שרשור כנס מיתופיה.

../images/Emo13.gif מיתופיה שלי

החלה מוקדם בבוקר יום חמישי, כשהתעוררתי ואצתי רצתי כדי להספיק לרכבת שלי. בדרך עוד הכנסתי כמה ליטושים אחרונים בתרגום שלי בשביל הסדנה של יעל סלע-שפירו, והגעתי למרכז רוזין שמחה וטובת לב עם עוד ערימת אנשים שבאו בשביל מיתופיה. מהר מאוד פגשתי את הנפשות הפועלות (נצר, אודי, אור, בן, נתי, יעל וכל שאר המתנדבים ורוב הסגל), ונכנסתי מיד לסדנה המעולה של יעל. אחרי שלמדתי דבר או שניים על תרגום, הלכתי עם בן לקחת את התגים שלנו מנצר, ואז נכנסתי להרצאה של גדעון אורבך על "אצילות שעונשה מוות", הרצאה מעולה ממנה נאלצתי לצאת לפני שהסתיימה כי הייתה לי משמרת בדוכן על ההפסקה ורציתי להספיק לאכול ולנשום קודם. הדוכן היה דיי שומם בזמן ההפסקה, פשוט כי לא היה מרצ'נדייז חדש (גם אנחנו רוצים סיכות יפות כמו של טולקין!). מהמשמרת בדוכן יצאתי 10 דקות לפני הסוף כדי להספיק להגיע לסדרנות בהרצאה של נועה, שהייתה ממש מעולה. אחרי ההרצאה התרוצצתי המון כדי למצוא לי מחליף בדוכן לרבע שעה, כדי שאוכל להגיע למפגש. היה ממש נחמד, למרות שאודי שופט מושחת ויש להרוג אותו. לאחר המפגש הקצרצר רצתי לדוכן שוב, בו ישבתי עם יעל זיו שאירחה לי לחברה עד סוף המשמרת, ממנה שוב יצאתי 10 דקות לפני הסוף כדי להספיק להגיע להיות סדרנית בהרצאה של דפנה. בנקודה הזאת התחלתי להרגיש ממש רע, ובן(הנשמה הטובה-כפרה-עליך-תעשה-לי-ילד) החליף אותי בסדרנות. מההרצאה של דפנה יצאתי באמצע, כי כבר התחלתי להרגיש רע, אבל אני בטוחה שהייתה הרצאה ממש טובה. (ומצטערת על כל ההפרעות). הלכתי עם יעל זיו למרכז שוסטר וקנינו אייס-בלנד עם הרבה מאוד שוקולד וקצפת (פסגת השאיפות האנושיות). לאחר מכן חזרנו לכנס ונכנסנו להרצאה של אור, שהייתה ממש ממש טובה (והוא היה ממש לחוץ ממנה קודם...). אחרי שההרצאה נגמרה, הלכנו לארגן דברים בשביל חומריו הבהירים, ונועה (הממש ממש נחמדה!) קנתה לכולנו פיצה
ואז הגיעה ההמתנה. הייתי בתוך האולם בו הייתה ההקרנה של הסרט, ועדים שהיו במקום יוכלו להעיד מה היה מצבי באותם רגעים. אני מתארת לעצמי שזה נראה כאילו בלעתי קילו סוכר לפחות... ואז הגיע הסרט! חוץ מכמה פאשלות בעריכה- היה כל כך כל כך טוב! יצא ממש מצחיק, ואפילו ביקשו ממני חתימה אחר כך! ^^ אחרי הסרט והשיחה עם הצוות, תפסתי טרמפ עם נעה, יעל ואור לגן יבנה, וכך נגמר לו היום... קהילת חומריו האפלים הכי שווה בעולם! כולכם כל כך נחמדים שבא למות. נהנתי לראות המון אנשים עם מדבקות "קהילת חומריו האפלים", ונהנתי מההרצאות ומהכל. צוות הסרט-אתם תותחים! אני רוצה לציין פה את רועי, שעבד על הסרט הזה ימים כלילות כדי להביא אותו להקרנה גם לאחר שנראה כי אין עוד תקווה (היו כמה משברים באמצע כשנמחקו כמה סצנות וכבר חשבנו שהכל הולך לעזאזל...), את האחים (הממש נחמדים!) של אודי, את יעל זיו, ואת כל צוות השחקנים הנהדר שבלי כל ההקרבה שלהם זה לא היה קורה. חוץ מזה, אני רוצה לציין לשבח את המתנדבים המעולים של הכנס הזה, ששמחו לעזור לי ולהחליף אותי מתי שביקשתי, ושהם פשוט אנשים מעולים. כל כך נהנתי להתנדב! זה מעלה את החוויה של הכנס בכמה רמות, ובאמת שזה מומלץ. גם הסגל היה נחמד ממש, ושמח לעמוד לעזרתנו מתי שרק ביקשנו, ובכלל זה כנס מעולה עם אנשים מעולים. לשנה הבאה- במיתופיה הבנויה! סהר, מכשפה עם פיצול אישיות, המתנדבת ההיפראקטיבית או איך שתרצו לקרוא לי.

