צהריים../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif
בבוקקר היוםםם היו לנוו שעתיים ספרוות והמורה סיפרה לנו סתם על משהו שהיה בכיתות יא' בטיול שנתיי... איזה ילדדד אחד רצה לעבור מחדר לחדר דרך החלוןן והואא היה קומה שלישיתת.. וווואז הוא עבר וכשהוא רצה לחזור הוא שוב עבר משם ואיבד את השווי משקל ונפל מקומה שלישית.. אמרו שזה היה מאוד גבוהה והוא נפללל על רצפהההההה מאספלט ככה המורה אמרה
קיייצצצרר הוא נפפלל הוא שבר או ריסק את העגן.. ווריסק את המרפק והייד שבר את הצלעות ושברר את הרגלייםם... מזה מסכןןןן... אממממ אחרר כך התבטל לי ספורט וגם מתמטיקה
וואזזזזזז אחחרר כךךךך היה לי מבחן באנגלית הכי הכי קשה באררץ בחיים לא היה לי מבחם כזה קשה!!!!! אנייייי פשוט ישבתי ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי הם הביאו מילים שאני לא יודעת מאיפה הביאוו ואתםםם בכלל ועוד אני גרועה באנגליתת!! כל השעה הראשונה ניסיתי ולא הצלחתי עברהה כבררר עה ראשונה ורבע מהשעה השנייה ועוד לא עשיתי כלוםםם כבר התחללתי לבכותתתת!! אחחרר כךך חברוותת שלי עזרו לי והתחלתי בערררךך להביןןןן מה צריך לעשות וזה... אאז הסתדרתיייייי אבל לא עשיתי 5 שאלות מהמבחן כי לא היה זמןן... זה מבחןןןןן ממש קשה 8 דפים 3 אנסינים... קטע של כתיבהה..... ממש קשה!! ב7 אני הולכת לעשות גבות
חחח היום אמא שלי אמרה לי שחברה שלייי מזה טובבהה היאא קרובת משפחה שלייי חחחחח זה היה מזה מצצחיק אחר כך היא צריכה לספר לי איך
איזה פחד שסיימנו תמבחן יצאתי מהכיתהה קיצר התיק על הגבב כזה.. פתאום איזה ילללדד בא פתח לי אותוווו ואז חברה שי לקחה משכה אותיי מהיידדדד הואאא רצה לגנווב לי משהווו!!! איזה פחד זה היה
קייצרררר כואב לי הלב
חחחחחחחחחחחחח אוהבתותכםם