שרשור ליום ראשון

XkookiX

New member
היי

אז ככה אתמול הלכתי לבית החדש של אחותי,והוא ממש יפה!!! בדרך לשם התחלתי להציק לאנשים באוטובוס!התחלתי ללכת בין כול האוטבוס ולשאול את כול איפה הם עובדים וחברה שלי שנסעתי איתה מתפקעת! אחר כך נדבקתי לאיזה חייל ממש חמוד והתחלתי לחקור אותו! שאלתי אותי איזה תחתונים אתה לובש?מה אתה אוהבת לאכול?איך קוראים לאמא שלך? ודברים כאלה אחר כך כשיצאנו מהאוטובוס היה כבר חושך ואני במקום ללכת לבית של אחותי נכנסתי לקניון *שורקת* קניתי שם 3 ג'ינסים 2 חולצות ועוד נעליי פומה (יש לי כבר שש זוגות ואני לא מפסיקה לקנות) אחר כך חברה שלי בקושי הצליחה להוצאי אותי מהקניון אז התחלטתי לעצבן אנשים ברחוב,נכון יש את אלה שתמיד רצים עים סטופר וזה?אז נדבקתי אל אחת ורצתי איתה איזה 10 דקות ושאלתי אותה גם שאלות הזויות...אחר כך נזכרתי שאני צריכה ללכת לבית של אחותי,אז התחלנו לחפש את הרחוב הזה..הסתובבנו חצי שעה ואז גילינו שאנחנו ברחוב הזה מסתובבות כבר חצי שעה...אחר כך מצאנו את הבית וצלצלנו בפעמון כמו מתורבתות..{מתורבתות עלק} נכנסנו לבית והתחלנו לחקור אותו,אחר כך ירדנו לגינה של אחותי ושםזה ממש יפה!!!אחר כך ישבנו וסתם דיברנו איתה ואז הגיע הזמן לחזור הביתה,בחזרה אחותי כבר לקחה אותנו אחרי שסיפרנו לה איך הצקו לאנשים,כשחזרתי הביתה התחלתי להכין לעצמי אוכל (ההורים שלי לא בבית הם נשסעו לטבריה ליומיים והשאירו אותי עים המטפלת היצורה הזאת) התחלתי להכין אוכל!הכנתי לעצמי חביתה שרופה,קפה עים 8 קפיות סוכר וחסה.היום בבוקר הגעתי לבית ספר ועדיף שלא תדעו מה היה שם...אה וקיבלתי 100 בחשבון! לפני כחצי שעה רציתי לרדת להביא לעצמי חטיף לאכול...ונפלתי במדרגות...כשהייתי במטבח צלצלו אליי בפעמון,פתחתי ואמרו לי שיש לי מכתב.לא הבנתי של מי זה וסתם שמתי את זה על השולחן בלי לקרוא ממי זה... אחרי שתי שניות ראיתי שזה מאגם!!!קראתי את המכתב וממש נהנתי!!!עכשיו המטפלת היצורה הזאת רוצה שאני אבוא לאכול אבל אני לא רעבה אז היא אומרת לי "הכול אבל הכול אני אומרת להורים שלך " אוני אורמת לה "מי שם עלייך?" וזהו...יום נעים לכולם!

למעלה