אני אנסה לעשות הכל כיכיכי אור צ'אן ;; אממ אני לא יודעת אם ירשו לי, ואם כן, אני אצטרך לנסות להזיז שיעור םסנתר לשתיים וחצי שלוש, שאומר שאני אגמור אותו בשלוש וחצי- ארבע, אצטרך לעלות על אוטובוס של ארבע - ארבע וחצי.. ואגיע בארבע וחצי חמש! ;___________;
אני לא בא ;O; וזה בגלל שאני צריך לבוא בליווי הורה וה"חברים" שלי לא באים -___-" גומנאסאיייייי ;O; אור טאיצ'ו,אניאני לא התכוונתי,חשבתי שאבוא,אבל,אבל... ועעעעעעעעעעעעע ;O; למרות שזה קצת באיחור,אבל לא משנה...גומן,מינא ;-;
אני נדב וטל כל הזמן מסתובבים ביחד (אנחנו באותה כיתה) ואחרי כמה דברים ממש מגעילים שהוא עשה לנו בשנתיים האחרונות לא דיברנו איתו איזה חצי שנה, אחר כך סלחנו לו, דיברנו איתו שוב וניהיינו בערך חבורה, ויש מלא פעמים שנדב יורד על טל וטל יורד על נדב זה בערך "קטע" שלהם. זה לא מצא חן בעיניי טל והוא ביקש מנדב להפסיק אז אחרי כמה פעמים נדב הפסיק וטל המשיך לעצבן ולרדת על נדב, אז נדב התעצבן עליו והמשיך לרדת עליו ואז טל אמר שאנחנו לא מקשיבים לו (מה שבאמת קרה כי כל פעם שהוא דיבר איתנו זה היה באמצע משפט ) אז היינו מחוממים עליו. אחר כך הגיעה היומולדתשל אור טאיצ'ו הסגיד והוא אמר שההורים שלו מרשים לו ללכת ולנו לא הרשו והוא לא היה יכול ללכת בלי מבוגר ועכשיו הוא מאשים אותנו בהכל.