שרשור כנס מיתופיה.

chukaa

New member
פקק-

שהתחיל מהיציאה לעיר ולא זז במשך 3 וחצי שעות (ואני לא צוחקת!)

dahoe

New member
נראה שהעולם מתאכזר לירושלמים.

אני נאלצתי לחכות לחבר שלי מלא זמן כי הרכבת שלו מתחנת תל-אביב מרכז לתל-אביב האוניברסיטה איחרה במלא, כך שהגענו ב-12:15 והלכנו לאכול. בהפסקה עצמה שלאחר-מכן לא עשינו כלום. מיד כשההפסקה הסתיימה התייצבנו בדלת ההרצאה של נועה רייכמן, שם התברר שלא משלמים על ההרצאה בכניסה להרצאה, אלא שאמורים להזמין כרטיסים ברגע שמגיעים. כרטיסים, כמובן, לא היו להרצאה. למרבה המזל, אחת משתי ההרצאות שנשארו להן כרטיסים היתה ההרצאה על החומר האפל (הבנתי שהמילה פיזיקה הרתיעה אנשים). מיהרנו, כמובן, לקנות אותה. כך, בזמן שכולכם הקשבתם בעניין לגישתו של פולמן ליהדות, אני והחבר שלי חיפשנו לשוא את הקניון האזורי, בתקווה שיהיו שם חנות מוזיקה או ספרים מעניינות. מצאנו את הקניון לבסוף, אך לאחר עשר דקות כבר נאלצנו לחזור. כשחזרנו, גילינו שהמפגש לא מתחיל בשלוש וחצי ונאלצנו לראות כיצד לנגד עיננו מסתיים המפגש. את אודי, לפחות, הצלחתי לתפוס ולקבל את הכרטיס הזוגי ל"חומריו הבהירים" שרוב הזוכים בו ויתרו עליו, כיוון שקנו כרטיס יומי. אינני זוכר כיצד מילאנו את השעה שלאחר מכן, אך לפחות הופענו להרצאה של החומר האפל. אני הצלחתי דווקא מאוד להנות ממנה וזה היה נהדר לחבר שלי, שחומריו האפלים ופיזיקה הם בין הדברים האהובים עליו. את השעה וחצי הבאות בילינו בחוץ, על הדשא. החום ירד מעט וסתם דיברנו והקשבנו לאייפודים שלנו. משם מיהרנו להקרנה של חומריו הבהירים. אני לא ממש סבלתי בתור. יש תורים הרבה יותר גרועים וכשפוגשים מישהו לדבר איתו, מה טוב. חומריו הבהירים היה נהדר ומצחיק ולאחר שהתגנבתי למפגש והצילום של צוות הסרט ושמעתי שיש גרסה משופרת בלי הדברים שהקשו על הצפייה, שמחתי כפליים. משם מיהרנו לתחנת האוטובוס, האוטובוס פספס אותנו, חיכינו 90 דקות, תפסנו מונית וחזרנו באוטובוס הביתה עייפים אך... לא הייתי אומר לחלוטין מרוצים. בכל אופן, הייתי מרוצה בהחלט משני הדברים שהשתתפתי בהם (הדברים עצמם, לא העובדה שהיו רק שניים) והייתי מרוצה מהאנשים שפגשתי (לא חברי קהילה, סתם עוברי אורח). אני מקווה לבוא יותר מוכן לכנס הבא. אכן, קשים ימיו של טירון...

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

חברים נא להכיר את איליין פרפרי האגדית מהסרט, הידועה גם בתור חן
אני ממש שמח לראות אותך פה. אכן חסרת לנו בהקרנה, ארורים יהיו הפקקים (ועוד אמרו שכביש 9 יפתור אותם...
). בכל מקרה את יכולה לקרוא כאן בסיפורים של כולם איך היה, ותהיי בטוחה שתזכי לראות את הסרט, כפי שכבר אמרתי לך.

The Immortal Me

New member
אנשים, במילה אחת, ת-מ-ו-נ-ו-ת!../images/Emo210.gif

המצלמה שלי מתה ולא צילמתי כלום!

