שרשור ליום רביעיייייייייי:)

וואי אתם לא יודעים מה עשינו../images/Emo110.gif

היווםםם באוטובווססס לחמד"ע:p חחחחחחחחחחחחחחח לקחנוו דף ורשמנו "הצילו! חטפו אותנו!" עשינו כאלה 2 ותלינווו בחלוןןןןןןןןןןןןןןןן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כזה דפקנוו לאנשים בחלווןן [של האוטובוס שללנו] חחחחחחחחחחחחחחחחחח והם הסתכלו וצחקקווו
אחת חשבה רציני חטפו אותנוו
חחח אחד היה מזה מצחיק הוא ראה כזה הוריד תמשקפי שמש והתחיל לה-ק-ר-ע מצחוק באוטוו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח הנהג התעצבן עלינוווP: הוא עושה "תסגרו את הוילון ותפסיקו להציק לאנשים!!!" והוא בכלל לא ידע תדרך לשם
חחחחחחחחחחחח הוא עושה תכוונו אותיי:| חושב אנחנו יודעייים

היללי 2

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

איזהה קרועיםםםם חחחחח זה מזכיר לי באיזה טיול שהיה לנוו אז כזה הינו תקועים באיזה פקק שלא זז.. אז היה לידינו אוטובוס ואחד הוריד שם ת'מכנסים
והדבק ת'תחת שלו לחלון לכיווננו
וזה היה דוחה קיצר אני לא שמתי לב.. אני כזה בשיא התמימות מסתובבת הצידה עם הראש ושמעתי גם שירים.. פתאום אני קולטת את זההה בעע חחח איזה אנשים דפוקים יש בעולם

יעל 13

New member
ערבבבבבבבבבב

היום היה לנו מבחן במתמטיקה ולא ידעתי כלום... אז המורה שלי אמר "תעשי מה שאת יכולה" אמרתי לו "אבנר אני לא יודעת כלום מה זה תעשי מה שאת יכולה?!"אז אמרתי אחר כך "אפשר לקרוע את המבחן?" הוא אמר "לא...תכתבי שטויות" אז רשמתי "שטויות" יענו במבחן למעלה רשמתי את המילה שטויות
וגם אחת המורות אמר משהו על חברה שלי...אז אמרתי לה "בואנה מיטל יא רכלניתתת!" אז היא עושה לי "יעלי תיזהרי ממני
" אחר כך עישנו ואחד המורים בא ותפס את אחד הילדים...וזה אחרי שהוא אמר לי שהוא יודע שאני מעשנת...ואסור לנו לעשן בבצפר...אז הוא בא מהחלון של הכיתה והלכתי עם חברה אז הוא עושה לי "יעל לאן את הולכת?!" אני כזה "לעשן" אז הוא צחק ואמר "אני כבר בא תתכונני
" אני כזה "אני בהיכון"

יעל 13

New member
מה אני כלב?! מזה שה?!

מיכל אני אגלגל אותך מהמדרגות ואכתוב לך על הגב "בהמת מסע!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו רק מיכל ושרית יבינו
אל תנסו להבין אפילו

יקיר15

New member
היי לכולםםם :p

האמת שלא יוצא לי להיכנס הרבה לפורום ולהגיב כי אין לי זמןן התחילה לי תקופה לחוצה רצחחח
אין לי זמןןןןןן רק עבודות מבחנים בחנים הכתבותתתת ... בקיצור אני לא ממש מוצא לעצמי את הזמן אני משתדל להתעדכן מדי פעםם ... לוב יו אולל

למעלה