וכמובן כמובן-

שכחתי לציין את אור- שעשה מעל ומעבר בשביל הסרט הזה, וסבל לעיתים תכופות מהתמוטטויות עצבים קלות בגללנו. הוא גם עמד בגבורה באילוצים שונים ומשונים ("נמחקו 8 סצנות. אבל אני בטוח שאתה תמצא משהו!") וכתב תסריט מדהים- ואני בטוחה שכולכם תסכימו איתי. בקיצור, אור, תעשה לי ילד.

היה נפלא ../images/Emo24.gif

פשוט כנס חוויה. הגעתי בסביבות 9 בבוקר ומיד פגשתי את אודי, נתי, סהר, יעל זיו, בן וכל החברים. דבר ראשון נכנסנו לסדנה הנהדרת של יעל סלע שפירו, שם עבדנו על התרגום שהכנו, למדנו טיפים חשובים לתרגום מיעל שהתבררה לא רק כמרצה נהדרת אלא גם כמנחה סדנה יוצאת מן הכלל, כל הכבוד! לאחר מכן חשבתי ללכת קצת לעבוד על ההרצאה שלי ("שבע מלכויות ודרקון אחד"- על שיר של אש ושל קרח) אבל אז אודי הודיע לי שאני מנחה איתו את החידון של שיר של אש ושל קרח (באמת טוב שאומרים לי...
), אז הלכתי לשם ואחרי החידון הלכתי לאכול עם נתי, יעל זיו, סהר, ענבל ונועה. ישבנו בפיצריה ושם הספקנו לעבור קצת על ההרצאה שלי, ואז כשהגענו נכנסנו להרצאה של נועה שהיתה מרתקת במיוחד, ואחריה התקיים מפגש "חומריו" בו נערכה תחרות של לכתבו כמה שיותר סמלי אלתיומטר, ומאחר וישבתי עם סהר כשהיא ציירה בכישרון רב את האלתיומטר (לא נשכח את קרן השפע...), זכרתי סמלים רבים וכך זכיתי בספר "סאלי לוקהארט" (התחלתי לקרוא אגב, חביב ביותר). לאחר מכן מועד ההרצאה שלי התקרב וסף הלחץ עלה בהתאם. נתי המקסימה ישבה איתי ועברה איתי קצת על ההרצאה פעם אחרונה, ולאחר מכן באו כמה חברים שלי ומשפחה ואז נכנסתי להרצות, הלך לי דווקא טוב מאוד, הקהל התעניין והיו הרבה שאלות וגם קיבלתי תגובות טובות כשניגשו אלי אחרי ההרצאה
ואז כשסיימתי להילחץ בגלל ההרצאה, יכולתי לעבור בלב שלם להילחץ בגלל הסרט, שנתקל בכמה תקלות טכניות לפני ההקרנה וחשש לפיצוץ אוכלוסין באולם, אך בסופו של דבר הכל בא על מקומו בשלום, כולם הצליחו להיכנס והסרט הוקרן ויצא, למרות אי-אלו פגמים, מוצלח ביותר. בקיצור, היה אחלה ומאוד נהנתי במיוחד כשהשנה לקחתי חלק פעיל יותר כמרצה ומשתתף בהפקה. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לכל החברים שאיתם עבדתי במשך שנה שלמה על הסרט- לרועי הבמאי והעורך שעשה ימים ולילות ולא נשבר גם אחרי כל ההערות שלי על דברים שהוא שכח לשים מהתסריט
, לאודי, שללא כל תפקיד הפקתי מוגדר עשה מעל ומעבר למען הסרט בנוסף על תפקידיו כמנהל קהילה וחבר סגל הכנס שגם אותם עשה על הצד הטוב ביותר, לנתי שעבדה איתנו על הדמויות ועזרה בבימוי ובייעוץ משחק, ליעל זיו על ההפקה בתחילת הסרט והמעורבות והעזרה גם בהמשך, לאלעד ואיתמר על המוזיקה הנפלאה וההשקעה הרבה. לכל השחקנים- סהר, נתי, אודי, נטלי, יעל, חן ומאיה, שלקחו את הדמויות שכתבתי והפכו אותן לאנשים בשר ודם, לעיתים בדיוק כפי שדמיינתי אותן כשכתבתי ולעיתים שונות ומפתיעות אך תמיד נפלאות. ובכלל לכל השחקנים וחברי הצוות שלמרות שלכל אחד היו עיסוקים אחרים תמיד הצליחו למצוא זמן גם לעשיית הסרט, גם לחברי הצוות שאינם חברי קהילה- מאיה, נטלי, חן, אלעד ואיתמר, אך ההשקעה והמסירות שלהם היו במידה שווה. אה כן, וגם למשפחות שלנו שאירחו אותנו בזמן הצילומים וגם הסיעו לפעמים כשהיה צריך, תודה רבה. ובקיצור, אני אוהב מאוד את כולכם, והשנה שעברנו ביחד היתה אחת השנים הטובות