JustRain

New member
שכחתי להביא מצלמה ../images/Emo9.gif

הבאתי את 'חיות הפלא והיכן למצוא אותן', את 'קווידיץ' בראי הדורות' ושני ספרונים של ד"ר סוס (אל תצחקו, האיש גאון) - אבל מצלמה לא הבאתי. טיפשי, כן.

היה מדהים!

[קודם כל, אודי: מה דעתך להוסיף את כל הביקורות פה, ובמיוחד את שלך, לדף כנסים באתר?] לו"ז שלי: אחרי שב-3 בלילה יום קודם סיימתי את תרגום הקטע לסדנא (
) התעוררתי ב8 וחצי [כן, די מאוחר יחסית לשאר], ב-9 יצאתי מהבית לאוטובוס וב-9:30 הגעתי [איזה כיף לגור בת"א!] הסתובבתי קצת בכנס, ואז הלכתי לסדנת התרגום של יעל שהייתה מעולה. יעל היא אישה משעשעת ומעניינת, וכמובן שלמדתי הרבה על שיטות לתרגום מקצועי [עד עכשיו הרפרטואר שלי כולל רק חדשות מBTTS.net!] זהו הכנס הראשון שהתנדבתי בו, אז בזמן שכולכם הלכתם להרצאה של נועה אני שמרתי על ההרצאה של טולקין. פגשתי הרבה אנשים שאני מכיר והיה נהדר. הגעתי למפגש ושמחתי והופתעתי לראות שם כל כך הרבה, אבל מהר מאוד נצר גרר אותי החוצה [מסתבר ששכחתי משמרת P: רן החליף אותי קצת...] וכמובן שנלחצתי בטירוף, אז לא יכלתי לחזור למפגש. ההרצאה על החומר האפל הייתה מעניינת. דפנה מרצה טובה, ולמרות שידעתי את רוב החומר [עקב היותי חובב-פיזיקה בעצמי!] היה כיף להיות שם. ועכשיו לעיקר- חומריו הבהירים! הגעתי כמה דקות קודם, ובעזרת תג המתנדב שלי התקדמתי בתור
עד שבסוף הייתי אחד מהראשונים [ובסוף נכנסתי קודם, כדי לחלק משובים וכדי להרגיע את סהר המסכנה ששכחה מרוב לחץ את הספרה 8 :) ] [חוויה משעשעת: מישהי בהתה בי קצת ואז שאלה: "השם שלך, זה השם האמיתי?". השתעשעתי למדי.] תפסתי לי מקום טוב מקדימה באולם, וההקרנה החלה. עקב סיבות אלו ואחרות אני כבר מכיר טוב מאוד את התסריט, אבל באמת לא ציפיתי לדבר כזה. חוויה נהדרת! צחקתי כל כך הרבה [כשוויל אמר "איה!" מהמזלג כמעט נפלתי מהכיסא]. ציפיתי להרבה מאוד, ועדיין באמת הופתעתי לטובה. לקראת הסוף הייתי צריך לצאת כדי לסדרן להרצאה, אבל אז ראיתי שהיא באותו האולם P: ונצר הרשה לי לחזור, אז ראיתי את הסרט עד סופו. בכל מקרה, תשמרו לי עותק DVD, אני הראשון שקונה! ולא אכפת לי אם אודי יקח על זה 100 שקל או משהו, זה פשוט דבר מדהים! אחרי הסרט הייתי אחראי על הקרנת סרט על סי אס לואיס- חוויה משעשעת במיוחד, הייתה רק צופה אחת בקהל
ואחר כך הסתובבתי לי בחוסר מעש, כשפתאום שמעתי מישהו צועק "חברה, רן ואמינוב!" וראיתי שכולם רצים בהמוניהם לאולם 1, כולל כאלה שנראו מאוד עסוקים עד לאותו רגע. אז החלטתי לבוא ולראות על מה הרעש. אודי, אני חייב לציין לטובה את המשחק שלך שם :) לא צחקתי כל כך הרבה מאז... אה, כן, חומריו הבהירים :) עזרתי קצת בפירוק, וכך מצאתי את עצמי מבלה 15 שעות שם שחלפו מהר מאוד. בסופו של דבר גם חזרתי הביתה... אבל אני שומר את התג! ועוד הערה אחרונה: לכל הקהילה פה- מי שמתכוון לבוא לכנס הבא, שיזמין לעצמו מראש מקום כמתנדב. גם ככה אין מצב שתהיו בודדים, וגם- זה פשוט חוויה כיפית. לקחת חלק בדבר הגדול והנפלא על זה- עזבו כרטיסים חינם, אני מוכן לשלם בשביל להיות מתנדב בפעם הבאה! כל הצוות המבוגר התייחס אליי ממש יפה [באיזשהו שלב רוני תופס אותי, "בן, אתה זוכר לשתות? נורא קל לשכוח"] ובאמת הרגשתי שייך להכל. הסדרנות זו עבודה ממש קלה בסה"כ, ולשבת בדוכן ולדבר עם אנשים זה כבר כיף. אז הנה עצה: תתנדבו :) אני כבר לא יכול לחכות למתיופיה הבאה. ואודי, אתה כל הזמן מדבר על כמה שמיתופיה יותר טוב מאייקון - אז הנה, ניצחת. גם אני משוכנע בזה עכשיו :)

