הפסדתי הכל!
וכ"כ רציתי והבטחתי... וואי... טוב אז ספרו לי על הכל (במיוחד הסרט) אם בא לכם ואם אתם יכולים...

למעלה