סיכום סמינר
../images/Emo110.gif
נממ... האוטובוס איחר בשעה
כי יצאו מאוחר בשעה בתחנה שלפנינו
אז היה לנו שעה פנוייה
וגיליתי ששכחתי בגד ים במקלחות
[אמרתייי לכם שאני אשכח משו] וחשבתי שגם תבושם אבל יותר מאוחר ראיתי אותו
ובינתיייייייייים הראתי לכמה תשיר ותריקוד של שיר משלגייה
[מי שזוכר.. "פרצוף עצוב.. פרצוף רעב.. פרצוף מסכן.. פרצוף אוהב..." וההמשך
חחחחחחחחחח וצילמו אותי!! אבל אחכ מחקו
] ועשינו תמונות וזה
ובא אליי ואל חברה שלי איש משוגע!! בחיי!!! הצטלמנווו ואמרתי לה שתשנה כיוון כי רואים תשמש מאחורה והתמונה לא תצא טוב
אז היא הסתובבה וצילמנו.. ואז בא אלינו איש אחד ואו שהוא חשב שאנחנו תיירות [בגלל הכובעים
] או שהוא פשוט לא ידע עברית.. והתחיל למשוךך אותנו לעמוד במקום אחר כדייי שלא נצלם בשמש כי לא רואיםםםם את מי שמצולם וזה והוא התחילל למשוך אותי לעמוד ואנחנווו רק נקרעותתתתתת חחחחחחחחחחחחח זה היה מפחיד!! אבל מצחיקק
ואז כשעלינו לאוטובוס והכל אז היו שמה קצת
ואנחנו
ואז היה קטע שבנות צעקו "הנהג בן זונה" משיעמום וכאלה
ואחרי כמה דקות הוא עצר תאוטובוס ויצא כי הוא נעלב.. בחיי.. נשבעת לכם
מסכןןןן.. הוא מזה נעלב.. חצי שעה התעכבנו שם כי הוא נעלב! הוא פשוט יצא מהאוטובוס.. הבנות הלכו לבקש סליחה ולא עזר
ואז המדריכיםם.. והמדריכים שעה מדברים איתו ולא עזר.. הוא כנראה ממש נפגע.. ואז אני ועוד מישי רצינווו ללכת לדבר איתו אבל לא הסכימו לנו
ואז אחרי הרבה זמןן הוא הסכים.. זה היה הזוי ביותר.. נמממממ מה עוד היה.. לא זוכרתתת
קיצ היה מסלול בנגב.. וזה היה טיפה קשה
אמרו לנו קל אבל היה הרבה מקומות שקשה לעבור בהם
חחחחחחחחח נשבעת לכם חשבתי אנלא אחזור הביתה
ויעל הקרועה התקשרה בדיוק כשהיינו באמצע משבר מסלולי
זתומרת.. אני הייתי באמצע משבר
זה היה מפחיד.. כי פעם בטיול מבצפר עשינו את אותו מסלול אבל יותר ארוך.. והחלקתי בתהום כזה
מזל שעזרו לי
אז היתה לי טראומה.. ובהכי קשה יעל התקשרה!! ואני אומרת לה אנייי אדבר איתך אחכ וממשיכה לדבררר!! חחחחחחחחחחחחחח קיצ היה מסלול סביר
לא ארוך מדיי
פשוט סתם לא היה לי מצברוח:] והיה קטע ממש לקראת הסוף שאני וחברה שלי הלכנו מחובקות.. והיה מעבר צר כזה.. ואנחנו חכמות שכמותנו חשבנו נצליח לעבור
נכנסנו בעץ קוצים
חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כאב.. ובסוף הצלחנו לסיים תמסלול
שמחנו.. ואז הלכנווו להופעה של שוטי הנבואה בירוחם.. עכשיו זה ממש קרוב
ואתם דעים מזה בנגב בערב?!? אתם פשוט לא קולטים.. לא מבינים.. פשוט ק=ר.. בחיים לא הבנתי תמשמעות של המילה כמו הפעם הזאת
הידיים שלנו קפאו.. אם מישו נגע לי ביד לא הרגשתי.. היה קטע שאכלנו וכל הקטשופ נמרח לי על היד ולא הרגשתי
רק אחכ ראיתי אתזה:S לאא הרגשנו כלום.. כאילו זה קפא לגמרי.. כמו גוש קרחח!! ורעדנוו לגמרי.. בטירווווף.. לא ידענו מה לעשות עם עצמנווו.. זה היה נוראי.. וקנינו צ'יפס
אמרנו אולי זה יחמם [מה שלא קרה אגב
] ואני כזה אמרתייי שנחפש מקום לשבת.. לא היה איפה.. אבל היו שמשיות שהיה כמו שולחנות מתחת [בלי כסאות וזה] והיה אחד מלא בזבל אז הלכתי לאחד אחר
וראיתי שיש שם אישה וחברה שלי עושה "לאא שם אל תפריעי להם" ואני כזה למי? למה שאני אפריע? והלכתי ושמתי אתז ה שם ואני צועקת להן "נוו בואו" פתאוםםםםםםםםםםםםם אני קולטת שאלה היו 2 אנשים מתנשקים!! אתם לא קולטים את מידת הפאדיחה
