תמיד רציתי להכיר בינכן ולא יצא @@;
H Hinamori New member 7/2/06 #6 אני להגיע אני חוזרת ... כשרייבן חוזרת ואנחנו נהייה שם ב... שעה כלשהי. X_X;
ל לבנדר א New member 7/2/06 #21 אני ומלפפוניה לבוא. ^^ ברכבת. @@ לעזאזל הרכבת. @@ פיצול האישי- אה, סליחה, מלפפוני - אולי הפעם נצליח לתפוס את הרכבת לכיוון השני, מי יודע? ^__^
אני ומלפפוניה לבוא. ^^ ברכבת. @@ לעזאזל הרכבת. @@ פיצול האישי- אה, סליחה, מלפפוני - אולי הפעם נצליח לתפוס את הרכבת לכיוון השני, מי יודע? ^__^
B Bakura New member 7/2/06 #24 ../images/Emo96.gif באה ^_^ שיוואו, המתנה של אור מחכה אצלי יותר משלושה שבועות >>" אני מקווה שהיא לא מתה. אחרי הלימודים אני משערת, עם זוהר. מקווה מאוד לא להתפוצץ באוטובוס ^^~;;; ((חעחע, לא מצחיק כאילו, באמת.))
../images/Emo96.gif באה ^_^ שיוואו, המתנה של אור מחכה אצלי יותר משלושה שבועות >>" אני מקווה שהיא לא מתה. אחרי הלימודים אני משערת, עם זוהר. מקווה מאוד לא להתפוצץ באוטובוס ^^~;;; ((חעחע, לא מצחיק כאילו, באמת.))
K KiaritChan New member 7/2/06 #25 ../images/Emo221.gifיאי אני אפגושאותך! והפעם לקצת יותר מדקה ^____^ [נובאייקון ראיתיך לדקע.אמרתי שלום וברחתי >: או שאת ברחת. לאזוכרת >:]
../images/Emo221.gifיאי אני אפגושאותך! והפעם לקצת יותר מדקה ^____^ [נובאייקון ראיתיך לדקע.אמרתי שלום וברחתי >: או שאת ברחת. לאזוכרת >:]
B Bakura New member 7/2/06 #31 ../images/Emo96.gif אם הייתי פוגשת אותך לא הייתי בורחת. למרות שלא אהבתי את האייקון האחרון. נאמ. איזה יופי, אני שמחה ^_^!~
../images/Emo96.gif אם הייתי פוגשת אותך לא הייתי בורחת. למרות שלא אהבתי את האייקון האחרון. נאמ. איזה יופי, אני שמחה ^_^!~
B Bakura New member 7/2/06 #30 ../images/Emo96.gif אמאש'ך. (ותיזהרו, התחלתי לומר את זה בכמויות מסחריות :<~)
B Bakura New member 7/2/06 #42 ../images/Emo96.gif זה דווקא לא מיוני, אבל בכלליות היא אדם בעל השפעה :>
כ כפית במצב כפית New member 7/2/06 #27 ../images/Emo204.gif ממש אולי X_X מכיוון שאני אהיה בחיפה, אני אשקול לבוא אחרי זה אם אני לא אהיה הרוגה לגמרי P: לחפש שירות זה קקי ;-;
../images/Emo204.gif ממש אולי X_X מכיוון שאני אהיה בחיפה, אני אשקול לבוא אחרי זה אם אני לא אהיה הרוגה לגמרי P: לחפש שירות זה קקי ;-;