שרשור להסדרת עניינים!

Sakai Shana

New member
שרשור להסדרת עניינים!

כדי שהעניינים יהיו ברורים יותר לגבי יום חמישי הקרב ובא [OMGGG~]! כל מי שבא שיכתוב אם הוא מגיע [XD], איך הוא מגיע, מתי הוא מגיע ומתי הוא חוזר ואיך הוא חוזר.

Sakai Shana

New member
יאללה, ואם כבר, שזה יהפך גם לשרשור

של החלפת דיסקים. ^-^ אזאז O: אין לי כמעט כלום צרוב =.= לכן אין לי מה לתת |: רק מי שמוכן~~~~להשאיל~~~~~ לי דיסקים עם הפרקים הבאים: Full Meatal Alchemist 1-17 [כי זה כבר מוגזם שאני לא רואה את זה >>] Gravition 1-13 [כי הביטורנט מסומם~] טנקס למי שמוכן ללב הטוב שמוכן להשאיל לי כדי שאני אוכל לצרוב. {:

marinaaa

New member
אני יכולה ../images/Emo110.gif

אני יכולה לצרוב לך את פמא 1-17:]

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifאמ..@@"

אנימגיעה. באוטובוס. בסביבות 14:30. אני אחזור כשיימאס לי. ברכבת. הורייז? XP

Lust chan

New member
Meow~../images/Emo135.gif

'ני הולכת לבוא 3: ו..ו... אממ @_@ אני באה כמעט 100% ('ני חושבת שעד מחר אני כבר אחלים מהשפעת שיש לי ^^) אה.. אין לי שום בעיה עם איך להגיע.. ו..ו.. לא אמרו לי על השעה שצריך להיות ;----; ואני יכולה להישאר עד עשר בלילה בעיקרון
אבל בשעות כאלה יש אנשים מפחידים ברחובות, אז... "^^ 'ני אשמח לצרוב (גם אם אתם לא מכירים אותי, מה אכפת לכם שילדה קטנה ומפגרת תצרוב לכם אנימות? "^^) FMA Pita Ten Hanbun no Tsuki ga noboru sora 01-03 Kashimashi 01-03 Midori no Hibi Final approach CCS 01-04 (ביפנית, כמובן @_@) Saint Tail 01-12 Jungle wa Itsumo Hale Nochi Guu 01-09 Itsudatte, my santa Sukisyo 01-04 Air 01-03 Maburaho 01-04 Yami to Boushi 01-04 Jinki Extend 01-07 Magical Canan 01-04 Nanoha 01-03 Kimi ga nozomu eien Ranma 01-015 X_X יש עוד בעקרון.. מיעו "^~^

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif הוריי י_י

מגיעה באוטובוס בשלוש וחצי-ארבע כזה, חוזרת במונית כשאמא תחליט. >< אני לא צורבת כלום לאףאחד כי אני כבר צורבת יאמיבו ארבע פעמים ואין לי אספקה בלתי נגמרת של דיסקים. D: מה שכן, אני אדביק\אנופף בשלטים לאנשים! אנא הקפידו להסתכל לאחור כל חמש דקות כדי לבדוק שאני לא מדביקה לכם "אני אלפקה שקוראת ביקירנ בדירוג M" על הגב [לתשומת ליבך, מלפפון].

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ראיתי.

בלשון עבר, למרבה הצער. T__T זה כל כך סגיד! אני אפילו מביאה שלט "סגדו ליאמיבו" למפגש כדי לנופף בו מול נהמע. ^__^! עד איפה ראית?

Lust chan

New member
פרק 5../images/Emo135.gif

לא הצלחתי להוריד את השאר ;; אבלאבל אני כנראה מתחפשת להאטסוקי באנימה קון 3: וזה אכן סגיד *___*

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif *האזוקי. XD

זה יהיה מוזר אם יורואיצ'י תאנוס את האזוקי באנימה קון? האזוקיייייייי~ היא כזאת מאאאאגניבההההה, שתעשה להאטסומי בן. או שסתם תעשה את האטסומי, אני לא בררנית במיוחד. ^_^

Lust chan

New member
אפשר גם האטסוקי../images/Emo135.gif

יותר מדיי תמונות עם השם "האטסוקי" שוכנות בתיקייה של יאמיבו שלי P: אני לא מתווכחת איתן. וזה לא יהיה _כזה_ מוזר אם יורואיצ'י תאנוס את האטסוקי.. לפחות אין לי התנגדות מסויימת XD וכנראה באקי תהיה לילית' *~* לטובתה ><;

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אמג? םם;

אם היא באמת תשיג לעצמה כובע ענקי עם עין, אני אסגוד לה לנצח נצחים. XD

למעלה