שרשור ליום ראשון

אייללוש

New member
עפתי לתסיפ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif../images/Emo178.gif

עבר עלי חרא של יום
ערב טוב

יעל 13

New member
ערב...

אתמול חזרתי מהעבודה ב1 בלילה...חזרתי שאני מתה...עבדתי איזה 8 שעות. אחר כך לקחתי טרמפ עם איזה דתי מזה נחמד. דיברנו על ה' כל הדרך. חח הוא אמר לי שהשם יעזור לי ושהוא אוהב אותי
ישנתי 4 וחצי שעות בלילה...אני מתה עוד שניה... מחר יש לי מבחן בספרות על 10 שירים ולא התכוננתי לזה בכלל... אני מתפרקת.

מי דברה עם אגם בפלאפוון מי?!#

דברתיי עכם אגםם בטלפווון!# יאוו היאא אומרתת לי אני לא שומעת אוותך!# אייזה נשמהה היאא!#
ולא משנה איך אני והדרכייםם שליי!#

כולם כנסו.. משו מאוד דחוףףףף

היום הלכתי לבצפר וראיתי בדרך שלט ענקי.. יש הצגה של שלגייה ושבעת הגמדים עם אגם יום שלישי בלוד.. בהיכל התרבות..יש מצב שאני מגיעה לשם יום שלישי בשעה חמש וחצי אבל אני רוצה להיכנס מאחורי הקלעים ולפגוש את אגם.. ואני לא יודעת אם זה אפשרי בכלל, כי היא לא מכירה אותי בכלל... אם מישו יכול איכשהוא לעזור לי ולא איכפת לי איך אז בבקשה תשלחו לי מסר או שתמצאו אותי באייסי שלי:254575113 אני צריכה את זה ממש דחוף.. לא שווה לי ללכת להצגה אם אני לא אפגוש אותה.. תגיבו לי בבקשה!!! אני ממש ממש ממש רוצה לפגוש אותה וזה חשוב לי!!!

בבקשה תרשמו לי מסר..

אני יודעת שממש חפרתי בהודעה הקודמת אבל אני באמת רוצה וזה באמת חשוב לי לפגוש אותה.. אני מעריצה את אגם כמעט חמש או שש וחצי שנים (אני אפילו לא זוכרת מרוב התרגשות) ואפילו לא פגשתי אותה... כל דבר קטן שאתם חושבים שיכול לעזור אז בבקשה!!! אני מאוד יודה לכם

למעלה