שרשור ליום רביעיייייייייי:)

צהריים!!:)../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום..היה וטוב שנגמר..כבר השתגעתי מללמוד וללמודד!!:/ איזה פאדיחה הייתה לי שעה ראשונה המורה ללשון לימדה נושא ונשוא וממש ההתחלה ואז היא שאלה משו אם רואים חוקיות?ואז החלטתי להשתתף ולהגיד מה שנראלי..חחחחחח..אז אמרתי שתמיד קודם נושא ואז נשוא...והיא אמרה שלא נכון אבל מעולה מה שאמרתי כי יש ילדים במבחן שתמיד חושבים נושא ואז נשוא וסתם כותבים..חחחחח..אז איזה פאדחנית היא עושה להם תכתבו "שיר אומרת שקודם הנושא ואז הנשוא האמנם?"ואני כולי מפודחת והם עושים לה לכתוב??לכתוב בטוח?והיא כן תכתבו ואני כולי מפודחת וצוחקת...חחחחח..פאדחנית היא אבל היא אמרה לי מעולה כל הזמן סה"כ אמרתי משו אחד וכל הזמן הזכירה אתזה..חחח וגם הלכתי בין 2 שיעורים לשירותים בקיצר יש ילדה בכיתה ח' קוראים לה מלאני בקיצר נכנסתי לשירותים הסתכלתי שעות במראה ואז היא נכנסה לשירותים לתא ואני גם נכנסתי לתא ליד לסדר משו במכנס..בקיצר יצאתי לפניה והמים נותנים לחיצה זה נפתח אז שעה כל שניה זה נסגר ליי..בסוף הסתדר ואז הדלת של השירותים שלי נסגרה אז פתחתי עם הרגל לקחת נייר לנגב ידיים ובטעות הדלת שלי הלכה אחורה ממש ועשתה בום על שלה וזה נתקע אחד בשני..חחחחח..ובול היא באה לפתוח וזה נתקע אז אני כזה יאוו סליחה ילדה ממש סליחה אני מצטערת והיא מחייכת לא זה בסדר בסדר ואז לקחתי נייר ועמדתי לשטוף ידיים כי קיבלתי מכה בגלל שמלא לחצתי על המים והיא עמדה בברז השנייה אז אני כזה שוב סליחה אני מצטערת זה בטעות עשיתי עם הדלת וזה נתקע והיא עושה לי לא לא בסדר לא קרה כלום..חחחחחח..היא ממש חמודה..:) ישלי מלא שיעורים...:/אבל אני מעדיפה לסיים עם זה! זיווש יפתיי דבריתי חיימשליי אוהבתותך מלאאא נשמה שלייי..מוואהה הילושש דבריתיי מאמי שלייי אוהבת אותכם! -שירק'י-

צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

בבוקקר היוםםם היו לנוו שעתיים ספרוות והמורה סיפרה לנו סתם על משהו שהיה בכיתות יא' בטיול שנתיי... איזה ילדדד אחד רצה לעבור מחדר לחדר דרך החלוןן והואא היה קומה שלישיתת.. וווואז הוא עבר וכשהוא רצה לחזור הוא שוב עבר משם ואיבד את השווי משקל ונפל מקומה שלישית.. אמרו שזה היה מאוד גבוהה והוא נפללל על רצפהההההה מאספלט ככה המורה אמרה
קיייצצצרר הוא נפפלל הוא שבר או ריסק את העגן.. ווריסק את המרפק והייד שבר את הצלעות ושברר את הרגלייםם... מזה מסכןןןן... אממממ אחרר כך התבטל לי ספורט וגם מתמטיקה
וואזזזזזז אחחרר כךךךך היה לי מבחן באנגלית הכי הכי קשה באררץ בחיים לא היה לי מבחם כזה קשה!!!!! אנייייי פשוט ישבתי ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי הם הביאו מילים שאני לא יודעת מאיפה הביאוו ואתםםם בכלל ועוד אני גרועה באנגליתת!! כל השעה הראשונה ניסיתי ולא הצלחתי עברהה כבררר עה ראשונה ורבע מהשעה השנייה ועוד לא עשיתי כלוםםם כבר התחללתי לבכותתתת!! אחחרר כךך חברוותת שלי עזרו לי והתחלתי בערררךך להביןןןן מה צריך לעשות וזה... אאז הסתדרתיייייי אבל לא עשיתי 5 שאלות מהמבחן כי לא היה זמןן... זה מבחןןןןן ממש קשה 8 דפים 3 אנסינים... קטע של כתיבהה..... ממש קשה!! ב7 אני הולכת לעשות גבות:) חחח היום אמא שלי אמרה לי שחברה שלייי מזה טובבהה היאא קרובת משפחה שלייי חחחחח זה היה מזה מצצחיק אחר כך היא צריכה לספר לי איך
איזה פחד שסיימנו תמבחן יצאתי מהכיתהה קיצר התיק על הגבב כזה.. פתאום איזה ילללדד בא פתח לי אותוווו ואז חברה שי לקחה משכה אותיי מהיידדדד הואאא רצה לגנווב לי משהווו!!! איזה פחד זה היה
קייצרררר כואב לי הלב
חחחחחחחחחחחחח אוהבתותכםם

תודה תות../images/Emo110.gif

המממ.. לא יודעת.. אנלא אוהבת חורף.. הדבר היחיד שכיף זה להיות בבית ולראות תגשם בחוץ:p זהו.. חחח אני לא אוהבת.. אני אוהבת אביב:]]

היללי 2

New member
חח בהצלחה מאמיי../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

ומממ למה את שונאת חורף? אני מתה עליווו
כל השנה אני מחכה להיתכרבל בפוח נוצות ובשמיכת פרווה
אחח רק המחשבה הזאת עושה לי טוב
חחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

כןן אבל זה קר והמזג אוויר בחוץ זה מדכא אותי לראות אותוו:p חח בעיקר בגלל זהה.. חחחחחח ורעמים
וברקייים:p אבל אם יש משו טוב בחורף זה להיות עם השמיכה והמזגן עלל חום ולראות גשם בחוץץ:p תודה הילללל!!

כנסו בבקשה../images/Emo13.gif ../images/Emo14.gif

עזרה בבקשה.... מישו יודע מתי יהיה את ההופעה שלגיה בת"א? תודה מראש לכל מי שיעזור

למעלה