ערב טופ..
../images/Emo41.gif
מאתמול בבוקר לא הייתי כאן... יצאתי לקניות ולא מצאתי בהתחלה כלום רק אחותי מצאה 2 סריגים..וזה היה באווטלט מותגים והתבאסתי קצת ואז בסוף הגעתי לחנות אחרת פה בהרצליה ומצאתייי מלאאא דברים..חחחח..אז הייתי הכיי מאושרת שישש!!וקניתיי הרבה בגדים..וכל מיני..=] קניתי האמממ: סווצ'ר סריג כזה בצבע חום,סריג מתקפל כזה לאדעת להסביר משו יפה בצבע שחור,חולצה שהיא כמו סווצ'ר עם כובע וכיס בצבע בננה,חולצה שחורה וי יפההה משו ממש יפהה בצבע שחור,חולצה לבנה דקה,חולצה לבנה חומה,גרביים,תחתונים,2 חזיות..חחחח..בקיצ לא חסר...חחחחח..היה ממש סבבה..
ועכשיו הארון שלי מלאא בבגדים ועוד ישלי מלאא בכביסה..אני לא רוצה לדעת מה יקרה שהכול יסיים כביסות..חחחח..וישלי גם מכנסיים חדשות שקניתי לפני שבוע...ועוד סווצ'ר חדש..בקיצ יש מלא דברים חדשים בארון..חחח..ואז חזרתי אכלתי והלכתי עם אמא ואחותי לספרית לא ממש הרגשתי טוב חזרנו ישנתי אמא שלי הלכה וחזרה ואז קמתי ואכלתי וזה ובסדר והיום קמתי ב-1 קראתי קצת באנגלית הייתי במחשב ראיתי טלוויזיה ואני תכף הולכת לנוח טיפה...:]] ומצאתי עוד תמונה חמודה שליי..חחח..=]הרבה כבר ראו אבל יש אחת חדשה..חחח זיווש אהובתי סורי ישנתיי אז לא עניתי אוהבתותךך מלאא מלאא דבריתי יפה שליי מתעלייך נשמה שליי..
הילושש אוהבתותך תודה..:]] מיקמיק אוהבת מלאא..=] -שירק'י-