Fairywitch

New member
שניים בתמונה נורא דומים לאודי-

הימני והשמאלי. זה במקרה?

ממש לא במקרה ../images/Emo66.gif

ציטוט מההודעה של אודי: "אלעד ואיתמר מירון - שני אחי הקטנים והתאומים. הם ילדים מוכשרים וחרוצים בטירוף והצילו אותנו לא פעם. הנחתנו עליהם את המטלה של כתיבת פסקול לסרט בתנאים-לא-תנאים והם עמדו בה בצורה מדהימה! לא ידוע כמה מכם שמו לב למוזיקת רקע שהיתה בסרט, אבל זה היה הכל הם (למעט הסצנה בה הייתה מנגינה משר הטבעות, והשירים). אז המון המון תודה לכם ועל העזרה הרבה שלכם!!"

Fairywitch

New member
אז אלה התאומים../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אני מבינה שההורים ראו שיצא מוצלח- אז עבדו על אותו דגם

זה כיסוי...

יש להם בבית מכונת שיבוטים לא חוקית. בעוד כמה שנים הם יציפו את העולם. מוהאהאהאהא.

Fairywitch

New member
הם משכפלים את אודי../images/Emo2.gif

זה מאוד הגיוני- הרי הוא לא מסתיר את כוונתו להתשלט על תפוז ואז על העולם!

נטעש

New member
איזה יופי! ../images/Emo13.gif

מצחיק כמה שהתאומים דומים לאחיהם הגדול

קרן השפע! ../images/Emo6.gif

שבמבט קרוב יותר באלתיומטר, תוכלו לראות שזו קרן עם המון קווים ועיגולים שיוצאים ממנה.

האבק

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifתמונות../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

כל מי שצילם תמונות - שישלח לי את כולן!! נעלה אותן לגלרית "מיתופיה 2007" שפתחתי. אתם מוזמנים להיכנס ולראות ולהגיב כבר עכשיו! www.hdm.co.il/gallery2 חפשו את הגלריה של מיתופיה 2007

בגלל אנשים כמוך...

בגלל אנשים כמוך צריך לעשות מבחני רישום לצילום. יצאתי נוראי! :p

The Immortal Me

New member
"אדוני, מהו המכשיר המכני המבהיק שבידייך?"

"אה, הוא מצלם תמונות! הבה נראה מרותקים ממנו, כמה קטן ומרשים הוא!"

למעלה