netser1

New member
אני שמח לקרוא שנהנית להתנדב ../images/Emo13.gif

אתה ממש עושה לי יחצ"נות לשנה הבאה... אני לא אצטרך יותר לפרסם בקשה למתנדבים
אני מקווה שכל חברי קהילת חומריו האפלים נהנו בכנס מיתופיה. אני אישית מאוד נהניתי. נתראה בשנה הבאה! נצר מצליח, א. מתנדבים קהילת טולקין

אל תודה לי-

בסוף תמצא את עצמך עם 30 מתנדבים ותצטרך לרוץ אחרי כולם (; וברצינות- התנדבו, אנשים! הראו את נאמנותיכם לאלתיומטר ולדגל התנשמת-שמחזיקה-טבעת!

היה נפלא!

ניצלתי את הכנס בכדי לקחת יומיים וחצי של חופשה מהבית בתל אביב ובחולון המזוהמות לעייפה, אך היה שווה כל רגע. ההרצאה שלי, אני מניח, היתה מוצלחת (למרות שהמון אנשים לא הצליחו לההגיע בגלל השעה, כמה חבל). ההרצאה על "הדוגמה של פולמן" היתה נחמדה ומעניינת מאוד, אף על פי שלעיתים היא נראתה לי מעט לא מגובשת וקצת חברה קו מקשר ברור יותר בין חלק מהנושאים, אך זה לא כה עקרוני. היה נחמד לפגוש אנשים שלא ראיתי מזמן ולהכיר כאלה שעד עכשיו היו רק שם מאחורי המקלדת. כנס נהדר!

היה אדיר

הגעתי בול בהפסקה והלכתי לחפש כל מיני אנשים עד שמצאתי את החולצה של רוני וקפצתי עליה בצעקות ^^ אני לא יכולה לפרט הרבה - מבטיחה אח"כ אבל הסרט היה אדיר ורוטה = סרפינה היה אחד הדברים הכי מצחיקים בסרט הזה נכון , עמדנו בכניסה איזה עשרים דקות אבל זכינו לראות את כל המשפחה של אור עוברת על פנינו במסדר וממש התחשק לי להצדיע להם . והסרט היה מגניב וצחקתי רוב הזמן כשאבישי מצד אחד ורוני מהצד השני מסתכלים עליי במבטים מוזרים ... היו אבל קצת בעיות עם הסאונד כה שברוב ההתחלה היה קצת קשה להבין מה הם אומרים , כתוביות היו מאוד עוזרות לדעתי ... ואני בהחלט מבינה למה אבא של וויל באמת ברח מהבית, אמהות פולניות זה דבר נוראי - מניסיון . וזהו, יש לי קצת תמונות של אנשים (ותמונה אחת מאוד מוזרה של אודי שהוא לא יודע שצילמתי אותו הא הא הא ) אבל הכל יותר מאוחר .... או, ויש לי איש תלוי ! ופריקו בננה!

למעלה