חחחחחחחחחחחחחחחחחח והתחלתי להקרעע מצחוק.. וחברה שלי עושה לי בואי בואיי.. ורק אז הבנתיייי למה היא התכוונה
ואני כזה "אוווווופס.. אני הולכת סליחהה תמשיכו"
והם עושים לי לאא בואי זה בסדר.. חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה לא נעים.. אגב 3 פעמים הפרעתי לאנשים באמצע נשיקות
ואז הלכנו למקום של התיקים
והיהה שםם אוטו!! אז הלכנו לעמוד ליד האוטו להתחמם מהמנוע.. חחחחחחחחחחחחח שתבינו לאיזה רמה הגענו... עמדנו שם פול זמן
*פאדיחות* ואז הלכנו למנורה ושמנו תידיים עליה
שלא תדעו מצרות בקיצ
והיה צחוקים
גם מדריך של הבנות שאנחנו מכירות מסמינרים קודמים והבנות היו שם והיה אחלה
הוא הכין תה וזה
זה חימם אותנו טיפה'לה.. ואז אמרו שאפשר להכנס לאוטובוסים!! [אחרי 3 ומשו שעות
] ונכנסנווו לשם והיה מזה נעים
והצטלמנו
חיכינו שהאחרים יבואו מההופעה
ואז אמרו שעתיים נסיעה עכשיו
הגענו לשם ב11.. ישנו במקום אחד בכפר סבא.. אחלה מקום
חחחחחחחחחח ואז אמרו לנוו מקלחות
אפחד לא הלך להתקלח רק אני ועוד 2 חברות מהקבוצה
אחת התעקבה אז הלכתי עם אחת בינתיים.. היה סבבה
היה סופסוף מים חמים.. והביוא לנו להתקלח באחלה מקום
לא במקלחות של כולם
במקלחות של חדר כזה
זה היה כיף
ואז הלכתי עם חברה אחרת שלי לשם כדי שלא תלך לבד.. ובינתיים הסתרקתי ושרתי
חחחחחחחחחחחחחחח ואח"כ ירדנוו והצטלמנו
ודיבורים וזה
ואז יצאנו למקום אחד בתוך המבנה והכינו לנו קפה ותה וזה
ואז חברה שלי הניחה תפלא איפשהו.. ואחרי 5 דקות היא נזכרה שהיא הניחה אותו שם.. והיא פשוט לא מצאה אותו.. נאבדדד!! *תכף תדעו תהמשך
חחחחחחח* ואז אחרי ששתינו וזה היה צריך להגיד משו טוב שקרה היום ומשו רע בשבוע שעבר
אני וחברה שלי עשינו צחוקים
ואז הלכנווו למקום שישנו בוו.. לא הלכנו לישון עד 3 ומשו ככה.. ואז הלכנוו
היה לילה בסיידר
ישנו איזה 4 שעות ככה.. ואז התעוררנו [אנלא צה לדעת איך נראתי] והיה לנו חצי שעה להתארגן [
] למרות שבסוף הם הלכו קצת מאוחר יותר.. ואמרתי שאנלא הולכת לארוחת בוקר והתארגנתי בינתיים לאט לאט
וגם כשהם חזרו לא סיימתי להתארגן
אבל לא נורא
ואמרו שהיה אוכל נחמד
חחחחחחחחחח אבל התארגנו והכרנו בנות חמודות מ-י בחולון
ואז היו פעולות וזה
היינו צריכים להגיד שם ודרך מוזרה שהעירו אותנו בבוקר.. וכל אחד בשיא הבאסה שלו "קוראים לי ___ ואפעם לא העירו אותי מוזר בבוקר" או הדרך שהעירו אותםם
ואני כזה עושה לחברה שלי "אנחנווו נשמעים כמו קבוצת תמיכה!!! תשמעי אתת זה" זה היה הכי מצחיק שיש
והיו עוד משחקים והיה סבבה צחוקים וזה
ופעילויות בחוץ קצת.. היה נחמד.. תמיד יש צחוקים
נממממ וואי שכחתי עוד מה רציתי לספר
היו פול דברים.. אם אני אזכר אני אכתוב.. ואחכ עוד פלאפון נאבד.. של מישי שגם ישנה איתנו בכתה.. ויותר מאוחר נאבד עוד אחד:| ועשינו חיפושים בתיקים.. במקומות שמה.. לא מצאנו כלוםם.. אשכרה נאבד.. או שמישו לקח.. אפחד לא יודע.. וגם במקום הזה אין כלכך קליטה.. וגם אם היה הטלפונים האלה היו מכובים [או שהם פשוט לא קלטו באמת] ונממ הדרך חזרה היתה סיוט כי כל הזמן בכיתי
עזבו
בסה"כ היה פסדר.. פשוט אני והמצב רוח שלי הרסנו לעצמי את הכל
[המשפט הזה היה מפחיד אני יודעת] אז זה היה קצת גרוע.. אני תמיד מתבאסת לפני טיולים וסמינרים ולא בא לי לצאת אבל זה משפר אח"כ תמצברוח.. מה שלא קרה הפעם.. זה רק נהייה גרוע יותר
זה לא לפה למה.. אבל לא נורא.. נעבור את זה.. יהיה בסדר מתיישו
ומי שצה תמונות אז אפשר במסן